Missatges

Consultar missatges anteriors (1981 - 2013)

Missatges Extraodinaris

Missatges de la Mare de Déu

Missatge de 25 de març de 2015

“Estimats fills, també avui l’Altíssim em permet d’estar amb vosaltres i guiar-vos pel camí de la conversió. Molts cors s’han tancat a la gràcia i s’han tornat sords a la meva crida. Vosaltres, fillets, pregueu i lluiteu contra les temptacions i contra tots els plans perversos que el Diable us ofereix a través del modernisme. Sigueu forts en la pregària, i amb la creu a les mans pregueu perquè el mal no us utilitzi i no venci en vosaltres. Estic amb vosaltres i prego per vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

Missatge anual del 18 de març de 2015 a la Mirjana

“Estimats Fills, us demano amb tot el cor, us imploro fills: purifiqueu els vostres cors del pecat i eleveu-los a Déu i a la vida eterna. Us imploro: sigueu vigilants i oberts a la veritat. No permeteu que tot el que és d’aquesta terra us allunyi del coneixement de la veritable felicitat en comunió amb el meu Fill. Jo us guio pel camí de la saviesa veritable, perquè només amb la veritable saviesa podeu arribar a conèixer la veritable pau i el veritable bé. No perdeu el temps demanant signes al Pare Celestial, perquè Ell ja us ha donat el signe més gran: el meu Fill. Per tant, fills meus, pregueu perquè l’Esperit Sant us pugui conduir a la veritat, us ajudi a conèixer-la, i mitjançant aquest coneixement de la veritat sigueu un amb el Pare Celestial i amb el meu Fill. Aquest és el coneixement que dóna la felicitat a la terra i obre la porta de la vida eterna i de l’amor sense límit. Us en dono gràcies.”

Comentari

Missatge de 2 de març de 2015

«Estimats fills, vosaltres sou la meva força. Vosaltres, apòstols meus, que amb el vostre amor, la humilitat i el silenci de la pregària, feu que el meu Fill sigui conegut. Vosaltres viviu en mi. Vosaltres em porteu en el vostre cor. Vosaltres sabeu que teniu una Mare que us estima i que ha vingut a portar amor. Us miro en el Pare Celestial, miro els vostres pensaments, els vostres dolors, els vostres patiments i els presento al meu Fill. No tingueu por! no perdeu l’esperança, perquè el meu Fill escolta la seva Mare. Ell estima des que va néixer, i jo desitjo que tots els meus fills coneguin aquest amor; que retornin a Ell els qui, a causa del dolor i la incomprensió l’han abandonat, i que el coneguin tots aquells que mai no l’han conegut. Per això vosaltres esteu aquí, apòstols meus, i jo com a Mare, sóc amb vosaltres. Pregueu perquè tingueu la fermesa de la fe, perquè l’amor i la misericòrdia provenen d’una fe ferma. Per mitjà de l’amor i de la misericòrdia ajudareu tots aquells que no són conscients que trien les tenebres en lloc de la llum. Pregueu pels vostres pastors, perquè ells són la força de l’Església que el meu Fill us ha deixat. Per mitjà del meu Fill ells són els pastors de les ànimes. Us en dono les gràcies!»

Missatge de 25 de febrer de 2015

“Estimats fills, en aquest temps de gràcia, us convido a tots: pregueu més i parleu menys. En la pregària, cerqueu la voluntat de Déu i viviu-la segons els Manaments als quals Déu us convida. Jo estic amb vosaltres i prego amb vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

Missatge de 2 de febrer de 2015

“Estimats fills, aquí em teniu, entre vosaltres. Us miro, us somric i us estimo com només una mare ho pot fer. A través de l’Esperit Sant que ve per mitjà de la meva puresa, veig els vostres cors i els ofereixo al meu Fill. Des de fa temps us demano que sigueu els meus apòstols i que pregueu per aquells que no han conegut l’amor de Déu. Demano una pregària feta amb amor, que fa obres i sacrificis. No perdeu el temps pensant si sou dignes de ser els meus apòstols. El Pare Celestial us jutjarà a tots, i vosaltres, estimeu-Lo i escolteu-Lo. Sé que tot això us confon, com també la meva estada entre vosaltres, però accepteu-la amb alegria i pregueu per comprendre que sou dignes de treballar per al Cel. El meu amor és en vosaltres. Pregueu perquè el meu amor venci en tots els cors, perquè és un amor que perdona, que dóna i que no acaba mai. Us en dono gràcies!”

