Missatges

Consultar missatges anteriors (1981 - 2013)

Missatges Extraodinaris

Missatges de la Mare de Déu

Missatge de 2 de maig de 2016

Fills meus, el meu cor matern desitja la vostra conversió sincera i que tingueu una fe ferma per tal que pugueu transmetre amor i pau a tots els qui us envolten. Però fills meus, no oblideu que cadascú de vosaltres és un món únic davant del Pare Celestial. Permeteu doncs que l’acció incessant de l’Esperit Sant actuï en vosaltres. Sigueu fills meus espiritualment purs. En l’espiritualitat hi ha la bellesa: tot el que és espiritual és viu i molt bonic. No oblideu que en l’Eucaristia, que és el cor de la fe, el meu fill és sempre amb vosaltres. Ell ve a vosaltres i parteix el pa amb vosaltres perquè, fills meus, és per vosaltres que ha mort i ressuscitat i torna novament a venir. Aquestes paraules meves ja les coneixeu perquè són veritat; i la veritat no canvia. Però molts fills meus l’han oblidat. Fills meus, les meves paraules no són ni antigues ni noves, són eternes. Per això us convido, fills meus, a observar bé els signes dels temps, a recollir les creus trencades i a ser apòstols de la Revelació. Us en dono gràcies!

Missatge de 25 d’abril de 2016

Estimats fills, el meu Cor Immaculat sagna en veure-us en el pecat i en hàbits pecaminosos. Torneu a Déu i a la pregària i sereu feliços a la terra. Déu us crida a través meu perquè els vostres cors siguin esperança i alegria per a tots els qui n’estan lluny. Que la meva invitació sigui per a vosaltres un bàlsam per a l’ànima i el cor, així glorificareu Déu Creador, que us estima i us convida a l’eternitat. Fills meus, la vida és breu, aprofiteu aquest temps per fer el bé. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Comentari

Missatge de 2 d’abril de 2016

“Estimats fills, no tingueu el cor dur, tancat i ple de temor. Permeteu que el meu amor matern l’il·lumini i l’ompli d’amor i d’esperança per tal que jo, com a Mare, pugui alleujar els vostres dolors, que jo també conec perquè els he experimentat. El dolor eleva i és la pregària més gran. El meu Fill estima de manera especial aquells que pateixen dolors. Ell m’ha enviat per alleugerir-vos i portar-vos esperança. Confieu en Ell. Sé que això és difícil per a vosaltres perquè cada vegada veieu més tenebra al vostre voltant. Fills meus, cal foragitar-la amb la pregària i l’amor. Qui prega i estima no té por, té esperança i amor misericordiós. Veu la llum, veu el meu Fill. Com a apòstols meus, us crido a ser exemples d’amor misericordiós i d’esperança. Pregueu sempre d’una manera nova per tenir tant d’amor com sigui possible, ja que l’amor misericordiós porta la llum que dissipa tota tenebra, porta el meu Fill. No tingueu por, no esteu sols: jo sóc amb vosaltres. Us demano que pregueu pels vostres pastors, perquè tinguin amor en tot moment i actuïn amb amor envers el meu Fill, per mitjà d’Ell i en memòria d’Ell. Us en dono gràcies!”

 

Missatge de 25 de març de 2016 – Divendres Sant

“Estimats fills! Avui us porto el meu amor. Déu m’ha permès estimar-vos i per amor cridar-vos a la conversió. Fillets, sou pobres en l’amor i encara no heu entès que el meu Fill Jesús, per amor, va donar la seva vida per salvar-vos i per donar-vos vida eterna. Per això, pregueu, fillets, pregueu perquè en la pregària comprengueu l’amor de Déu. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

