Reports de Sor Emmanuel

Seleccioneu un any

16 de gener de 2017: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de gener, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència de nombrosos pelegrins que van anar a Medjugorje per encomanar l’any 2017 a la Mare de Déu. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Estimats fills, el meu Fill va ser font d’amor i de llum, quan a la Terra va parlar al poble de tots els pobles. Apòstols meus, seguiu la seva llum. Això no és fàcil: heu de ser petits, heu d’aprendre a fer-vos més petits que els altres, i amb l’ajuda de la fe, omplir-vos del Seu amor. Ningú a la terra, sense fe, no pot viure una experiència miraculosa. Jo estic amb vosaltres; em manifesto a vosaltres amb aquestes vingudes, amb aquestes paraules; desitjo testimoniar-vos el meu amor i la meva preocupació maternal. Fills meus, no perdeu el temps fent preguntes a les que mai no rebreu resposta: al final del vostre viatge terrenal, el Pare Celestial us les donarà. Recordeu sempre que Déu ho sap tot, Déu veu i Déu estima. El meu estimadíssim Fill il·lumina les vides i dispersa les tenebres. El meu amor matern, que em porta a vosaltres, és indescriptible, misteriós però real. Jo expresso els meus sentiments cap a vosaltres: amor, comprensió i afecte maternal. De vosaltres, apòstols meus, busco les roses de la vostra pregària, que han de ser obres d’amor; aquestes són, per al meu Cor maternal, les pregàries més preuades i jo les presento al meu Fill que ha nascut per vosaltres. Ell us veu i us escolta; nosaltres sempre estem a prop vostre. Aquest és l’amor que crida, uneix, converteix, esperona i omple. Per això, apòstols meus, estimeu-vos sempre els uns als altres, però sobretot estimeu el meu Fill: aquest és l’únic camí cap a la salvació i cap a la vida eterna. Aquesta és la meva pregària preferida que m’omple el cor d’un perfum de roses magnífic. Pregueu, pregueu sempre pels vostres pastors, perquè tinguin la força de ser la llum del meu Fill. Us en dono gràcies! 

Podeu veure el vídeo de l’aparició al link: https://www.youtube.com/watch? v=mgBINR2KuIU

2. “Reprenguem el res del rosari!”

 

 

 

 

 

Aquest any, centenari de Fàtima, té una importància cabdal per als creients. Observem atentament el missatge que Maria va donar als tres pastorets i que ha recorregut el segle XX com un raig de llum. A Fàtima la Mare de Déu es presenta com la Mare de Déu del Rosari i ve per assenyalar un camí de pau per al món sencer. Específicament dóna un mitjà segur per aturar la primera guerra mundial (1914-1918): resar el Rosari!

 

 

 

 

 

 

Hi ha d’haver una bona raó, essencial, per la que la Mare de Déu, en totes les seves aparicions, insisteix tant amb que resem diàriament el Rosari. Per què aquesta súplica incessant, tendra i reiterada? Com a Mare que és, coneix la via per excel·lència per conduir els seus fills cap a la felicitat. Molta gent no utilitza mai aquesta pràctica, alguns directament la desconeixen i d’altres finalment s’han cansat de resar el Rosari i l’han abandonat. Però s’ha d’admetre que en aquesta pràctica hi ha un tresor amagat gens fàcil de descobrir! Per això us ofereixo aquesta petita explicació: hi ha dues formes de resar el rosari: una de dolenta i una de bona. Més ben dit: una de dèbil i una de poderosa.

La manera dèbil: sento, per exemple, una pena molt gran perquè un dels meus pares està agonitzant a l’hospital amb grans sofriments. Llavors decideixo resar un rosari per ell, amb l’esperança d’obtenir la seva curació o com a mínim un alleujament tangible dels seus dolors.

 

 

 

 

 

 

Per tant, començo a recitar les meves “Avemaries” gairebé mecànicament, amb el meu esperit tens i focalitzat en el sofriment del meu ésser estimat i sobre com procedir en aquest moment tan difícil. No cal dir que el Rosari encara em deixarà més cansat i preocupat que abans. Veritablement una pena, perquè hi he dedicat temps!

