07/01/2013 – El missatge d’en Jakov és paral.lel al de la Marija

En Jakov donant el seu testimoniatge a Rho, Itàlia, el 20 de maig. Foto: Daniel Miot, guardacon.me

Malgrat que la Mare de Déu va romandre en silenci i deixà que l’Infant Jesús donés el missatge de Nadal a la vident Marija Pavlovic-Lunetti, la Mare de Déu parlà a Medjugorje el 25 de desembre. Quatre hores i mitja abans Ella s’aparegué a en Jakov Colo, per a donar un missatge que s’emmiralla en el de l’Infant Jesús.

Els dos missatges de Medjugorje del dia de Nadal es complementen. Mentre la Mare de Déu estava en silenci i era el Seu Fill qui donava el missatge a la vident Marija Pavlovic-Lunetti al vespre en un fet sense precedents, Maria havia dit paraules complementàries al vident Jakov Colo unes hores abans:

“Estimats fills, doneu-me el regal de la vostra vida a mi i rendiu-vos completament a mi per tal que us pugui ajudar a comprendre el Meu amor matern i l’amor del Meu Fill per vosaltres. Fills meus, us estimo sense mesura i avui, d’una forma especial, en el dia del naixement del Meu Fill, desitjo rebre-us a cadascú de vosaltres al meu cor i que doneu les vostres vides com a regal al Meu Fill. Fills Meus, Jesús us estima i us dóna la gràcia de viure en la Seva misericòrdia, però el pecat ha sobrepassat molts dels vostres cors i viviu en la fosca. Malgrat tot, fills Meus, no espereu, digueu “no” al pecat i rendiu els vostres cors al Meu Fill, perquè només d’aquesta forma sereu capaços de viure en la misericòrdia de Déu, i amb Jesús als vostres cors, començar el camí de salvació”, digué la Mare de Déu segons en Jakov Colo.

En Jakov Colo

“Sóc la vostra pau, viviu els Meus Manaments”, digué l’Infant Jesús unes hores més tard, segons la Marija Pavlovic-Lunetti.

En Jakov tingué la seva darrera aparició diària el 12 de setembre de 1998. Des de llavors, ha tingut una aparició cada any, el dia de Nadal. L’aparició d’aquest any fou a un quart de tres de la tarda i durà deu minuts.

 

 

 

L’aparició tingué lloc a casa del vident i fou oberta al públic i seguida per entre 100 i 150 persones presents a la cambra d’en Jakov, segons explica l’assistent Marco Piagentini a Medjugorje Today.

 

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org