Missatge anual del 18 de març de 2016 a la Mirjana

“Estimats fills! Amb un cor maternal ple d’amor per vosaltres, fills meus, desitjo ensenyar-vos la plena confiança en Déu Pare. Desitjo que aprengueu a seguir la voluntat de Déu mirant-vos i escoltant-vos interiorment. Desitjo que aprengueu a confiar infinitament en la Seva gràcia i en el Seu amor, com jo sempre he confiat en Ell. Per això, fills meus, purifiqueu els vostres cors. Allibereu-vos de tot el que us lliga a les coses terrenals i permeteu que allò que és de Déu doni forma a la vostra vida a través de la pregària i el sacrifici, que el Regne de Déu estigui present en els vostres cors; que comenceu a viure a partir de Déu Pare; que procureu caminar sempre amb el meu Fill. I per a tot això, fills meus, heu de ser pobres d’esperit i estar plens d’amor i de misericòrdia. Heu de tenir un cor pur i senzill i estar sempre disposats a servir. Fills meus, escolteu-me! us dic tot això per la vostra salvació. Moltes gràcies!”

Missatge de 2 de març de 2016

“Estimats fills, la meva vinguda entre vosaltres és un regal del Pare Celestial per a vosaltres. A través del seu amor vinc per ajudar-vos a trobar el camí cap a la veritat, el camí cap al meu Fill. Vinc a confirmar-vos la veritat. Desitjo recordar-vos les paraules del meu Fill. Ell va pronunciar paraules de salvació per a tot el món, paraules d’amor per a tots; l’amor que va demostrar amb el seu sacrifici. Però fins i tot avui dia molts fills meus no el coneixen, no el volen conèixer, són indiferents. Aquesta indiferència fa sofrir el meu cor amargament. El meu fill sempre ha estat en el Pare. En néixer a la terra va portar la Divinitat, i de mi va rebre la humanitat. Amb ell, la Paraula va venir entre nosaltres. Amb ell va venir la Llum del món que penetra els cors, els il·lumina, els omple d’amor i de consol. Fills meus, tots els qui estimen el meu Fill el poden veure, perquè el seu rostre és visible a través de les ànimes que estan plenes d’amor per Ell. Per tant, fills meus, apòstols meus, escolteu-me! Abandoneu la vanitat i l’egoisme! No visqueu només per les coses terrenals, materials! Estimeu el meu Fill i feu que els altres vegin el seu rostre a través del vostre amor per Ell! Jo us ajudaré a conèixer-lo tot el possible. Us parlaré d’Ell. Moltes gràcies.”

Missatge de 25 de febrer de 2016

“Estimats fills, en aquest temps de gràcia us convido tots a la conversió. Fills meus, estimeu poc i pregueu encara menys. Esteu perduts i no sabeu quin és el vostre objectiu. Preneu la creu, mireu Jesús i seguiu-lo. Ell es lliura a vosaltres fins a morir a la creu perquè us estima. Fills meus, us convido a tornar a la pregària amb el cor, perquè en la pregària pugueu trobar l’esperança i el sentit de la vostra existència. Jo sóc amb vosaltres i prego per vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida”

Missatge de 2 de febrer de 2016

“Estimats fills, us he convidat i us convido novament a conèixer el meu Fill, a conèixer la Veritat. Estic amb vosaltres i prego perquè ho aconseguiu. Fills meus, heu de pregar molt per tenir cada vegada més amor i paciència, per saber suportar el sacrifici i ser pobres en esperit. El meu Fill, per mitjà de l’Esperit Sant, sempre està amb vosaltres. La seva Església neix en cada cor que el coneix. Pregueu perquè pugueu conèixer el meu Fill, pregueu perquè la vostra ànima sigui una sola cosa amb Ell. Això és la pregària, aquest és l’amor que atrau els altres i que fa de vosaltres apòstols meus. Us miro amb amor, amb amor maternal. Jo us conec, conec els vostres dolors i afliccions, perquè jo també he patit en silenci. La meva fe em va donar amor i esperança. Us ho repeteixo: la Resurrecció del meu Fill i la meva Assumpció al Cel són per a vosaltres esperança i amor. Per tant, fills meus, pregueu per conèixer la veritat, per tenir una fe ferma que guiï el vostre cor i sàpiga transformar els vostres sofriments i dolors en amor i esperança. Us en dono gràcies!”