Comentari P. Inocencio Llamas

Comentari P. Rafael Zacarías

Comentari P. Gustavo Jamut

Missatge de 25 de gener de 2015

“Estimats fills, també avui us convido a viure la vostra vocació en la pregària. Avui més que mai, Satanàs vol sufocar, amb el seu vent contagiós d’odi i d’inquietud, l’home i la seva ànima. En molts cors no hi ha joia perquè no hi ha ni Déu ni pregària. L’odi i la guerra augmenten dia rere dia. Us convido, fillets, a emprendre de nou amb entusiasme el camí de la santedat i de l’amor, perquè és per això que jo he vingut entre vosaltres. Junts, siguem amor i perdó per a tots aquells que només saben i volen estimar amb amor humà i no amb l’immens amor de Déu al qual Ell us convida. Fillets, que l’esperança en un demà millor estigui sempre en el vostre cor. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

 

Missatge de 2 de gener de 2015

“Estimats fills, sóc aquí entre vosaltres com una mare que desitja ajudar-vos a conèixer la veritat. Mentre vivia la vostra vida a la terra, jo tenia el coneixement de la veritat i, amb això, un trosset del Paradís a la Terra. Per això, fills meus, desitjo el mateix per a vosaltres. El Pare Celestial desitja cors purs, curulls del coneixement de la veritat. Ell desitja que estimeu tots els qui trobeu, perquè jo també estimo el meu Fill en tots vosaltres. Aquest és l’inici del coneixement de la veritat. Se us ofereixen moltes veritats falses. Les podreu superar amb un cor purificat pel dejuni, la pregària, la penitència i l’Evangeli. Aquesta és l’única veritat i és la que el meu Fill us ha deixat. No cal que l’analitzeu gaire. Se us demana que, com jo feia, estimeu i doneu. Fills meus, si estimeu, el vostre cor serà una llar per al meu Fill i per a mi, i les paraules del meu Fill us guiaran en la vostra vida. Fills meus, a través de vosaltres, apòstols de l’amor, ajudaré tots els meus fills a conèixer la veritat.

Fills meus, sempre he pregat per l’Església del meu Fill, i demano el mateix de vosaltres. Pregueu perquè els vostres pastors resplendeixin amb l’amor del meu Fill. Moltes gràcies.”

Missatge anual de 25 de desembre de 2014 al Jacov

“Estimats fills! Avui, en aquest dia de gràcia, desitjo que el cor de cadascun de vosaltres es converteixi en l’estable de Betlem, on va néixer el Salvador del món. Sóc la vostra Mare que us estima immensament i que us cuida a tots i cada un de vosaltres. Per tant, fills meus, entregueu-vos a la mare perquè davant del nen Jesús pugui presentar el cor i la vida de cada un de vosaltres, perquè només així, fills meus, els vostres cors seran testimoni del naixement quotidià de Déu en vosaltres. Permeteu a Déu que amb la llum il·lumini les vostres vides i amb l’alegria els vostres cors, a fi que diariament pugueu il·luminar el camí i ser un exemple de la veritable alegria a altres que viuen en la foscor i no estan oberts a Déu i a les seves gràcies. Gràcies per haver respost a la meva crida.”

