Missatges Extraodinaris

Consultar missatges anteriors (1981 - 2013)

Missatges Extraodinaris de la Mare de Déu

Missatge extraordinari de 16 de setembre de 2016 a l’Ivan

Estimats fills, també avui us vull convidar de manera especial a pregar per tots els que pateixen, per tots els que es troben en un viacrucis i segueixen patint. Us demano que pregueu perquè acceptin la seva creu i perquè Jesús es glorifiqui a través d’ells. Gràcies, estimats fills, perquè avui heu respost a la meva crida!”

Missatge anual del 25 de juny de 2016 a la Ivanka

La Ivanka Ivankovic va tenir aparicions diàries fins el 7 de maig de 1985. Des d’aleshores té una aparició anual el dia 25 de juny de cada any, que coincideix amb l’aniversari de les Aparicions.

Aquest any l’aparició ha durat 4 minuts.

La Mare de Déu ha donat el missatge següent: “Fills meus, pregueu, pregueu, pregueu”. La Mare de Déu estava alegre i ha beneït tothom amb la seva benedicció maternal.

 

Missatge extraordinari del 24 de juny de 2016 a l’Ivan

“Estimats fills, vinc a vosaltres i desitjo guiar-vos. Per amor desitjo guiar-vos cap al meu Fill: Ell és l’amor. Prego per tots vosaltres, fills estimats, i intercedeixo juntament amb el meu Fill. Per tant, persevereu en la pregària, estimats fills! Pregueu especialment per la pau. Gràcies, fills meus, per haver respost, també avui, a la meva crida.”

 

Missatge extraordinari del 9 de maig de 2016 a l’Ivan

“Estimats fills, també avui us torno a convidar: renoveu els meus missatges i viviu-los. Us convido de manera particular: pregueu per la pau. Pregueu per la pau, per la pau del món. Sapigueu, estimats fills, que sóc amb vosaltres i estic a prop vostre. Pregueu amb la Mare: sigueu perseverants en la pregària, no us canseu! Gràcies, estimats fills, per haver respost, també avui, a la meva crida!

Missatge extraordinari del 2 de maig de 2016 a l’Ivan

“Estimats fills, no us deixeu enlluernar per aquest món: el materialisme, l’enveja, la supèrbia. No us deixeu seduir per la llum del món. Obriu-vos a l’Amor Diví, a l’Amor del meu Fill. Decidiu-vos per Ell: Ell és l’Amor, Ell és la Veritat. Torneu a portar la pregària a les vostres famílies. Pregueu més! Les vostres pregàries em fan falta per poder realitzar amb vosaltres els meus projectes. Gràcies, estimats fills, per haver-vos decidit avui per Jesús!”

Missatge de 25 de desembre de 2015 al Jakov Colo

«Estimats fills!, tots aquests anys que Déu em permet estar amb vosaltres són un signe de l’amor incommensurable que Déu té per cadascun de vosaltres i mostren fins a quin punt Déu us estima. Fills meus, quantes gràcies l’Altíssim us ha donat i quantes gràcies desitja donar-vos! Però fillets, els vostres cors estan tancats, viuen en la por i no permeten que l’amor de Jesús i la Seva pau prenguin possessió dels vostres cors i comencin a governar les vostres vides. Viure sense Déu és viure en la tenebra i no conèixer mai l’amor del Pare i com té cura de cada un de vosaltres. Per això, fills meus, avui d’una manera especial, pregueu Jesús perquè des d’avui la vostra vida experimenti un nou naixement en Déu i esdevingui una llum que irradiï de vosaltres. D’aquesta manera, us convertireu en testimonis de la presència de Déu en el món per a cada persona que viu en la foscor. Fills meus, us estimo i intercedeixo per vosaltres cada dia davant l’Altíssim. Gràcies per haver respost a la meva crida!»

Missatge extraordinari del 29 d’agost de 2015 a l’Ivan

“Estimats fills, també avui desitjo convidar-vos a pregar a l’Església pels meus pastors. Pregueu, estimats fills, perquè m’acullin, perquè acullin els meus missatges, perquè siguin portadors dels meus missatges en aquest món cansat. Estimats fills, enfortits de l’Esperit Sant, enfortits per la fe, que siguin portadors de l’Evangeli i de l’evangelització a les famílies. Pregueu, estimats fills, pels meus pastors i sigueu perseverants en la pregària. Gràcies també avui per haver respost a la meva crida”.

Missatge extraordinari del 13 de juliol de 2015 a l’Ivan

“Estimats fills, també avui sóc feliç amb vosaltres i us beneeixo tots amb la benedicció de la pau. Sigueu perseverants en la pregària, fills estimats i sigueu signes meus, signes de la meva presència. Sigueu, estimats fills, les meves flors. Prego per tots vosaltres davant el meu Fill. Gràcies, fills estimats, per haver respost també avui a la meva crida!”

