10/01/2013 – La Mare de Déu s’apareixerà a Betlem

La vident de Medjugorje Vicka Ivankovic-Mijatovic amb la coordinadora mundial de Maranatha, Sabrina Covic-Radojicic.

La vident de Medjugorje Vicka Ivankovic-Mijatovic participarà, del 19 al 27 d’agost, en un pelegrinatge internacional a Terra Santa per la curació de la humanitat i tindrà tres aparicions públiques a Betlem, dins o fora de l’Església de la Nativitat. La Viscka també tindrà aparicions a altres llocs sants.

Betlem veurà la tornada de la Mare de Déu en una aparició a la vident de Megjugorje Vicka Ivankovic-Mijatovic durant el primer pelegrinatge internacional Maranatha que tindrà lloc a Terra Santa del 19 al 27 d’agost.“El lloc exacte de Betlem encara no està decidit ja que depèn del nombre de participants. Podria ser a la Plaça de la Menjadora davant de l’Església de la Nativitat”, diu la coordinadora mundial de Maranatha, Sabrina Covic-Radojicic a Medjugorje Today.

 

El propòsit del pelegrinatge ecumènic és la curació de la humanitat i dels cors a través de la pregària i del dejuni, a més de compartir i mostrar solidaritat amb els Cristians de Terra Santa.

 

Els organitzadors esperen gent de tot el món. Representants de més de 10 països d’Europa, Nord i Sud-Amèrica han confirmat la seva assistència. Molts sacerdots i un bon nombre de Bisbes i Arquebisbes, a més d’alguns Cardenals, han expressat el seu interès.

 

Vicka el gener de 2013. Foto: Daniel Miot,guardacon.me 

La participació de la Vicka està confirmada per la pròpia vident, en un vídeo al final d’aquest article. Tindrà tres aparicions a Betlem, del 24 al 26 d’agost, i aparicions a d’altres llocs sants encara per determinar, durant la resta de dies del pelegrinatge.

“Serà molt bonic estar units a Terra Santa amb gent de totes les nacions per compartir els missatges de la Mare de Déu i dir a tothom com la Mare estima tot el món”, diu la Vicka al vídeo.

“És quelcom molt bonic portar amor a tothom. La Mare de Déu digué una vegada que són les persones les que han fet divisions a les religions: musulmans, ortodoxes, catòlics, etc. i no pas Déu. Déu és un”.

 

Dins de l’Església de la Nativitat de Betlem.
L’única església que ha sobreviscut des dels primers temps del Cristianisme és probablement massa petita per acollir tota la gent que s’espera a les aparicions a la Vicka

La coordinadora mundial de Maranatha, Sabrina Covic-Radojicic diu al Medjugorje Today que la Vicka acceptà amb entusiasme el fet que fos convidada al pelegrinatge.

“És molt important perquè la Mare de Déu ens vol fer saber que tots som estimats igual. Per la Mare de Déu no hi ha diferències. En aquell moment es veurà el veritable amor d’una mare que ens estima a tots”, diu la Vicka al seu video de Maranatha.

 

 

La Plaça de la Menjadora fora de l’Església de la Nativitat pot acollir més gent i podria ser un bon lloc per a les aparicions.

“Estic realment contenta. Per a mi és quelcom petit que puc donar, que puc acceptar, però al mateix temps, és molt gran i important. Amb humilitat i a través de la pregària, hauríem d’estar contents ja que Déu ens crida, i d’aquesta forma, podem ajudar els altres. No és pas el nostre, sinó el treball de Déu”, diu la Vicka sobre el pelegrinatge internacional.

“Tot començà a Terra Santa! La Nostra Mare hi nasqué, Jesús hi nasqué, el Calvari fou allà,…tot.

Aquests són els indrets més importants”, afegeix la vident.

 

L’Arquebisbe pren la iniciativa

Una pelegrinatge internacional a Terra Santa és una visió de fa molt temps de L’Arquebisbe André Léonard de Brussel.les (al centre), que dirigeix Maranatha.