I la manera poderosa, tal com la Mare de Déu ens ho ensenya amb precisió des de fa 35 anys: Em trobo davant d’una situació similar: un dels meus progenitors agonitza a l’hospital enmig de grans sofriments. Decideixo compartir aquesta pena amb la meva Mare del Cel. En lloc de tancar-me en el meu problema, senzillament m’alliberaré d’ell lliurant-li, deixant-li, abandonant-lo al seu Cor Immaculat i li diré: “D’ara endavant, Mare, aquest problema és TEU! És massa pesat per a mi; tu te n’encarregaràs ja que ets la meva Mare. Que no ets totpoderosa en el Cor de Déu? Ell no pot negar-te res! Mentre tu et cuides del meu problema, el meu cor alleujat es trobarà alliberat per poder pregar amb serenitat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquesta pregària confiada permetrà que em concentri en Jesús i el contempli en les diferents situacions de la seva vida evocades en cada un dels misteris. Per descomptat, abans de pronunciar les oracions del Rosari, m’aturaré per visitar en esperit el lloc on va esdevenir aquell misteri. És aconsellable rellegir el passatge de l’Evangeli que relata l’escena. Amb tot el meu cor i amb l’ajuda de la meva imaginació, podré contemplar Jesús en aquella situació precisa, entraré a l’escena i participaré del que està esdevenint.

 

 

 

 

 

 

Suposem que contemplo el cinquè misteri lluminós, l’Últim Sopar de Jesús; em dirigeixo a Jerusalem, entro al Cenacle, m’assec a taula amb els apòstols i participo del festí. També hi ha un lloc per a mi! En efecte, quan Jesús va donar als seus amics el seu Cos i la seva Sang, ja pensava en mi, perquè en el seu esperit diví veia anticipadament totes les comunions que rebria, igual que les de tots els homes de tots els temps. Participo per tant d’un esdeveniment que m’incumbeix directament. No es tracta d’una vella història desconnectada de la meva vida, perquè aquest gest de Jesús, Ell el torna a fer ara per a mi mentre jo el miro i rebo el mateix fruit que vaig rebre en aquell moment, fa 2.000 anys. Com que “ens convertim en el que contemplem”, tot el que viu el Cor de Jesús en aquell instant es transfon dins meu i d’aquesta manera el meu cor s’enriqueix amb l’amor ardent que emana del Seu cor.

Ara comprenem per què aquesta pregària ens omple dels sentiments de Crist i ens omple d’amor cap al proïsme. Després aquest amor es tradueix en acció, perquè és molt concret. Així és com ho diu la Mare de Déu: “De vosaltres, apòstols meus, busco les roses de la vostra pregària, que han de ser obres d’amor; aquestes són per al meu Cor maternal les oracions més estimades”(cada Avemaria del Rosari és una rosa preciosa que li oferim a Maria) “estimeu-vos sempre els uns als altres; i sobretot estimeu al meu Fill: aquest és l’únic camí cap a la salvació, cap a la vida eterna. És la meva pregària preferida perquè omple el meu cor d’un magnífic perfum a roses”.

3. Una andròmina misteriosa

Una vegada, una germana de la meva comunitat (de les Benaurances) em va venir a buscar a l’aeroport de Split. Vam decidir resar el Rosari en el trajecte cap a Medjugorje. Aquell hivern era molt fred i la ruta estava relliscosa, amb plaques de gel. Era de nit i no anàvem a molta velocitat. Just acabàvem d’esquivar un precipici a la dreta quan de sobte l’automòbil va derrapar cap a les pedres que es trobaven del costat esquerre de la ruta. ‘Ens hauríem pogut estavellar contra les roques, però providencialment just allà hi havia una vorera d’uns 20 centímetres d’ample. Era com una tanca de contenció, una esquena d’ase com les que hi ha a les pistes dels circuits de carreres de cotxes. Sense impactar contra les roques, el nostre vehicle va lliscar per sobre d’aquest monticle i se’n va tornar a la carretera, sense que es produís cap accident. De quina una ens en vam lliurar!