 

Missatge extraordinari de 26 de juny de 2015 a l’Ivan

«Aquesta nit m’agradaria descriure el més important de la trobada amb la Mare de Déu. També avui la Mare de Déu ha vingut a nosaltres contenta i feliç i ens ha saludat a tots amb una salutació materna: Sigui lloat Jesús, estimats fills!”.

Després ha pregat llargament i de manera particular per tots els malalts aquí presents. Després ha pregat sobre tots nosaltres, especialment per les famílies, els joves i sobre tot per la santedat a les famílies.

Després ens ha beneit amb la seva benedicció materna i ha beneit tots els articles religiosos que heu portat per ser beneits. Us he encomanat a tots, les vostres necessitats, les vostres intencions, les vostres famílies i en particular tot allò que porteu al cor. Després la Mare de Déu ha seguit pregant una estona sobre tots nosaltres i mentre pregava ha marxat. Ha marxat en el signe lluminós de la llum i de la creu amb la seva salutació: “Aneu en pau, estimats fills meus”.

M’agradaria ressaltar que aquesta nit la Gospa ha pregat durant molta estona per les famílies, per la santedat a les famílies i pels joves. Sabem que ahir la Mare de Déu va donar un missatge. Aquest missatge d’ahir és el més recent i el que hem d’acollir i viure.»

Missatge extraordinari del 22 de maig de 2015 a l’Ivan

“Estimats fills, també avui us veig feliços, desitjo que sigueu feliços perquè jo us porto la joia. Porteu aquesta joia als altres. També us porto la pau, sigueu apòstols meus de la pau en aquest món inquiet. Viviu vosaltres mateixos aquesta pau per poder-la testimoniar i ser reflex de la pau als altres. Estimats fills, desitjo que cada un de vosaltres sigui un signe meu, el signe de la meva presència; per això us convido a ser perseverants, sigueu pacients, pregueu, pregueu intensament. La Mare prega juntament amb vosaltres i intercedeix juntament amb el seu Fill per cada un de vosaltres. Gràcies, estimats fills, per haver respost també avui a la meva crida!”

Missatge extraordinari de l’11 de maig de 2015 a l’Ivan

“Estimats fills, també avui desitjo novament convidar-vos a pregar, en aquest temps, per les meves intencions, pels meus plans que desitjo realitzar amb la meva vinguda aquí. Pregueu, estimats fills, i sigueu perseverants en la pregària. La Mare prega per vosaltres i intercedeix per tots vosaltres davant del seu Fill. Gràcies, estimats fills, per haver respost també avui a la meva crida!”

Missatge extraordinari de 29 de maig de 2015 a l’Ivan

«Estimats fills, també avui desitjo convidar-vos a pregar pels meus pastors de l’Església. Pregueu, estimats fills, perquè m’acullin, perquè acullin els meus missatges i visquin els meus missatges, perquè siguin portadors dels meus missatges em aquest món cansat. Estimats fills, que enfortits per l’Esperit Sant, enfortits per la fe, siguin portadors de l’Evangeli i evangelitzadors en les famílies. Pregueu, estimats fills, pels meus pastors i sigueu perseverants en la pregària. Gràcies per haver respost també avui a la meva crida!»

Missatge extraordinari de l’11 de març de 2015 a la Vicka des de Foggia, Itàlia

“Estimats fills, una vegada més us convido a pregar més i a parlar menys, especialment durant aquesta Quaresma. Pregueu perquè es realitzi el meu pla, que encara està lluny de realitzar-se. Us demano en particular que pregueu per les famílies i pels joves que es troben en una situació molt difícil: vosaltres els podeu ajudar només amb la vostra pregària i el vostre amor. Us beneeixo!”

Missatge extraordinari de 23 de febrer de 2015 a l’Ivan

“Estimats fills, fillets meus, també avui us vull convidar en aquest temps de gràcia que ve: pregueu més a les vostres famílies, renoveu la pregària a les vostres famílies. Concretament, estimats fills, pregueu amb els vostres fills. Pregueu, estimats fills, per les meves intencions, pels meus plans que desitjo realitzar amb la meva vinguda aquí. Pregueu en particular pels meus plans de pau. La Mare prega amb vosaltres i està sempre a prop de vosaltres. Per tant, decidiu-vos a pregar més. Gràcies, estimats fills, perquè també avui heu respost a la meva crida”

Missatge extraordinari del 20 de febrer de 2015 a l’Ivan

“Estimats fills, també avui us invito a pregar per la pau; la pau està en perill, pregueu més, pregueu amb el cor. La Mare prega amb vosaltres i intercedeixo davant del Meu Fill per tots vosaltres. Gràcies, estimats fills, perquè també avui he respost a la meva crida.”