Missatge de 25 de gener de 2016

“Estimats fills! També avui us convido a la pregària. Sense la pregària no podeu viure, perquè la pregària és la cadena que us acosta a Déu. Per això, fillets, en la humilitat del cor torneu a Déu i als seus manaments per poder dir amb tot el cor: “com al Cel, així es faci també a la terra”. Fillets, vosaltres sou lliures de decidir-vos en llibertat per Déu o contra Ell. Mireu com Satanàs vol arrossegar-vos al pecat i a l’esclavitud. Per això, fills meus, torneu al meu Cor perquè jo us pugui conduir al meu Fill Jesús, que és el Camí, la Veritat i la Vida. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Comentari p.Jamut

Comentari p.Verar

Missatge de 2 de gener de 2016

Estimats fills! Com a mare estic contenta d’estar entre vosaltres perquè desitjo parlar-vos novament de les paraules del meu Fill i del seu amor. Espero que m’acolliu amb el cor perquè les paraules del meu Fill i el seu amor són l’única llum i l’esperança en les tenebres d’avui. Aquesta és l’única veritat i vosaltres, que l’acollireu i la viureu, tindreu un cor pur i humil. El meu Fill estima els purs i els humils. Els cors purs i humils donen vida a les paraules del meu Fill, les viuen, les difonen i busquen la manera que tothom les escolti. Les paraules del meu Fill tornen la vida a aquells que les escolten, les paraules del meu Fill retornen l’amor i l’esperança. Per això, apòstols meus estimats, fills meus, viviu les paraules del meu Fill. Estimeu-vos com Ell us ha estimat. Estimeu-vos en el seu nom i en memòria seva. L’Església progressa i creix gràcies a aquells que escolten les paraules del meu Fill, gràcies a aquells que estimen, gràcies a aquells que pateixen i suporten en silenci en l’esperança de la redempció definitiva. Estimats fills meus, que les paraules del meu Fill i el seu amor siguin el primer i el darrer pensament del vostre dia. Us en dono gràcies!

Missatge de 25 de desembre de 2015

Estimats fills, també avui us porto el meu Fill Jesús als braços, i des d’aquesta abraçada us dono la Seva pau i l’anhel del Cel. Prego amb vosaltres per la pau i us demano que sigueu pau. Us beneeixo tots amb la meva benedicció maternal de pau. Gràcies per haver respost a la meva crida!

Comentari

Missatge de 2 de desembre de 2015

Estimats fills, jo sempre estic amb vosaltres perquè el meu Fill us ha confiat a mi. I vosaltres fills meus, em necessiteu, em busqueu, veniu a mi i alegreu el meu Cor matern. Jo tinc -i sempre tindré- amor per vosaltres, que patiu i oferiu els vostres dolors i sofriments al meu Fill i a mi. El meu amor busca l’amor de tots els meus fills, i els meus fills busquen el meu amor. Per mitjà de l’amor, Jesús busca la comunió entre el Cel i la Terra, entre el Pare celestial i vosaltres, fills meus, la seva Església. Per això cal pregar molt, pregar i estimar l’Església a la qual pertanyeu. Ara l’Església està patint i necessita apòstols que, estimant la comunió, testimoniant i donant, mostrin els camins de Déu. L’Església necessita apòstols que, vivint l’Eucaristia amb el cor, realitzin grans obres. Us necessita a vosaltres, apòstols meus de l’amor. Fills meus, l’Església ha estat perseguida i traïda des dels seus inicis, però ha crescut dia a dia. És indestructible perquè el meu Fill li ha donat un cor: l’Eucaristia. La llum de la seva Resurrecció ha brillat i brillarà sobre ella. Per això no tingueu por! Pregueu pels vostres pastors perquè tinguin la força i l’amor de ser ponts de salvació. Us en dono gràcies! ”

