12/09/2012 – La Vicka torna després de la seva tercera operació a l’esquena

La Vicka dirigint-se a la multitud a Corridonia, l’1 de setembre

La vident Vicka Ivankovic-Mijatovic congregà 5.000 persones per compartir la seva primera aparició pública fora de Medjugorje aquest any. L’aparició durà quasi dotze minuts. La policia i el personal de seguretat hagueren d’intervenir per apartar la multitud de la Vicka, que acaba de sotmetre’s a la seva tercera operació en un any.

Encara convalescent de la seva tercera operació d’esquena en un any, la vident de Medjugorje Vicka Ivankovic-Mijatovic fou tractada com un «objecte fràgil» el dissabte, quan Corridonia (Itàlia) acollí el primer encontre amb el públic que ella convoca el 2012 fora de Medjugorje.

Unes 5.000 persones feren una gran rebuda a la vident quan pujà a l’escenari, després de que els assistents haguessin resat la corona de la Divina Misericòrdia. A continuació, la Vicka dirigí el rés del Rosari. Després parlà durant 25 minuts i tingué una de les seves infreqüents aparicions públiques, que durà 11 minuts i 27 segons, molt temps si la comparem amb la dels seus companys vidents de Medjugorje.

“La gent intentava arribar fins on era ella per tots els mitjans, però el servei de seguretat funcionà bé. Malgrat tot, quan la Vicka decidí acostar-se al públic, la policia hagué d’esforçar-se per mantenir les distàncies” segons explica el veterà devot de Medjugorje Marco Piagentini , al Medjugorje Today.

Unes quaranta persones integraren el servei de seguretat, més quatre oficials de policia. S’hagueren d’esforçar especialment quan la Vicka abandonà l’escenari instal·lat a l’aire lliure. La vident pateix encara les seqüeles de la lesió a l’esquena que li produí un peregrí en abocar-se sobre ella el juny de 2011, a conseqüència de la qual ha hagut de ser intervinguda quirúrgicament tres cops a Roma.

Part del públic a Corridonia el dissabte. Es van ocupar 5000 cadires de plàstic i molta gent segué a la gespa

Abans de marxar digué: “Escolteu-me. Acabo de ser operada per tercer cop de l’esquena. M’agradaria fer-vos una abraçada personalment a cadascú, però us dono tot el meu cor”. El públic ho entengué. Malgrat tot, la vident emprà més de vint minuts per obrir-se pas fins el cotxe mentre el seu marit tractava de protegir-la, segons explica en Marco Piagentini des de Corridonia.

El sacerdot que, juntament amb cinc preveres concelebrants, presidí la Missa, informà que el bisbe de Fermo sabia que aquell encontre estava tenint lloc, l’autoritzava, i enviava salutacions i la seva benedicció.

Segons la Vicka, la Mare de Déu demanava als assistents que treballessin més per créixer i enfortir la seva fe.

“Aquesta nit la Madonna ha estès les seves mans i ha pregat llarga i intensament per tots nosaltres. Ens ha impartit la seva benedicció maternal a tots. Al seu missatge ens ha demanat als que som aquí que preguem per rebre el do de la fe. Així que la Nostra Senyora desitja que preguem cada dia per tal que aquest do creixi amb més força i més vitalitat als nostres cors”, digué la Vicka.

Per concloure, la Vicka subratllà que aquell encontre de pregària de Corridonia es feia en memòria del fill de la persona que s’havia encarregat de l’organització, el qual havia mort als 18 anys en un accident de trànsit feia just un any, l’1 de setembre de 2011.

La Vicka, que és amiga íntima d’aquella família, fou la padrina del mencionat jove quan de nen rebé el baptisme. I digué:

“Ara és a prop vostre, sa i estalvi i amb goig. Qualsevol dia pot ser el darrer per a nosaltres. Tots pensem que la vida en aquest món és tot el que hi ha, però hi ha quelcom més. Hem de ser forts sempre. La vida aquí és només un pas. Aquí la Reina de la Pau us beneeix a tots amb el seu amor, amb la seva pau”.

Font: www.medjugorjetoday.tv