Missatge de 25 de desembre de 2014

“Estimats fills! També avui us porto en els meus braços el meu Fill Jesús, i a Ell li demano la pau per a vosaltres i la pau entre vosaltres. Pregueu i adoreu el meu Fill, perquè en els vostres cors entri la seva pau i la seva alegria. Prego per vosaltres, perquè cada vegada estigueu més oberts a la pregària. Gràcies per haver respost a la meva crida.”

Comentari

Missatge de 2 de desembre de 2014

“Estimats fills, recordeu això que us dic: l’amor triomfarà! Sé que molts de vosaltres esteu perdent l’esperança perquè veieu al voltant vostre sofriment, dolor, gelosia i enveja… Tanmateix, jo sóc la vostra Mare. Sóc al Regne, però també sóc aquí amb vosaltres. El Meu Fill m’envia novament per ajudar-vos. Per tant no perdeu l’esperança, al contrari, seguiu-me, perquè el triomf del meu Cor és en el nom de Déu. El meu estimat Fill pensa en vosaltres com sempre ho ha fet: creieu-Lo i viviu-Lo! Ell és la Vida del món. Fills meus, viure el meu Fill vol dir viure l’Evangeli. Això no és fàcil. Significa amor, perdó i sacrifici. Això us purifica i obre el Regne. Una pregària sincera, que no només siguin paraules, sinó una pregària dita amb el cor, us ajudarà. Com també us ajudarà el dejuni, perquè també comporta més amor, perdó i sacrifici. Per tant, no perdeu l’esperança i seguiu-me. Us demano novament que pregueu pels vostres pastors, perquè tinguin sempre la mirada posada en el meu Fill, que ha estat el primer Pastor del món i la família del qual és el món sencer. Moltes gràcies!”

Comentari

Missatge de 25 de novembre de 2014

“Estimats fills! de manera especial avui us convido a la pregària. Pregueu, fillets, per poder comprendre qui sou i on heu d’anar. Sigueu portadors de la Bona Nova i gent d’esperança. Sigueu amor per a tots aquells que estan sense amor. Fillets, podreu ser-ho tot i realitzar-ho tot només si pregueu i esteu oberts a la voluntat de Déu, a Déu que desitja conduir-vos a la vida eterna. Jo sóc amb vosaltres i intercedeixo dia rere dia per vosaltres davant del meu Fill Jesús. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Comentari

 

Missatge de 2 de novembre de 2014

“Estimats fills, estic amb vosaltres amb la benedicció del meu Fill, amb vosaltres que m’estimeu i que procureu seguir-me.  Jo també desitjo estar amb vosaltres, que no m’acolliu. A tots us obro el meu cor ple d’amor i us beneeixo amb les meves mans maternals. Sóc una mare que us comprèn: he viscut la vostra vida i he experimentat els vostres sofriments i les vostres alegries. Vosaltres que coneixeu el patiment, compreneu el meu dolor i sofriment per  aquells fills meus que no permeten que els il·lumini la llum del meu Fill, pels meus fills que viuen en la foscor.

Per això us necessito a vosaltres, que heu estat il·luminats per la llum i que heu comprès la veritat. Us convido a adorar el meu Fill, a fi que la vostra ànima creixi i assoleixi una espiritualitat veritable. Aleshores, apòstols meus, em podreu ajudar. Ajudar-me significa pregar per aquells que no han conegut l’amor del meu Fill. Quan pregueu per ells, demostreu al meu Fill que l’estimeu i el seguiu. El meu Fill m’ha promès que el mal mai no vencerà perquè vosaltres, ànimes dels justos, sou aquí; vosaltres que procureu dir les vostres pregàries amb el cor; vosaltres que oferiu els vostres dolors i sofriments al meu Fill; vosaltres que compreneu que la vida és tan sols un obrir i tancar d’ulls; vosaltres que anheleu el Regne del Cel. Tot això fa que sigueu apòstols meus i us condueix al triomf del meu Cor. Per això, fills meus, purifiqueu els vostres cors i adoreu el meu Fill.  Moltes gràcies!”

