Reports de Sor Emmanuel

Seleccioneu un any

15 de febrer de 2017: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de febrer, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu en presència d’un nombre reduït de pelegrins reunits en una sala de la seva casa d’hostes. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, vosaltres que us esforceu per presentar al meu Fill cada dia de la vostra vida, vosaltres que procureu viure amb Ell, vosaltres que pregueu i us sacrifiqueu, vosaltres sou l’esperança en aquest món inquiet. Vosaltres sou els raigs lluminosos del meu Fill, l’Evangeli viu, i sou els meus estimats apòstols de l’amor. El meu Fill està amb vosaltres. Ell està amb els qui pensen en Ell, amb els qui preguen. Però de la mateixa manera, Ell espera pacientment els qui no el coneixen. Per això vosaltres, apòstols del meu amor, pregueu amb el cor i mostreu amb les vostres obres l’amor del meu Fill.

Aquesta és l’única esperança per a vosaltres i l’únic camí cap a la vida eterna. Jo, com a Mare, sóc aquí amb vosaltres. Les pregàries que m’adreceu són per a mi les roses d’amor més boniques. No puc no estar allà on oloro perfum de roses. Hi ha esperança! Moltes gràcies”.

2- L’11 de febrer de 2017, en la festa de la Mare de Déu de Lourdes, el Sant Pare va confiar a l’Arquebisbe Henryk Hoser, S.A.C., bisbe de Varsòvia-Praga (Polònia), de venir a Medjugorje com a enviat especial de la Santa Seu.

La missió té l’objectiu d’adquirir un coneixement més profund de la situació pastoral de Medjugorje i sobretot d’avaluar les necessitats dels fidels que viatgen aquí en peregrinació. El Sr. Greg Burke, director de l’Oficina de Premsa de la Santa Seu, va assenyalar que la missió de l’Arquebisbe Hoser és una qüestió sobre les “necessitats de la gent.” Va explicar, a més, que l’estudi de les “necessitats pastorals” del poble vol dir: “vida pastoral, litúrgia, catequesi, sagraments i l’experiència de la devoció que tenen allà”, i no pas la gestió de les parròquies locals. Així va dir: “Això és més “a favor” que “en contra”. És per a la vida dels pelegrins que hi van.

Aquest estudi sens dubte propiciarà suggeriments per a possibles iniciatives pastorals en el futur. Per tant, la missió tindrà un caràcter exclusivament pastoral. S’espera que l’arquebisbe Hoser, que seguirà exercint el seu paper de bisbe de Varsòvia-Praga, acabi el seu mandat com a enviat especial l’estiu d’aquest any.

Preguem amb fervor i amb confiança per aquest enviat especial; l’estiu que ve veurem els fruits que haurà portat aquesta missió. Em baso en gran mesura en les paraules que la Vicka repeteix sovint: “La Mare de Déu complirà el seu pla!”. Ara bé, nosaltres podem retardar o accelerar aquest pla. La Mare de Déu ens recorda cada mes, que compta amb els qui responen a la seva crida, amb “els Apòstols del meu amor”, per escurçar aquest temps de prova i accelerar l’arribada del triomf del seu Cor Immaculat.

3. La Mare de Déu, una superestrella?

Una nova confusió pel que fa a Medjugorje que darrerament s’ha comentat en molts mitjans de comunicació. Hem de mantenir la calma i estar amatents. Els periodistes, per tal de cridar l’atenció, sovint volen crear titulars sense cap mena de preocupació real per la realitat.

Agafen una paraula fora de context i això es tradueix en una manipulació totalment enganyosa per al lector! El fet és que hi ha persones (potser amb bones intencions) que cada dia envien missatges al Sant Pare dient-li que són missatges de la Mare de Déu. En aquest cas, podem entendre la seva reacció negativa als bombardejos que rep de missatges falsos. Però tinguem en compte que ell no ha dit res sobre la Mare de Déu de Medjugorje.

