10/01/2013 – Maria demana als escocesos que siguin amor

La Mare de Déu portà suggeriments i desitjos concrets a Escòcia, on s’aparegué al vident Ivan Dragicevic els dies 4 i 5 de gener

“Sigueu amor allà on hi hagi odi” i “Sigueu aliment on hi hagi fam”, digué la Mare de Déu en el seu missatge a l’Ivan Dragicevic durant la visita a Motherwell, prop de Glasgow, Escòcia els dies 4 i 5 de gener. Unes 1000 persones assistiren a cada una de les aparicions, algunes vingudes dels Estats Units, altres d’Itàlia i altres d’Anglaterra.

Medjugorje vingué a Escòcia divendres i dissabte quan l’Ivan Dragicevic tingué aparicions públiques a Motherwell. La Mare de Déu portà una tasca concreta a les 1000 persones que hi assistiren cada vespre.

“Estimats fills, us convido que sigueu amor allà on hi ha odi, que sigueu aliment allà on hi ha gana. Obriu, fillets, els vostres cors i esteneu les vostres mans per tal que cada criatura pugui ser agraïda a Déu el creador a través vostre. Pregueu fillets i obriu els vostres cors a l’amor de Déu. Per tant, pregueu, pregueu. Gràcies fills per haver respost també avui a la Meva crida”, digué la Mare de Déu el 5 de gener.

Ivan Dragicevic. Foto: Daniel Miot, guardacon.me

El missatge a l’Ivan ha estat confirmat pel rector, el Pare Dominic M. Toewy, i ha estat transmès a Medjugorje Today per l’assistent Gillian Reynolds.

Alguns assistents han vingut dels Estats Units, Itàlia i Anglaterra. L’església pogué encabir tothom malgrat que la gent estava com “sardines en una llauna”, segons un altre reporter. Hom descriu també que abans de l’aparició hi hagué un “fabulós esperit de pregària”.

L’Ivan confirmà que la Mare de Déu era plena de joia durant l’aparició, i digué que “el seu amor i joia eren tan grans que semblava tenir llàgrimes als ulls”. La joia es reflectia a l’audiència on la gent descrivia haver tingut un experiència “bonica” i “emocionant”. Malgrat tot, l’Ivan es mostrà seriós durant el seu testimoniatge.

L’església de Sant Joan Baptista a Motherwell, Escòcia, on l’Ivan tingué dues aparicions

“L’Ivan parlà de com la Mare de Déu és sempre amb nosaltres, i també va preguntar-nos si nosaltres també estem sempre amb Ella. Ens comentà també que la Mare de Déu no ens ha dit res “nou” i que sovint la gent pregunta quant de temps duraran les aparicions, etc,… Diu que ens hem de preguntar a nosaltres mateixos quant vivim del que l’Església i la nostra fe ens ofereix”, informa en Gillian Reynolds.

 

 

 

 

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org