16/01/2013 – Jakov: pregunteu al Senyor què podeu fer

En Jacov parlant a Malo, Itàlia, l’onze de gener.

“És veritat, estem en un temps difícil per culpa de la crisi, però no pregunteu al Senyor què pot fer Ell per vosaltres, sinó què podeu fer vosaltres per aquest món. Heu de reaccionar”, digué el vident de Medjugorje Jacov Colo a una atapeïda catedral a Malo, Itàlia, l’onze de gener. També insistí en la importància de la família.

El vident de Medjugorje Jacov Colo utilitzà les paraules del president dels Estats Units John F. Kennedy davant les 2.000 persones que omplien la catedral de Malo, Itàlia, divendres passat.

Allà on Kennedy digué “No pregunteu què pot fer el vostre país per vosaltres sinó què podeu fer vosaltres pel vostre país”, en Jacov inclogué el món sencer a les seves paraules.

“És veritat, estem en un temps difícil per culpa de la crisi, però no pregunteu al Senyor què pot fer Ell per vosaltres, sinó què podeu fer vosaltres per aquest món. Heu de reaccionar”, digué ell segons explica el diari regional Il Giornale di Vicenza.

Part de l’audiència a la catedral de Malo.

Arribats de tots els indrets de la província de Vicenza, la audiència fou molt participativa i posaren una mica de pressió damunt del vident en referència a les aparicions del dia de Nadal i sobre els 10 secrets que la Mare de Déu els ha confiat o els confiarà:

“No em pregunteu sempre pels secrets. No és l’important”, contestà en Jakov, insistint que el missatge bàsic de la Mare de Déu a Medjugorje és el tema més important.

“No pregunteu sempre pels secrets”, digué en Jakov.

“Sabrem els secrets quan siguem instruïts per a revelar-los”, afegí.

En Jakov, de forma irònica, reblà que molts italians no estan acostumats al sacrifici, que és una part integral del missatge de Medjugorje:

“Per exemple, us espanta haver de dejunar. Però amb la pregària i el dejuni es poden aturar guerres”, digué.

 “El vident també insistí en la importància de la família:

Part dels 2.000 assistents que col·lapsaren la catedral.

“La família només pot tirar endavant si hi inclou el Senyor. Veig tantes famílies trencades i tanta gent jove que es casa sense conèixer el valor del matrimoni”, digué en Jacov.

“Els nostres éssers estimats són la base de tot: quan els meus tres fills em demanen que resi amb ells, em fan sentir tot un pare, i no penso pas que siguin inusuals”.

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org