Darrera aparició

DARRERA APARICIÓ DIÀRIA DE LA REINA DE LA PAU A LA MIRJANA DRAGICEVIC -SOLDO

“La meva darrera trobada diària amb la Mare de Déu va tenir lloc el dia de Nadal, el 25 de desembre de 1982. Aquesta vegada la Mare de Déu va estar amb mi durant quaranta cinc minuts. Durant un mes, em va estar preparant per aquesta trobada. M’havia estat explicant cada cosa, maternalment.

Em va dir que havia complert el que Ella necessitava de mi. També, que havia de comprendre que jo estava suficientment madura per tornar a la vida diària, com les noies de la meva edat. He de continuar vivint sense els seus consells maternals i sense aquestes converses tant necessàries amb Ella. Em va prometre que sempre estaria amb mi i que m’ajudaria en els moments més difícils de la meva vida. Sempre que jo visqui amb Déu, m’ajudarà.

Em va dir que aquesta seria la darrera trobada diària, però que em volia deixar un regal: durant tota la meva vida, la podria veure el dia del meu aniversari.

Aquesta última trobada amb la Mare de Déu va ser molt difícil per a mi. No puc descriure amb paraules el patiment que vaig sentir en la meva l’ànima quan vaig saber que ja no la podria veure mai més cada dia. És com si hagués rebut fa poc el regal més bonic de la vida i ara l’estigués perdent. La Mare de Déu s’adonà del meu patiment i dolor, i per alegrar-me, va resar amb mi i em va animar a cantar i lloar el Senyor. Vaig resar la pregària que sempre resava quan estava sola amb ella, “Salve Regina”.

Recordaré sempre les seves paraules:

“Et vaig triar i et vaig dir tot el que era necessari. Et vaig confiar el coneixement d’horrors que has de suportar al teu interior, amb dignitat. Pensa en mi, en com Jo també ploro. Has de ser sempre valenta. Vares entendre de seguida els meus missatges i per això has d’entendre que ara t’he de deixar. Sigues valenta…!”.

Altres coses que em digué foren de caire personal.

PS: El primer mes posterior fou realment difícil per a mi. La Mare de Déu m’havia advertit que així seria. Vaig caure en un estat depressiu profund. Fugia de tot, em tancava a la meva habitació, on estava acostumada a esperar la Mare de Déu. Plorava i la cridava. Vaig sentir la seva ajuda i estava impacient que arribés el dia del meu aniversari.

Des del 2 d’agost de 1987 puc escoltar la veu de la Mare de Déu al meu interior el segon dia de cada mes, i també la veig de tant en tant. En aquestes ocasions, resem pels no creients.

Mirjana Dragicevic-Soldo

 

 

DARRERA APARICIÓ DIÀRIA DE LA REINA DE LA PAU A LA IVANKA IVANKOVIC, EL 7 DE MAIG DE 1985

La tarda del dia 6 de maig de 1985, l’Ivan, en Jakov i la Ivanka varen tenir la seva aparició. La de la Ivanka va durar vuit minuts, sis més que la dels altres. Durant aquesta aparició, la Mare de Déu va donar a la Ivanka el desè secret, que finalitza amb un relat del futur del món. La Mare de Déu li va dir que el dia següent l’esperés sola, sense els altres vidents.

El 7 de maig de 1985, la Ivanka va tenir una aparició a casa seva. Al Fra Slavko Barbaric li va donar un full de paper on ella va escriure:

“Com cada dia, la Mare de Déu va venir, em va saludar com sempre feia dient “Lloat sigui Jesús! I jo vaig respondre: “Que sempre siguin lloats Jesús i Maria”. Vaig veure la benaventurada Mare de Déu més bonica que mai!Era tan dolça i bonica! Avui anava amb el vestit més bonic que he vist en la meva vida. Relluïa de plata i or. El seu vel i la seva corona, igual. Dos àngels eren amb ella, i anaven vestits com ella. Tant els àngels com la Mare de Déu eren tant bonics que no hi havia paraules per descriure’ls. Només es podia experimentar. La Mare de Déu em va preguntar si tenia algun desig en particular. Li vaig demanar si podia veure la meva mare terrenal. La Mare de Déu va somriure i va fer que sí amb el cap. De seguida va aparèixer la meva mare. Somreia. La Mare de Déu em va dir que m’aixequés. Així ho vaig fer. La meva mare em va abraçar i em va fer un petó i em va dir: “Filla meva, estic tan orgullosa de tu” , em va fer un petó i va desaparèixer.

Després d’això, la benaurada Mare de Déu em va dir això:

“Estimada filla, avui és la nostra darrera trobada, però no et posis trista, perquè vindré a visitar-te a cada aniversari de l’aparició, excepte en aquest primer d’ara. Filla meva, no creguis que has fet quelcom d’equivocat, i que per això no vull venir més. No, això no és veritat. Tu has acceptat i complert amb tot el teu cor els plans que el meu Fill i jo teníem per a tu. Estigues contenta, que sóc la teva mare i t’estimo amb tot el meu cor. Ivanka, gràcies per haver respost a la crida del meu Fill i per haver perseverat, i per estar sempre amb Ell i restar-hi tot el temps que Ell va considerar necessari. Filla meva, digues als teus amics que el meu Fill i jo estarem sempre amb ells quan ens busquin i ens cridin. El que t’he dit al llarg de tots aquests anys referent als SECRETS, encara no és el moment de dir-ho a ningú. Ivanka, la gràcia que tu i els altres heu rebut, ningú en aquesta terra no l’ha rebut fins ara!”.

Després d’aquestes paraules vaig demanar a la Mare de Déu si podia fer-li un petó. Simplement va fer que sí amb el cap. Li vaig fer un petó. Li vaig demanar la seva benedicció. Em va beneir, va somriure i em va dir:”Vés-te’n amb la pau de Déu”

Se’n va anar a poc a poc, i amb Ella els dos àngels. La benaurada Mare de Déu estava molt contenta. Va estar una hora amb mi.”

Ivanka Ivankovic-Elez

 

DARRERA APARICIÓ DIÀRIA DE LA REINA DE LA PAU A JAKOV COLO, EL 12 DE SETEMBRE DEL 1998

Des de Miami, EUA, on era de viatge, en Jakov ens va comunicar el següent text:

“El divendres dia 11 de setembre, durant l’aparició regular, la Mare de Déu em va dir que em preparés amb una oració especial per a l’aparició del dia següent, perquè em confiaria el desè secret. El dissabte 12 de setembre, la Mare de Déu va venir a les 11,15 h (hora local). Quan va arribar em va saludar com feia sempre amb un “Lloat sigui Jesús”. Mentre em confiava el desè secret, estava trista.

Tot seguit, em va dir amb un somriure suau:

“Estimat fill! Jo sóc la teva mare i t’estimo incondicionalment. A partir d’avui, ja no m’apareixeré a tu cada dia, sinó tan sols per Nadal, el Dia del Naixement del meu Fill. No et posis trist, perquè Jo com a Mare estaré sempre amb tu i com tota veritable mare, no t’abandonaré. Tu, d’ara endavant continua seguint el camí del meu Fill, camí de pau i d’amor, i procura perseverar en la missió que t’he confiat. Sigues l’exemple d’aquell que ha conegut Déu i l’Amor de Déu. Que les persones vegin sempre en tu un exemple de com Déu obra en les persones i de com actua a través d’elles. Jo et beneeixo amb la meva benedicció maternal i t’agraeixo  haver respost a la meva crida”. L’aparició va acabar a les 11,45 h.

P.D. En una breu conversa telefònica amb el P. Slako Barbaric, en Jakov va dir que havia plorat molt i que estava molt trist.