Reports de Sor Emmanuel

Seleccioneu un any

12 de maig de 2017, Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 d’abril de 2017 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència de nombrosos pelegrins. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

Estimats fills, us convido a pregar, no pas demanant sinó oferint sacrificis: sacrificant-vos vosaltres mateixos. Us convido a anunciar la veritat i l’amor misericordiós. Prego el meu Fill per vosaltres, per la vostra fe, que cada vegada es fa més petita en els vostres cors. Li prego que us ajudi amb l’Esperit Diví, així com jo desitjo ajudar-vos amb el meu esperit matern. Fills meus, heu d’esdevenir millors. Només aquells que són purs, humils i plens d’amor sostenen el món, se salven ells i salven el món. Fills meus, el meu Fill és el cor del món; cal que l’estimeu i que li pregueu enlloc de tornar-lo a trair. Per tant, vosaltres, apòstols del meu amor, difoneu la fe en el cor dels homes amb el vostre exemple, amb la vostra pregària i amb amor misericordiós. Jo estic al vostre costat i us ajudaré. Pregueu perquè els vostres pastors tinguin tota la llum possible, a fi que puguin il·luminar tots aquells que viuen en la foscor. Gràcies”.

Podeu veure el vídeo de l’aparició a: https://www.youtube.com/watch?v=n-kv8ZGwBYw

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visca la Reina del Rosari! Algunes comunitats religioses tanquen per falta de vocacions. És un signe d’aquest temps? Hi ha solució? Una solució ben simple? Deixeu-me compartir amb vosaltres el següent:

Ens trobem a Quito, Equador, l’any 1984 … El Carmel anomenat “Carmen Alt” era molt pobre i estava morint per falta de vocacions. Totes les germanes eren molt grans i ja havien hagut de tancar el noviciat. No es perfilava cap vocació i això des de feia molts anys. La mare Superiora, Mare Maria Elena del Cor de Jesús havia sentit parlar de Medjugorje i la seva esperança revifà: una religiosa italiana de la Comunitat Dorotea, la germana Luicela, la va anar a veure un dia per anunciar-li que anava a Medjugorje amb un grup de peregrins. Immediatament la Mare María Elena li va demanar que quan fos allà pregués perquè sorgissin vocacions pel seu Carmel. Sabent que es podien escriure cartes a la Mare de Déu -que després Ella responia al cor durant la pregària (a principis dels anys 80 a vegades la Mare de Déu contestava a preguntes específiques)-, la Mare María Elena li va escriure una carta i la va confiar a la germana Luicela perquè la fes arribar a algun dels vidents amb aquesta intenció.

La germana Luicela no va poder contactar personalment amb cap dels vidents però va assistir a una aparició pública. Quan el vident va transmetre el que havia dit la Santíssima Verge durant l’aparició, la religiosa va quedar molt commoguda. Aquest va ser el missatge: “M’ocuparé personalment de totes les comunitats els membres de les quals preguin junts diàriament el Rosari complet (les 3 parts) per les intencions del meu Cor Immaculat i jo triaré les seves vocacions”.

De tornada, la germana Luicela va transmetre el missatge a la mare Superiora del Carmel, que va sentir profundament en el seu cor que el missatge anava per a ella. Al principi es preguntava què podria voler dir “les intencions del meu Cor Immaculat”; després ho va comprendre: “És clar! Les intencions de la Mare de Déu són les intencions de Déu”.

Llavors, en el capítol comunitari va proposar a les germanes que preguessin diàriament juntes les tres parts del Rosari i elles van acollir amb entusiasme la comanda de Maria. Van ajustar els seus horaris per introduir aquesta novetat, i també resaven el Rosari durant el seu temps de treball. D’aquesta manera va començar un període de gran fervor marià en el convent.

Uns mesos més tard va aparèixer la primera vocació, sor Maria dels Àngels, que va ser seguida d’altres. Van arribar a ser tan nombroses que fa 18 anys la Superiora va haver de fundar un altre Carmel, el de Santo Domingo, també a l’Equador. Com que la quantitat de germanes superava les 21 (quota màxima per a un Carmel), es van veure obligades a fundar un altre Carmel més, aquest cop a Panamà. No cal dir que en aquests nous Carmels es manté ben viva la tradició de resar juntes cada dia les 3 parts del Rosari!

Amb motiu de la meva missió a Galilea fa poc, una monja del Carmel de Haifa em va compartir aquesta història i va afegir: “Sóc un fruit d’aquest missatge de Maria i del rés del Rosari, perquè vaig ingressar al Carmel de Sant Domingo!

Fa un temps, la Mare Maria Elena va visitar un monestir de Clarisses. Després d’haver escoltat el seu testimoni, les Clarisses van decidir adoptar també aquesta pràctica, d’acord al missatge de Maria, per obtenir vocacions. No cal dir que poc temps després van començar a acollir noves vocacions!