Comentari

Missatge de 25 de novembre de 2015

«Estimats fills, avui us convido a tots: pregueu per les meves intencions. La pau està en perill, per això, fillets, pregueu i sigueu portadors de pau i esperança en aquest món inquiet on Satanàs ataca i posa a prova de totes les maneres. Fillets, sigueu forts en la pregària i valents en la fe. Jo sóc amb vosaltres i intercedeixo davant del meu fill Jesús per tots vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida»

Comentari p. Jamut

Comentari p. Verar

Missatge de 2 de novembre de 2015

«Estimats fills, de nou vull parlar-vos de l’amor. Us he reunit al meu voltant en nom del meu Fill, segons la Seva voluntat. Vull que la vostra fe sigui ferma i que brolli de l’amor. Perquè els meus fills que comprenen l’amor del meu Fill i el segueixen, viuen en l’amor i en l’esperança. Han conegut l’amor de Déu. Per això, fills meus, pregueu, pregueu per poder estimar més i fer obres d’amor, perquè el que us demano no és la fe sola, sense amor i sense obres d’amor. Fills meus, això és una fe aparent, és vanitat. El meu Fill demana fe i obres, amor i bondat. Prego i us demano també a vosaltres que pregueu i visqueu l’amor, perquè desitjo que el meu Fill, quan miri els cors de tots els meus fills, pugui veure-hi amor i bondat, i no odi i indiferència. Estimats fills, apòstols del meu amor, no perdeu l’esperança, no perdeu la força, podeu aconseguir-ho. Us encoratjo i us beneeixo, perquè totes les coses d’aquesta terra -que malauradament molts fills meus posen al primer lloc- desapareixeran, i romandran només l’amor i les obres d’amor, que us obriran la porta del Regne dels Cels. Jo us estaré esperant en aquesta porta. En aquesta porta desitjo acollir i abraçar tots els meus fills. Us en dono gràcies!»

Comentari

Missatge de 25 d’octubre de 2015

“Estimats fills! La meva pregària també avui és per a tots vosaltres, especialment per a aquells que s’han tornat durs de cor a la meva crida. Vosaltres viviu dies de gràcia i no sou conscients dels dons que Déu us dóna a través de la meva presència. Fillets, decidiu-vos també avui per la santedat, preneu l’exemple dels sants d’aquest temps i veureu que la santedat és una realitat per a tots vosaltres. Alegreu-vos en l’Amor, fillets, perquè vosaltres sou únics i insubstituïbles als ulls de Déu, sou l’alegria de Déu en aquest món. Sigueu testimonis de la pau, de la pregària i de l’amor. Gràcies per haver respost a la meva crida.”

Comentari P. Jamut

Comentari P. Verar

Missatge de 2 d’octubre de 2015

«Estimats fills: aquí estic entre vosaltres per encoratjar-vos, per omplir-vos amb el meu amor i per convidar-vos novament a ser testimonis de l’amor del meu Fill. Molts dels meus fills no tenen esperança, no tenen pau, no tenen amor. Busquen el meu Fill, però no saben com ni on trobar-lo. El meu Fill els obre els braços, però vosaltres ajudeu-los a arribar a la Seva abraçada. És per això, fills meus, que heu de pregar per tenir amor. Heu de pregar molt, molt perquè cada dia tingueu més amor, perquè l’amor venç la mort i fa que la vida perduri.

Apòstols del meu amor, fills meus, amb un cor senzill i sincer, uniu-vos sempre en la pregària per molt lluny que estigueu els uns dels altres. Animeu-vos mútuament en el creixement espiritual, com jo us animo a vosaltres. Jo vetllo per vosaltres i estic al vostre costat sempre que penseu en mi.

Pregueu també pels vostres pastors, per aquells que han renunciat a tot pel meu Fill i per vosaltres. Estimeu-los i pregueu per ells. El Pare Celestial escolta les vostres pregàries. Us en dono gràcies.»

