21/01/2013 – Mirjana: els vidents no són l’important

La Mirjana Dragicevic-Soldo, el juliol de 2012. Foto: Daniel Miot, guardacon.me

Els vidents de Medjugorje només són un mitjà per comunicar un missatge, i per tant, no són més importants que els pelegrins, qui bàsicament tenen el mateix rol, segons diu la vident Mirjana Dragicevic- Soldo. Els privilegiats són els sacerdots, afegeix la vident que remarca que la clau està en obrir el cor.

Donar massa importància als vidents pot fer que algunes persones no es vegin com tan importants i que no se n’adonin que tenen les mateixes oportunitats malgrat no ser vidents, diu la vident de Medjugorje Mirjana Dragicevic-Soldo en una entrevista de l’agost de 2012 encara no traduïda a la revista italiana Io Acqua e Sapone.

La Mirjana Dragicevic-Soldo, el juliol de 2012. Foto: Daniel Miot, guardacon.

“No necessiteu vidents, tot el que necessiteu és un cor obert, perquè la Mare de Déu diu: “obriu el cor i seré amb vosaltres”. Els vidents només som mitjans, només hem de dir el que Déu vol dir a través de la nostra Mare, però per Ella, teniu la mateixa importància com a apòstols en la mesura que ho porteu a les vostres llars i ciutats”, diu la Mirjana.

L’aparició més recent a la Mirjana, el 2 de gener. (Sota foto)

La vident diu que té molts exemples que confirmen la importància d’obrir el cor per mitjà de la pregària i del dejuni i demanant ajuda a la Mare de Déu:

“Després de les aparicions al segon dia de cada mes, he vist molta gent que em vénen a dir que han estat curats i que havien vingut per conèixer l’amor de Déu. Jo no els coneixia ni havia demanat res per a ells, però tenien els seus cors oberts i demanaren ajuda a la seva Mare i Ella intercedí per ells al Seu Fill. Us ho dic perquè sapigueu quant necessiteu la nostra Mare”, diu la Mirjana.

La Mirjana, el juliol de 2012. Foto: Daniel Miot, guardacon.me

“Quan la Mare de Déu ens demana dejunar i resar el Rosari, no és pas perquè Ella ho necessiti, sinó perquè ho necessitem nosaltres. D’aquesta forma, el nostre cor s’obre cada cop més, som capaços de copsar els problemes del nostre amic que duu una creu grossa i d’aquell qui necessita pa”.

“Però això només s’esdevé quan el nostre cor és obert. No és útil pregar i dejunar si tanques els ulls quan veus algú que necessita ajuda i no fas res”, diu la vident.

“Per tant, encara que la nostra pregària sigui minsa, és bona, ja que estem en el bon camí i la Nostra Mare ens ajudarà. Ella ens obre el Seu cor, ens ensenya com pregar més intensament i amb el cor. Només cal que hi aneu i demaneu a la Mare de Déu que us ajudi”.

Si els vidents no són un grup particularment privilegiat, n’hi ha un altre que sí que n’és, segons la Mirjana:

La Mirjana saludant un sacerdot, les úniques persones a qui considera privilegiades. “Ara tenim els temps que ens toca viure, i hi haurà el temps del Triomf del Cor de la Nostra Mare. Entre aquests dos moments hi ha un pont, i aquest pont, són els nostres sacerdots”, diu ella.

“Segons el que entenc mirant els missatges, si hi ha algú privilegiat per la Nostra Mare són els nostres sacerdots. La Mare diu: ells no necessiten el vostre judici o la vostra crítica, sinó les vostres pregàries i el vostre amor, ja que Déu els jutjarà per com han estat com a sacerdots, i us jutjarà a vosaltres de com els hi heu donat suport. La Nostra Senyora vol que siguem reconeguts per l’amor, i això només Déu pot jutjar-ho”, diu ella.

“Sento no poder-vos dir més sobre tot el que la Nostra Mare està preparant per aquests propers anys, però us puc dir quelcom: hi ha els temps actuals i hi haurà els temps del Triomf del Cor de la Mare Nostra”.

“Entre aquests dos moments hi ha un pont, i aquest pont són els nostres sacerdots. Aquesta és la raó per la qual la Mare de Déu insisteix tant en què preguem per ells, ja que aquest pont cal que sigui molt fort per a assegurar que tothom hi pugui passar. La Nostra Mare digué: “Amb ells, triomfaré”.

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org