Missatge de 25 d’octubre de 2014

“Estimats fills, pregueu en aquest temps de gràcia i demaneu la intercessió de tots els sants que ja són a la llum. Que ells siguin per a vosaltres un exemple i un estímul dia rere dia en el camí de la vostra conversió. Fillets, sigueu conscients que la vostra vida és breu i passatgera. Per això, anheleu l’eternitat i prepareu els vostres cors en la pregària. Jo sóc amb vosaltres i intercedeixo davant del meu Fill per cada un de vosaltres, especialment per aquells que s’han consagrat a mi i al meu Fill. Gràcies estimats fills meus per haver respost a la meva crida!”

Comentari

Missatge de 2 d’octubre de 2014

“Estimats fills, amb amor matern us prego: estimeu-vos els uns als altres! Com el meu Fill ho desitja des del principi, que en els vostres cors hi hagi, en el primer lloc, l’amor envers el Pare Celestial i envers el vostre proïsme, per sobre de tot allò que és terrenal. Estimats fills meus, no reconeixeu els signes dels temps? no us adoneu que tot això que us envolta, tot el que està succeint, és perquè no hi ha amor? Compreneu que la salvació està en els valors veritables, Accepteu el poder del Pare Celestial, estimeu-lo i honoreu-lo! Camineu per les passes del meu Fill. Vosaltres, fills meus, apòstols meus estimats, sempre us reuniu de nou al meu voltant perquè esteu assedegats. Esteu assedegats de pau, d’amor i de felicitat. Beveu de les meves mans! Les meves mans us ofereixen el meu Fill, que és la font d’aigua pura. Ell revifarà la vostra fe i purificarà els vostres cors, perquè el meu Fill estima els cors purs i els cors purs estimen el meu Fill. Només els cors purs són humils i tenen una fe ferma. Us demano que tingueu uns cors així, fills meus! El meu Fill va dir que jo era la Mare de tota la Humanitat. A aquells d’entre vosaltres que m’acolliu com a tal, us demano que m’ajudeu amb la vostra vida, la vostra pregària i el vostre sacrifici, a fi que tots els meus fills m’acceptin com a Mare, i que jo els guiï cap a la font d’aigua pura. Us dono les gràcies. Estimats fills meus, quan els vostres pastors, amb les seves mans beneïdes, us ofereixen el Cos del meu Fill, doneu sempre gràcies al meu Fill en el vostre cor pel seu sacrifici i pels pastors que us dóna novament sempre.”

Missatge de 25 de setembre de 2014

“Estimats fills: També avui us convido perquè sigueu com les estrelles, que amb la seva resplendor donen llum i bellesa als altres, per alegrar-los. Fills meus, sigueu també vosaltres resplendor, bellesa, joia i pau, i sobretot pregària per a tots aquells que estan lluny del meu amor i de l’amor del meu fill Jesús. Fills meus, testimonieu la vostra fe i pregària amb alegria, amb l’alegria de la fe que està en els vostres cors, i pregueu per la pau, que és un do preciós de Déu. Gràcies per haver respost a la meva crida”

Comentari

Missatge de 2 de setembre de 2014

“Estimats fills, jo, la vostra Mare, vinc novament entre vosaltres de l’amor que no té fi, de l’amor infinit del Pare Celestial infinit. I en mirar els vostres cors, veig que molts de vosaltres m’acolliu com a Mare i que, amb un cor sincer i pur, voleu ser els meus apòstols.

Però també sóc Mare dels qui no em voleu acollir, dels qui per la duresa del vostre cor no desitgeu conèixer l’amor del meu Fill. No sabeu com pateix el meu Cor i com prego per vosaltres al meu Fill. Li demano que guareixi les vostres ànimes, perquè Ell ho pot fer. Li demano que us il·lumini amb el miracle de l’Esperit Sant, perquè deixeu de trair-lo, insultar-lo i ferir-lo una vegada i una altra. Prego amb tot el Cor perquè comprengueu que només el meu Fill és la salvació i la llum del món.