Missatge de 25 de setembre de 2015

“Estimats fills, avui també, prego l’Esperit Sant perquè ompli els vostres cors amb una fe ferma. La pregària i la fe ompliran el vostre cor d’amor i de joia, i vosaltres sereu un senyal per aquells que estan lluny de Déu. Fillets, encoratgeu-vos els uns als altres a pregar amb el cor, per tal que la pregària pugui omplir la vostra vida i vosaltres, fillets, cada dia sereu, sobretot, testimonis del servei a Déu en l’adoració i al proïsme en la necessitat. Estic amb vosaltres i intercedeixo per tots vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

Comentari

Missatge de 2 de setembre de 2015

“Estimats fills, estimats apòstols meus de l’amor, els meus portadors de la veritat, us convido novament i us reuneixo al meu voltant perquè m’ajudeu, perquè ajudeu tots els meus fills assedegats d’amor i de veritat, assedegats del meu Fill. Jo sóc una gràcia enviada pel Pare Celestial per ajudar-vos a viure la Paraula del meu Fill: estimeu-vos els uns als altres! Jo vaig viure la vostra vida terrenal i sé que no és sempre fàcil, però si us estimeu els uns als altres, pregareu amb el cor i assolireu els cims espirituals, i se us obrirà el camí cap al Paradís. És allà on us espero jo, la vostra Mare, perquè jo sóc allà. Sigueu fidels al meu Fill i ensenyeu la fidelitat als altres. Estic amb vosaltres, us ajudaré. Us ensenyaré la fe perquè sapigueu transmetre-la als altres de manera correcta. Us ensenyaré la Veritat perquè sapigueu discernir. Us ensenyaré l’amor perquè conegueu què és el veritable amor. Estimats fills, el meu Fill parlarà a través de les vostres paraules i de les vostres obres. Us en dono les gràcies! “

Missatge de 25 d’agost de 2015

“Estimats fills! També avui us convido a ser pregària. Que la pregària sigui per a vosaltres les ales per a la trobada amb Déu. El món es troba en un moment de prova perquè ha oblidat i ha abandonat Déu. Per això, fillets, sigueu els qui busqueu i estimeu Déu per sobre de totes les coses. Jo estic amb vosaltres i us guio cap al meu Fill, però vosaltres heu de donar el vostre “SÍ” en la llibertat dels fills de Déu. Intercedeixo per tots vosaltres, fillets meus, i us estimo amb amor infinit. Gràcies per haver respost a la meva crida!”

Comentari P. Verar

Comentari P.Jamut

Missatge de 2 d’agost de 2015

“Estimats fills, com a Mare que estima els seus fills, jo veig com n’és de difícil el temps que us toca viure. Veig el vostre sofriment. Heu de saber però, que no esteu pas sols. El meu Fill és amb vosaltres. És arreu: no és visible però el podreu veure si el viviu. Ell és la llum que us il·lumina l’ànima i us dóna la pau. Ell és l’Església que heu d’estimar i per la qual heu de pregar i lluitar; no només amb les paraules, sinó també amb les obres de l’amor. Fills meus, feu que tothom conegui el meu Fill, feu que sigui estimat, doncs la veritat està en el meu Fill nascut de Déu, Fill de Déu. No perdeu el temps en rumiar massa, us allunyareu de la veritat. Amb un cor senzill accepteu la Seva Paraula i viviu-la. Si viviu la Seva Paraula, estimareu amb un amor misericordiós. Us estimareu els uns als altres. I quant més estimeu més us allunyareu de la mort. Per tothom que visqui la Paraula del meu Fill i l’estimi, la mort serà la seva vida. Us dono les gràcies! Pregueu a fi que pugueu veure el meu Fill en els vostres pastors, pregueu perquè en ells El pugueu abraçar”.

