08/01/2013 – El missatge és un signe important

L’escena que la vident de Medjugorje Marija Pavlovic-Lunetti veié el dia de Nadal, l’Infant Jesús dret a la falda de la Mare de Déu, pintada per Vladimir Borovikovsky a “Una visió de la Mare de Déu amb l’Infant Jesús entre els àngels” (1823)

L’Infant Jesús parlant enlloc de la Mare de Déu el dia de Nadal significa un dels canvis principals al voltant de les aparicions i probablement anuncia la fi dels missatges de la Mare de Déu, segons l’opinió més estesa entre els comentaristes. El missatge de l’Infant Jesús es fa eco del discurs de comiat de Jesús als seus deixebles a l’Evangeli de Joan 13-14.

Comentaristes experimentats de Medjugorje estan d’acord que l’esdeveniment sense precedents del dia de Nadal on l’Infant Jesús parlà enlloc de la Mare de Déu és un gran i significatiu avanç, una premonició dels canvis que s’acosten.

“El meu sentiment personal és que aquest canvi anuncia l’aproximació de la fi dels missatges de la Mare de Déu en el sentit en què hem estat acostumats tots aquests anys. Probablement estiguem entrant en una nova fase del fenomen de Medjugorje”, comenta al Medjugorje Today algú que ha estat seguidor de Medjugorje durant molts anys. El seu nom real és conegut pel Medjugorje Today.

A les paraules de l’Infant Jesús al missatge de Nadal de Medjugorje es fa eco del discurs de comiat als seus deixebles a Joan 13-14, pintat a l’obra de Duccio di Buoninsegna “Maesta” (1308-11)

Durant anys un especialista ha estat cercant passatges a la Bíblia que són citats per la Mare de Déu als missatges de Medjugorje. El dia de Nadal, de seguida establí un vincle entre el sorprenent missatge de Medjugorje de l’Infant Jesús: “Sóc la vostra pau, viviu els Meus Manaments” i el discurs de comiat de Jesús als seus deixebles a Joan 13-14:

“Quan Jesús parla d’aquesta manera es fa eco del seu discurs de comiat a l’Evangeli de Joan on diu: “La pau us deixo, la Meva pau us dono. Us dono una pau que el món no pot donar. Aquest és el Meu regal per a vosaltres. Que els vostres cors no estiguin preocupats” (Joan 14:27). En tot el discurs Ell diu: “Si m’estimeu, conservareu els Meus Manaments” (Joan 14:15).

 

La vident Marija Pavlovic-Lunetti el 2 de desembre a Varese, Itàlia. Foto: Daniel Miot, guardacon.me

“El discurs comença: “Fills Meus, ja no seré més amb vosaltres” (Joan 13-33). De fet, la totalitat del discurs pot ser un resum del què la Mare de Déu ens ha estat ensenyant durant aquests 31 anys. (Joan 13:33-38 i capítols 14 a 17).

“Esperem un anunci del Vaticà sobre el fenomen de Medjugorje ben aviat i penso que el plus de la sorpresa d’avui no n’estarà desconnectada. És tan sols una especulació per part meva, però la sorpresa del missatge d’avui farà ponderar a molta gent la raó del per què.

Wayne Weible, l’autor més popular de llibres sobre Medjugorje des de 1980, també atorga un gran significat a la forma inesperada de com fou donat el missatge de Nadal.

Wayne Weible

“Estic d’acord que es tracta d’un signe clar que la primera part de Medjugorje es pot donar pràcticament per acabada. Del significat, en confirmo que sí, queda poc temps. Se’ns ha donat una extraordinària gràcia de quasi 32 anys amb ensenyaments directes del Cel. Jesús definitivament està exhortant aquells qui han acceptat la Seva gràcia a pregar amb gran intensitat per aquells que encara no han descobert l’amor de Déu”, diu en Wayne Weible al Medjugorje Today.

 

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org