En canvi, la Mare de Déu que ell descriu, no s’assembla en res a la Mare de Déu a Medjugorje en tres formes particulars:

1.) D’acord als informes, aquests missatges falsos vénen cada dia. En canvi la Mare de Déu a Medjugorje només dóna un missatge el dia 25 i el dia 2 de cada mes.

2.) Es suggereix que aquesta verge falsa se centra en si mateixa. En canvi, a Medjugorje, la Mare de Déu ens convida a posar Déu en primer lloc a les nostres vides, a participar en la missa, a confessar-se, a pregar amb el cor i adorar el Santíssim, a llegir la Bíblia cada dia i a dejunar a pa i aigua els dimecres i els divendres.

3.) La verge de la que parlen els mitjans de comunicació recents se la descriu com una superestrella per als seus apòstols. En canvi els peregrins que vénen a Medjugorje no pensarien mai a fer de la Mare de Déu una súper estrella, Ella és algú que ens reorienta cap a l’amor del seu Fill.

Per tant, igual que en el joc de Enfonsar la flota: tocat i enfonsat! I així posem fi a aquesta controvèrsia!

4. Bones notícies!

Finalment s’ha publicat el meu últim llibre en francès. Aviat el podreu trobar en anglès. El llibre es diu “escandalosa Misericòrdia.” El P. Jacques Philippe, CDB, en va escriure el prefaci. M’agradaria anticipar-vos un fragment del llibre i citar alguns extractes del P. Jacques Philippe perquè brilli una llum bonica en el perdó.

“Com puc suportar la resta de la meva vida com un invàlid en aquesta ala?”, es preguntava. Una pena terrible es va apoderar d’ell. Es van plantar en ell les llavors de la depressió. Nit rere nit, el pare John se sentia cada vegada més angoixat, i els sentiments de desesperació es van apoderar d’ell. Era allà, confinat al seu llit sense res a fer, sense cap esperança de millora. Era allà, el treballador incansable i actiu per excel·lència. Quin contrast amb la seva vida anterior, plena d’activitats i de reunions! Lluitant amb la seva solitud, i amb una terrible sensació d’impotència, cada dia clamava al Senyor: “Ajuda’m!, ajuda’m!”

Tot d’una va sentir la veu de Crist que li va preguntar: “Fill meu, quina edat tinc jo?” El pare John va respondre: “Senyor, tens 33 anys!”

I tu? “, va preguntar Jesús.

“Tinc 50 anys”, va respondre el pare John.

Llavors, el Senyor va continuar: “Per què no m’has donat mai les gràcies? T’he donat 18 anys més de vida. Jo, als 33 anys ja havia mort”.

“Sí, Senyor. Ho sento. Perdona’m per no haver apreciat aquests 18 anys de vida extres que m’has donat”.

“Sempre has parlat bé de mi, John, però no em coneixes. Prova’m. “(El P. John va recalcar que Jesús va fer servir aquesta paraula: Prova’m.)

“Senyor, què vols dir amb això?”

“Fill meu, jo no et vaig consagrar a ser un treballador. No et vaig consagrar a ser un administrador. Et vaig consagrar ser JO. A ser Jo! ”

El pare John va quedar glaçat en sentir la forma en que Jesús va dir “A ser Jo”. Jesús va afegir: “Mentre jo estava patint, em vaig sentir abandonat, rebutjat, condemnat i clavat. Era una situació molt dolorosa. Ara ja ho saps.”

… El Pare John va entendre una realitat que ens pertoca a tots. Abans feia mil i una obres per Déu, però li mancava perillosament la pregària. A través de la seva deixadesa en l’acompliment d’una persona amb discapacitat, el Senyor li va fer comprendre què esperava Ell del seu sacerdot, que anava a fer les obres DE Déu, en comptes de PER Déu; és a dir, les obres que Déu mateix havia preparat per a ell, per realitzar-les d’acord al seu disseny Diví.