Comentari

Missatge de 25 de juliol de 2015

“Estimats fills, amb alegria també avui sóc amb vosaltres i us convido a tots, fillets, a pregar, pregar, pregar per poder comprendre l’amor que tinc per vosaltres. El meu amor és més fort que el mal, per això, fillets, apropeu-vos a Déu per poder sentir la meva joia en Déu. Sense Déu, fillets, no teniu futur, ni esperança, ni salvació. Per això, abandoneu el mal i trieu el bé. Jo sóc amb vosaltres i amb vosaltres intercedeixo davant Déu per totes les vostres necessitats. Gràcies per haver respost la meva crida!”

Comentari

Missatge de 2 de juliol de 2015

«Estimats fills, us convido a difondre la fe en el meu Fill, la vostra fe. Vosaltres, els meus fills, il·luminats per l’Esperit Sant, els meus apòstols, transmeteu-la als altres, a aquells que no creuen, no saben i no volen saber. Per això heu de pregar molt pel do de l’amor, perquè l’amor és un tret distintiu de la veritable fe, i vosaltres sereu apòstols del meu amor. L’amor reviu sempre i de nou el dolor i el goig de l’Eucaristia; reviu el dolor de la Passió del meu Fill amb la qual Ell us ha mostrat què significa estimar immensament; reviu el goig d’haver-vos deixat El seu Cos i La seva Sang per nodrir-vos de si mateix i ser així un amb vosaltres. En mirar-vos amb tendresa sento un amor immens que reforça en mi el desig de conduir-vos a una fe ferma. Una fe ferma us donarà goig i alegria a la Terra i al final, la trobada amb el meu Fill. Aquest és el Seu desig. Per això viviu-lo a Ell, viviu l’amor, viviu la llum que us il·lumina sempre en l’Eucaristia. Us demano que pregueu molt pels vostres pastors, pregueu perquè tingueu l’amor més gran possible cap a ells, perquè el meu Fill us els ha donat perquè us nodreixin amb seu Cos i us ensenyin l’amor. Per això estimeu-los també vosaltres. No obstant això, fills meus recordeu: l’amor significa suportar i donar, i mai, mai jutjar. Us en dono gràcies!»

Missatge de 25 de juny de 2015

«Estimats fills, també avui l’Altíssim em concedeix la gràcia de poder-vos estimar i convidar a la conversió. Fillets, que Déu sigui el vostre demà, ni la guerra ni la inquietud ni la tristesa, sinó l’alegria i la pau han de regnar en els cors de tots els homes, i sense Déu mai no trobareu la pau. Per això, fillets, torneu a Déu i a la pregària perquè el vostre cor canti amb joia. Jo sóc amb vosaltres i us estimo amb un amor immens. Gràcies per haver respost a la meva crida!»

Missatge de 2 de juny de 2015

«Estimats fills, desitjo actuar a través vostre, els meus fills, els meus apòstols, perquè al final pugui reunir tots els meus fills allà on tot està preparat per a la vostra felicitat. Prego per vosaltres, perquè amb les obres pugueu convertir els altres, perquè ha arribat el temps de les obres de la veritat, del meu Fill. El meu amor obrarà en vosaltres, em serviré de vosaltres. Tingueu confiança en mi, perquè tot el que desitjo, ho desitjo per al vostre bé, etern bé, creat pel Pare Celestial. Vosaltres, fills meus, apòstols meus, viviu la vida terrenal en comunitat amb els meus fills que no han conegut l’amor del meu Fill, aquells que no m’anomenen Mare. Però no tingueu por de donar testimoni de la veritat perquè, si vosaltres no teniu por i doneu testimoni amb valor, la veritat miraculosament vencerà. Però recordeu: la força està en l’amor! Fills meus, l’amor és penediment, perdó, pregària, sacrifici i misericòrdia. Si sabeu estimar amb les obres convertireu els altres, permetreu que la llum del meu Fill penetri en les ànimes. Us en dono gràcies! Pregueu pels vostres pastors, ells pertanyen al meu Fill, Ell els ha cridat. Pregueu perquè sempre tinguin la força i el valor de brillar amb la llum del meu Fill.»

Comentari