Els 9 dies del pelegrinatge Maranatha i tota la iniciativa està encapçalada i serà dirigida per l’Arquebisbe André Léonard de Brussel.les, Bèlgica. Els organitzadors han estat en contacte amb altres Bisbes i Arquebisbes així com Cardenals i diuen que molts d’ells també estan interessats a unir-se a Maranatha.

“És una pregària i un projecte. Maranatha és una pregària que hom troba al darrer versicle de la Bíblia, al Llibre de la Revelació. El llegim en grec, però Maranatha és una paraula aramea que significa: Vine Senyor! És la pregària final de la Bíblia: Vine Senyor Jesús!”, diu l’Arquebisbe Léonard al seu vídeo oficial d’anunci de Maranatha.

 

L’Arquebisbe André Léonard de Brussel·les amb la coordinadora mundial de Maranatha, Sabrina Covic-Radojicic. L’Arquebisbe i el col·laborador sacerdot de Medjugorje, el Pare Jozo Zovko tenien la mateixa visió d’un pelegrinatge internacional a Terra Santa i prengué forma quan es trobaren el 2007

“És una pregària que a mi em toca profundament, i per tant vaig voler donar aquell nom a aquest projecte, perquè es refereix a la pregària per la curació del cor humà. El profeta Jeremies una vegada digué: “El cor humà és complicat i està malalt”. Em pregunto què diria avui Jeremies si pogués veure el cor humà i les condicions de la humanitat del nostre temps”, diu l’Arquebisbe belga.

“Per què a Terra Santa? Perquè és el nostre bressol, és el Bressol del Cristianisme. Serà un pelegrinatge ecumènic de Cristians de diverses denominacions. Tots vam néixer allà i al mateix temps és una manera de donar suport i ajuda als nostres germans Cristians de Terra Santa, la vida dels quals no és precisament senzilla”.

 

“I allà on vam néixer, hi anem junts a pregar, a dejunar, a defensar, a lluitar per la solidaritat, a cooperar en el guariment dels nostres propis cors i de la humanitat”, diu l’Arquebisbe de Brussel.les al vídeo.

Moltes preparacions en marxa

El Pare Petar Ljubicic, el sacerdot que ha d’anunciar els secrets de Medjugorje donats a la vident Mirjana Dragicevic-Soldo està entre els primers de molts sacerdots que han confirmat la seva assistència a Maranatha. Foto: Daniel Miot, guardacon.me.

Amb milers de participants que s’esperen i amb moviments d’un lloc a un altre, el pelegrinatge comportarà una gran preparació i la planificació ja està en marxa. Els preparatius per a l’aparició a la Vicka són aspectes menors dins de la resta.

“Hi haurà pantalles gegants per tal de que tothom pugui veure la seva cara. L’aparició a la Vicka també serà filmada. I la Vicka serà traduïda de l’Italià a l’àrab i l’Hebreu”, diu la coordinadora mundial de Maranatha, Sabrina Covic-Radojicic a Medjugorje Today.

També es confirma la participació del sacerdot de Medjugorje, el Pare Petar Ljubicic, que fou escollit per la vident Mirjana Dragicevic-Soldo per anunciar el contingut dels deu secrets al món, quan arribi el moment.

La coordinadora mundial de Maranatha, Sabrina Coviv-Radojicic.

 

“Tindrem gent arribada de França, Croàcia, Bòsnia i Hercegovina, Suïssa, Itàlia, Estats Units, Canadà, Brasil, Argentina, Àustria, Catalunya, Alemanya, potser Colòmbia. Esperem que ens vingui gent de tot el món”, comenta la Sabrina Covic-Radojicic.

“Convidarem la gent que vulgui respondre amb força la crida de la Mare de Déu a pregar i dejunar a pa i aigua durant aquests dies. Ja sabem que gent de bona voluntat i d’altres confessions també se’ns uniran”.

 

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org