 

 

 

 

 

 

 

 

Atribuïm aquesta protecció a la Mare de Déu, a qui li estàvem pregant, i als nombrosos àngels de qui n’és la Reina. ‘Els hi vam agrair de viva veu! El més sorprenent de la història ens va ser revelat alguns dies més tard quan vaig haver de tornar a fer la mateixa ruta en sentit invers. Com que sabia perfectament on havia passat l’incident, vaig examinar amb cura el lloc perquè mai no havia vist aquella mena de vorera, excepte a les pel·lícules de carreres automobilístiques. Amb gran sorpresa no en vaig trobar cap rastre! No havia existit mai! En efecte, al costat de les pedres hi havia tan sols una petita paret ben clàssica en angle recte amb la carretera, com les que existeixen per tot arreu a la regió. Vaig comprendre que aquella nit Maria havia actuat poderosament! No només ens havia protegit d’una caiguda lliure al precipici de la dreta o de quedar esclafades a les roques de l’esquerra, sinó que havia col·locat provisionalment aquella esquena d’ase sobre la nostra ruta perquè poguéssim arribar sanes i salves a casa i en un automòbil sense cap bony!

Gràcies Maria, gràcies pel poder del Rosari! Espero que molts dels teus fills l’adoptin per als seus trajectes en cotxe; I no només allà!

4. Bona noticia!

Ja està! El meu nou llibre està en procés de ser imprès! El títol: “Escandalosa misericòrdia” (Subtítol: “Quan Déu supera tots els límits”). Estarà a la vostra disposició a Editions des Béatitudes a principis de febrer. Prefaci del p. Jacques Philippe. 295 pàgines amb fotos. 18,50€. Podeu encarregar-lo a Maria Multimedia, www.mariamultimedia.com o al web de Amazon www.amazon.fr o a EDB www.editions-beatitudes.com. També el trobareu a les llibreries catòliques i molt aviat també en format E-Book.

5. Com ens podeu ajudar?

Per enllestir la traducció d’aquest llibre, necessitem les vostres pregàries i traductors experimentats de francès-anglès, francès-polonès, francès-alemany, francès-croat, francès-castellà i francès-eslovac. Podeu escriure a gospa.fr@gmail.com. Novament moltes gràcies!

Estimada Gospa, t’ho preguem, no ens deixis caure en la mandra espiritual! Ajuda’ns a aprofitar els mitjans que ens ofereixes per conèixer finalment la veritable pau i la protecció divina!

Sor Emmanuel +

PS 1 Ja teniu un sant pel 2017? Encara hi sou a temps! No us perdeu tenir un sant protector! Trobareu la llista dels Sants entrant a:

PS 2 Si enteneu l’italià:

El 24, 25 i 26 de febrer se celebrarà a Assís una gran trobada Nacional sobre la Misericòrdia: “De Fàtima al triomf del Cor Immaculat de Maria” a Santa Maria degli Angeli. Sor Emmanuel hi parlarà el dissabte a la tarda.

Més Informació:: +39 340/532 8080 segreterianazionale@misericordiamed.it

PS 3 Sor Emmanuel prepara un nou llibre sobre els Misteris del Rosari. Podeu transmetre els vostres testimonis perquè tots ens hi edifiquem. Escriviu a gospa.fr@gmail.com

PS 4 El proper Direct (en francès) serà el 3 de febrer a les 21h (hora francesa). Sor Emmanuel parlarà sobre el missatge del 2 de febrer i sobre els cent anys de Fàtima. La retransmissió del direct del 3 de gener la podeu trobar a:

http://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mob (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Equador: info@fundacionjesusdelamisericordia.com

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units: info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307

PS 6 Entrant a http://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/prier-videos.html

trobareu “petits consells espirituals” de 10 minuts (en francès). Igualment s’ha creat una nova pàgina Facebook per Children of Medjugorje (en francès) :

https://www.facebook.com/pages/Enfants-de-Medjugorje/808951742534244?ref=hl

PS 7 Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: http://www.centromedjugorje.org/