I vosaltres, fills meus, estimats apòstols meus, porteu sempre el meu Fill als vostres cors i als vostres pensaments. D’aquesta manera porteu amor. Tots aquells que no El coneixen, El reconeixeran en el vostre amor. Sempre sóc amb vosaltres. D’una manera especial estic amb els vostres pastors perquè el meu Fill els ha cridat per guiar-vos pel camí cap a l’eternitat.

Gràcies, apòstols meus, pel sacrifici i l’amor.”

Comentari

Missatge de 25 d’agost de 2014

“Estimats fills, pregueu per les meves intencions, perquè Satanàs vol destruir el pla que tinc aquí i robar-vos la pau. Per això, fillets, pregueu, pregueu, pregueu perquè Déu, a través de cadascun de vosaltres, pugui actuar. Que els vostres cors estiguin oberts a la voluntat de Déu. Us estimo i us beneeixo amb la meva benedicció maternal. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

Comentari

Missatge de 2 d’agost de 2014

“Estimats fills, la raó per la qual estic entre vosaltres, la meva missió, és ajudar-vos a fi que venci el Bé, tot i que per a vosaltres ara això no sembli possible. Sé que hi ha moltes coses que no enteneu, com tampoc jo no ho entenia tot, tot el que el meu Fill m’ensenyava mentre creixia al meu costat -però jo vaig creure en Ell i el vaig seguir. Això mateix és el que us demano a vosaltres, que cregueu en mi i que em seguiu. Però fills meus, seguir-me a mi vol dir estimar el meu Fill per sobre de totes les coses, estimar-lo en cada persona, sense fer diferències. Per tal de poder-ho fer, us convido novament a la renúncia, a la pregària i al dejuni. Us convido a que l’Eucaristia sigui la vida de la vostra ànima. Us convido a ser els meus apòstols de llum, que difonguin l’amor i la misericòrdia al món. Fills meus, la vostra vida només és un obrir i tancar d’ulls comparat amb la vida eterna. I quan arribeu davant del meu Fill, Ell veurà en els vostres cors quant d’amor heu tingut. Perquè pugueu difondre l’amor de la millor manera, jo li demano al meu Fill que, a través de l’amor, us concedeixi la unió per mitjà d’Ell, la unitat entre vosaltres, i la unitat entre vosaltres i els vostres pastors. El meu Fill sempre es torna a donar per mitja d’ells i renova la vostra ànima. No oblideu això. Us en dono gràcies!”

Comentari

Missatge de 25 de juliol de 2014

“Estimats fills, no sou conscients de les gràcies que viviu en aquest temps en què l’Altíssim us dóna senyals perquè us obriu i us convertiu. Torneu a Déu i a la pregària, i que en els vostres cors, les vostres famílies i les vostres comunitats hi regni la pregària, a fi que l’Esperit Sant us guiï i us animi a estar cada dia més oberts a la voluntat de Déu i al Seu pla per a cada u de vosaltres. Jo sóc amb vosaltres, i amb els sants i els àngels intercedeixo per vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

Comentari

Missatge de 2 de juliol de 2014

“Estimats fills, jo, Mare dels qui esteu aquí reunits i Mare del món sencer, us beneeixo amb la benedicció maternal i us convido a emprendre el camí de la humilitat. Aquest camí condueix al coneixement de l’amor del meu Fill. El Meu Fill és tot poderós, està en totes les coses. Si vosaltres, fills meus, no compreneu això, aleshores en la vostra ànima hi regna la foscor i la ceguesa. Solament la humilitat us pot sanar. Fills meus, jo sempre he viscut humilment, amb coratge i en l’esperança. Jo sabia, havia comprès que Déu està en nosaltres i nosaltres en Déu. Això mateix us demano a vosaltres. Us vull a tots amb mi a l’eternitat, perquè vosaltres sou part de mi. Jo us ajudaré en el vostre caminar. El meu amor us embolcallarà com un mantell i farà de vosaltres apòstols de la meva llum, de la llum de Déu. Amb l’amor que prové de la humilitat, portareu la llum allà on regna la foscor, la ceguesa. Portareu el meu Fill, que és la llum del món. Jo estic sempre amb els vostres pastors i prego perquè sempre siguin per a vosaltres exemple d’humilitat. Us en dono gràcies!”

