29/02/2012 – L’Ivan afirma que l’arrel de la crisi és espiritual

“El món no es troba en una recessió econòmica, sinó espiritual. Aquesta és la causa de totes les altres recessions”, va afirmar el vident Ivan Dragicevic el dia 1 de febrer a Ann Arbor, USA. “El món està espiritualment malalt i només es pot guarir a través de la carnació espiritual de la família”, va afegir l’Ivan. Tant a Chicago com a Kalamazoo, el vident va comunicar diferents missatges de la Mare de Déu.

“És inexacte parlar de la crisi actual com una cosa merament econòmica. No en farem prou si només tenim en compte mesures econòmiques per contrarestar-la”, va dir el vident Ivan Dragicevic a unes mil persones que omplien de gom a gom una església a Ann Arbor, USA, el dia 1 de febrer.

“Aquest món està, avui, espiritualment malalt. En els temps que vivim, especialment els darrers anys, sentim sovint la paraula recessió, que el món està en recessió, una recessió econòmica. Però aquest món no està en una recessió econòmica, No”, afirma l’Ivan.

“El món d’avui està en una recessió espiritual. I és que qualsevol recessió espiritual crea i produeix totes les altres recessions”, va afegir l’Ivan, segons una transcripció d’una gravació de vídeo del Medjugorje Today.

Si s’omet l’arrel de la causa, també s’ometrà la solució. L’Ivan també va dir: “No podem esperar que aquest món es guareixi, que aquesta societat es guareixi si la família no es guareix. Primer de tot s’ha de curar espiritualment la família. Per això la Mare de Déu ens crida i ens vol guiar per treure’ns d’aquesta foscor i portar-nos pel camí de la llum i el camí de l’esperança. “

El vident va repassar els principals missatges de la Mare de Déu de Medjugorje, la necessitat de viure la santedat a través de la pregària, el dejuni i els Sagraments de l’Església. L’Ivan va dir que no està d’acord amb la gent que afirma que els missatges són demandants i va repetir que el problema no és la falta de temps.

“La Nostra Mare no ens demana res que no siguem capaços d’aconseguir i de fer. Ella ens dóna el que som capaços de fer”, va dir l’Ivan.

“La Mare de Déu ens demana que acceptem plenament tot allò que ens doni, ja que ens ho dóna amb amor. Un missatge acceptat amb amor es converteix en portador de vida. Per això, durant tots aquests anys, la Mare de Déu ens ha estat despertant del coma espiritual en el qual el món es troba immers. Ella desitja enfortir-nos en la fe i en la pregària”.

“La pregària del cor ens ensenya a pregar amb amor i per amor, per tal que la nostra pregària sigui una trobada amb Jesús, de tal manera que puguem portar una vida de pregària plena de pau i d’amor”, també a dir l’Ivan a l’audiència.

“Estar cada dia amb la Nostra Mare és estar amb Ella al cel perquè una part del Cel ve amb Ella. Darrera d’Ella es pot veure la llum del Cel”, va comentar l’Ivan.

Per Jakob Marschner, Feb,5,2012

Font: Florida Center for Peace  www.fcpeace.com