Missatge extraordinari del 29 de desembre de 2014 a l’Ivan

Aquesta nit la Mare de Déu també ha vingut contenta i feliç i ens ha saludat a tots amb la seva salutació materna: “Lloat sigui Jesús, estimats fills!”. Després la Mare de Déu ha dit:

“Estimats fills, també avui vull donar-vos les gràcies: gràcies, estimats fills, perquè heu fet una elecció, heu decidit viure els meus missatges. Avui us convido novament, en aquest temps de gràcia, a pregar més per l’evangelització de la família i a pregar especialment pels joves. Que Déu habiti en les famílies i hi ocupi el primer lloc! Sóc amb vosaltres i prego amb vosaltres. Gràcies, estimats fills, perquè també avui heu respost a la meva crida”.

Missatge extraordinari del 15 de novembre de 2014 a l’Ivan des de Viena, Àustria

“Estimats fills, també avui us convido, d’una manera especial, a pregar per les famílies i pels joves. Estimats fills, pregueu per la santedat a les famílies. Estimats fills, la Mare prega amb vosaltres i intercedeix per vosaltres. Gràcies perquè també avui heu respost a la meva crida.”

Després de l’aparició, el Cardenal Christoph Schönborn va presidir l’Eucaristia i l’adoració al Santíssim juntament amb un grup nombrós de sacerdots.

Missatge extraordinari del 9 de novembre de 2014 a la Vicka des de Palestrina, Itàlia

“Estimats fills, encara tinc molts missatges per donar-vos. Mentrestant, comenceu a viure els missatges que ja us he donat. Obriu els vostres cors i pregueu per l’Església. L’Església necessita les vostres pregàries. Aneu-vos-en en la pau del Senyor, estimats fills meus!“

 Comentari

Missatge extraordinari del 17 d’agost de 2014 a l’Ivan des de Vicenza, Itàlia

“Estimats fills, avui de manera especial, us convido a pregar per la pau. Obriu-vos a l’Esperit Sant, estimats fills; que l’Esperit Sant us guiï: de manera especial, estimats fills, en aquest temps, pregueu pel meu estimadíssim Sant Pare, pregueu per la seva missió de la pau. La Mare prega amb vosaltres i intercedeix davant del seu Fill per cada un de vosaltres. Gràcies, estimats fills, perquè avui també heu respost a la meva crida.”

Missatge extraordinari de l’11 d’agost de 2014 a l’Ivan

“Estimats fills: també avui, de manera especial, vull convidar-vos a pregar per la pau. Pregueu, estimats fills, pels meus projectes de pau. Decidiu-vos per la pau, lluiteu contra el pecat, contra el mal. Prego amb vosaltres i intercedeixo davant del meu Fill per cadascun de vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Missatge extraordinari del 4 de març de 2013 a l’Ivan

“Estimats Fills, avui us convido a obrir-vos a la pregària. Fillets, vosaltres viviu un moment en què Déu us està donant gràcies i no ho esteu sabent aprofitar. Us preocupeu de tot excepte de la vostra ànima i de la vostra vida espiritual. Desperteu d’aquest món cansat, d’aquest somni cansat de les vostres ànimes i digueu sí a Déu amb totes les vostres forces. Decidiu-vos per la santedat i la conversió. Estimats fills, jo estic amb vosaltres i us convido a la perfecció i a la santedat de les vostres ànimes i de tot el que feu. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

 

Missatge extraordinari del 20 de maig de 2013 a l’Ivan

“Estimats fills, també avui, de manera particular, en aquest temps de gràcia, us convido: obriu-vos a l’Esperit Sant! Estimats fills, no permeteu que el món us guiï. Que us guiï l’Esperit Sant. Pregueu, persevereu en la pregària, a fi que l’Esperit Sant davalli sobre les vostres famílies que estan en la foscor. La Mare prega juntament amb vosaltres i intercedeix davant del seu Fill. Gràcies, estimats fills, perquè també avui heu respost a la meva crida.”

 

Missatge extraordinari del 10 de juny de 2013 a l’Ivan

“Estimats fills, també avui desitjo convidar-vos, en aquest temps, a pregar especialment per les meves intencions. Pregueu, estimats fills, en aquest temps de gràcia, perquè amb vosaltres desitjo poder fer realitat els meus plans. Estimats fills, gràcies, també avui, per haver respost a la meva crida.”

 

Missatge extraordinari del 17 de juny de 2013 a l’Ivan

“Estimats fills, he vingut aquí i m’he presentat com la Reina de la Pau. També avui, de manera particular, us convido a pregar per la pau. Pregueu per la pau, particularment a les vostres famílies. Pau, pau, estimats fills! Obriu-vos al do de la pau! La Mare prega juntament amb vosaltres i intercedeix per tots vosaltres al costat del Seu Fill. La Mare us estima amb amor matern. Gràcies, estimats fills, per haver respost també avui a la meva crida!”