Missatge de 25 de juny del 2014

Estimats fills, l’Altíssim em dona la gràcia de poder seguir estant amb vosaltres i guiar-vos en la pregària cap al camí de la pau. El vostre cor i la vostra ànima tenen set de pau i d’amor, de Déu i de la Seva alegria. Per això, fills meus, pregueu, pregueu, pregueu i en la pregària descobrireu la saviesa de viure. Us beneeixo i intercedeixo per tots i cadascun de vosaltres davant del meu Fill Jesús. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Comentari

Missatge de 2 de juny de 2014

“Estimats fills, us crido i us convido a tots com a fills meus. Prego perquè m’accepteu i m’estimeu com una mare. Us he reunit tots al meu Cor, he davallat entre vosaltres i us beneeixo. Sé que desitgeu de mi consol i esperança, perquè us estimo i intercedeixo per vosaltres. Us demano que us uniu amb mi en el meu Fill i que sigueu els meus apòstols. Perquè ho pugueu fer, us convido de nou a estimar. No hi amor sense pregària, no hi ha pregària sense perdó, perquè l’amor és pregària, el perdó és amor. Fills meus, Déu us ha creat per estimar: estimeu per poder perdonar! Cada pregària que prové de l’amor us uneix al meu Fill i a l’Esperit Sant. L’Esperit Sant us il·lumina i us fa apòstols meus: apòstols que tot el que faran, ho faran en nom del Senyor. Apòstols que pregaran amb obres i no només amb paraules, perquè estimen el meu Fill i comprenen el camí de la veritat que condueix a la vida eterna. Pregueu pels vostres pastors, perquè puguin sempre guiar-vos amb un cor pur pel camí de la veritat i de l’amor, pel camí del meu Fill. Moltes gràcies!”

Comentari

Missatge de 25 de maig de 2014

Estimats fills, pregueu i sigueu conscients que vosaltres, sense Déu, sou pols. Per això, dirigiu els vostres pensaments i el vostre cor a Déu i a la pregària. Confieu en el seu amor, fillets, en l’esperit de Déu, esteu tots vosaltres invitats a ser testimonis. Vosaltres sou preciosos i jo us invito, fillets, a la santedat, a la vida eterna. Per això sigueu conscients que aquesta vida és passatgera. Jo us estimo i us invito a una nova vida de conversió. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 2 de maig de 2014

Estimats fills, jo, la vostra Mare, estic amb vosaltres pel vostre bé, per les vostres necessitats i pel vostre aprenentatge personal. El Pare celestial us ha donat la llibertat per decidir per vosaltres mateixos i de conèixer per vosaltres mateixos. Desitjo ajudar-vos. Vull ser la vostra Mare, mestra de la veritat, a fi que amb la simplicitat d’un cor obert conegueu la immensa puresa i la llum que prové d’aquesta veritat i dissipa les tenebres, la llum que porta l’esperança. Fillets meus, comprenc els vostres dolors i patiments. Qui us podria comprendre millor que una Mare? Però vosaltres, fills meus? Són pocs els qui em comprenen i em segueixen. Són molts els extraviats, els qui encara no han conegut la veritat en el meu Fill. Per tant, apòstols meus, pregueu i actueu. Porteu la llum i no perdeu l’esperança. Jo sóc amb vosaltres. D’una manera especial sóc amb els vostres pastors: els estimo i els protegeixo amb un Cor matern, perquè ells us condueixen al Paradís que el meu Fill us ha promès. Us ho agraeixo.