 

Del P. Jacques Philippe:

“Aquest llibre ens dóna l’oportunitat, a través d’una diversitat d’històries, de veure la misericòrdia en el treball d’una manera viva i personal. La misericòrdia no és una idea abstracta, és una realitat que ha canviat i transformat profundament la vida de moltes persones. Els diferents capítols il·lustren com l’amor benvolent i gratuït de Déu pot esclatar en una existència humana i, allà on tot semblava perdut, donar lloc a veritables resurreccions. La força d’aquest llibre no ve de discursos, sinó de testimonis vivents.

Estimem la llibertat i, no obstant això, és força sorprenent que el nostre món no entén del tot la força alliberadora del perdó. Aspirem a la llibertat, però no sempre fem el que cal per aconseguir-ho! Per ser veritablement lliures, hem de perdonar. Mentre no perdoni a algú que m’ha fet mal, estic atrapat en el meu passat i seguiré sent dependent d’aquest enemic a qui culpo i cap a qui sento ira i ressentiment. La rancúnia s’instal·larà en el meu cor i m’impedirà ser lliure i viure la vida al màxim. El perdó de vegades és difícil; pot semblar impossible. El perdó és una gràcia que cal demanar humilment en la pregària; i de vegades triga molt de temps a arribar. No obstant això, és absolutament necessari.

Qui no perdona, mai no es curarà completament del mal que ha patit i de les ferides que li han estat infligides.

A la societat moderna, tenim molta cura de les persones que han estat víctimes, els hi donem suport, els ajudem a expressar el seu dolor i oferim llum sobre el seu sofriment, per garantir que també troben la veritat i la justícia a la qual tenen dret. Això és molt bo. No obstant això, potser a vegades ens oblidem de transmetre a les víctimes que no poden recuperar-se completament del seu passat llevat que decideixin, un dia, perdonar. Aquesta no és una decisió que es pren amb naturalitat; cal valor, però és necessari per trobar la pau, la curació i la llibertat.

L’última font de tot perdó està en Déu, al cor infinitament misericordiós del Pare.”

 

Estimada Mare de Déu, quanta paciència que tens amb nosaltres. No et cansis de nosaltres. Si us plau continua visitant-nos! Què faríem sense tu? A aquells que et rebutgen, quina benvinguda els donaries si tan sols et coneguessin.

Germana Emmanuel

 

PD 1 – Les pròximes missions de Sor Emmanuel seran a Itàlia i Egipte aquest mes. Parlarà sobre la Misericòrdia i de la Mare de Déu de Fàtima. Les vostres pregàries per fer que la seva missió sigui segura i fructífera seran molt benvingudes. Si vius en un d’aquests dos països i t’agradaria obtenir més informació, posa’t en contacte amb Betty Cassis a Egipte:

bettycassis14juillet@gmail.com

o a Itàlia, a la Secretaria Nacional de la Misericòrdia a:

segreterianazionale@dmisericordiamed.it

PD 2 - La nostra estimada Rosie que va passar dos anys amb nosaltres al servei de la Mare de Déu acaba de ser mare d’una nena, la Maria Emmanuelle a Nova Jersey, EUA .. Ella i el Mathew estan plens d’alegria.

PD 3 - Sor Emmanuel està preparant un nou llibre sobre els misteris del rosari. Envieu els vostres testimonis sobre el rosari que puguin “tocar” a tots els que el llegeixin. Escriviu a: gospa.fr@gmail.com.

PD 4 - Buscant Traductors.

Busquem traductors experimentats del francès a l’alemany, castellà i polonès. Si pots ajudar, si us plau, posa’t en contacte amb  gospa.fr@gmail.com.

amb les paraules “Traductor Misericòrdia llibre” a la casella del assumpte.

PD 5 - El proper directe en viu serà el 3 de març de 2017 les 9 del vespre, hora de Roma. Sor Emmanuel us parlarà en francès sobre el missatge del dia. La retransmissió es pot trobar a:  www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html

PD 6 - La meva pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard

PD 7 - “El meu Cor triomfarà” per Mirjana Soldo ja és a la venda. En anglès el podeu trobar a:   www.MyHeartWillTriumph.com.

PD 8 - Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mob (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Equador: info@fundacionjesusdelamisericordia.com

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307