Comprenem millor per què la Mare de Déu ens repeteix tan sovint: “Estimats fills, us convido a viure els meus missatges”. Avui dia els desafiaments de l’Església i del món són immensos. No hem de menysprear cap clau que ens porti a la victòria. Que aquesta arma donada per María, Reina del Rosari, inspiri un nou impuls per als seus fills que estan aclaparats sota el pes de greus problemes i es desanimen. Maria mai no ens decebrà.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els beats Francisco i Jacinta han estat canonitzats aquest 13 de maig a Fàtima. Quantioses gràcies ens esperen en aquesta canonització, agermanada amb el centenari de les aparicions de Maria als tres pastorets d’aleshores. Era gran la seva innocència i la seva bona voluntat en posar en pràctica tot el que la Mare de Déu els demanava. Heus aquí un exemple: La Mare de Déu els demanava insistentment que preguessin per “Rússia” i els nens creien que es tractava d’una gran pecadora que causava molt de mal. S’esmerçaven a pregar i a sacrificar-se per ella. No va ser fins molt temps després de les aparicions que van descobrir que es tractava d’un gran país i no d’una dona… Preguem a Francisco i a Jacinta perquè protegeixin la innocència dels nens, tan amenaçada en l’actualitat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per acollir les gràcies d’aquest Centenari i que no se’ns escapin, prenguem-nos un temps per rellegir i meditar els missatges preciosos que Maria va donar a Fàtima (repetits a Medjugorje). Si els haguéssim seguit, els milions de morts de la segona guerra mundial s’haurien evitat, entre d’altres catàstrofes.

“Pregueu diàriament el Rosari per obtenir la pau per al món i la fi de la guerra”.

“Jesús vol servir-se de tu (Lucía) per donar-me a conèixer i fer-me estimar. Vol difondre al món la devoció al meu Cor Immaculat”.

“Pregueu, pregueu molt i feu sacrificis pels pecadors: moltes ànimes van a l’infern perquè no hi ha ningú que pregui i es sacrifiqui per elles”.

De vegades la Jacinta rebia missatges de la Mare de Déu i els transmetia a la Lucía. Un dia li va explicar el que Maria esperava d’ella: “Aviat me n’aniré al Cel. Tu et quedaràs aquí perquè Déu vol difondre al món la devoció al Cor Immaculat de Maria. Quan arribi el moment, no t’amaguis. Digues a tothom:

Que Déu ens concedeix les gràcies a través del Cor Immaculat de Maria.

Que les hi hem de demanar a Ella.

Que el Cor de Jesús vol que venerem, amb Ell, el Cor Immaculat de Maria.

Que demanem la pau al Cor Immaculat de Maria perquè és a Ella a qui Déu l’ha confiat”.

En un missatge per les seves pròpies vides, Maria els va demanar encaridament: “Voleu oferir-vos a Déu, suportant tots els sofriments que Ell us vulgui enviar com a actes de reparació pels pecats pels quals és ofès i per intercedir per la conversió dels pecadors?” ells van acceptar immediatament. Francisco va emmalaltir i va morir, talment com la Jacinta, una mica més tard. Havien ofert les seves vides en sacrifici pels pecadors i havien entès l’immens tresor de la vida eterna.

 

 

 

 

 

 

 

Estimada Gospa, mira els nostres cors: estan oberts de bat a bat per acollir les gràcies especials d’aquest Centenari! Volem col-laborar activament en el triomf del teu Cor Immaculat!

Sor Emmanuel +

 

PS 1 María i els nens. El llibre difós a Espanya com “Niños ayudad a mi Corazón a vencer” (hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Telf (+ 34) 676 05 95 94) i a Argentina com Fátima explicada a los niños: ¡Ayuden a que triunfe mi Corazón!, Ediciones Paulinas és un bonic regal per Maria: que molts nens s’acostin a la seva crida i es consagrin al seu Immaculat Cor. En aquest llibre Sor Emmanuel ens facilita material perquè els nens facin la seva novena de preparació a aquest compromís tan bonic.

PS 2 En aquestes dates Sor Emmanuel és a Irlanda. Després anirà a Àsia (el juliol) i a Espanya (el setembre). Intercedim pels fruits de totes aquestes missions.

PS 3 Als pelegrins de Terra Santa els aconsellem vivament que visitin el Centre Internacional de María de Natzaret, creat per la Comunitat Camí Nou, molt a prop del Santuari. Una joia! Compten amb pel·lícules molt commovedores que fan viure per etapes la vida de Jesús i assaborir profundament la seva Paraula. No us ho perdeu!

15A Casa Nova Street, POB 50199, 16161 Natzaret, Israel. Tél fijo : +972 4646 1266

PS 4 La Vicka torna a ser a Medjugorje però de moment encara no rep als pelegrins. Això ja és un progrés! Continuem recolzant-la amb les nostres oracions.

PS 5 El proper Direct (en francès) serà el 3 de juny a les 21 h (hora francesa). Sor Emmanuel parlarà sobre el missatge del dia anterior. El directe del 3 de maig el podeu trobar a http://www.enfantsdemedjugorje.fr/direct-du-3-avec-sr-emmanuel-3-mai-2017.

PS 6 Entrant al lloc http://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/prier-videos.html trobareu “petits consells espirituals” de 10 minuts de durada (en francès). També s’ha creat una nova pàgina Facebook per Children of Medjugorje (en francès)

https://www.facebook.com/pages/Enfants-de-Medjugorje/808951742534244?ref=hl i també a

Youtube: https://www.youtube.com/playlist?list=PLfiDVjNunGOiR0KBoyKirAToCwttny2u3

PS 7 – Pensem en obsequiar als nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mob (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Equador: info@fundacionjesusdelamisericordia.com

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibrería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307