Comentari del missatge de 2 de febrer de 2015-P.Gustavo Jamut

“Estimats fills, aquí em teniu, entre vosaltres. Us miro, us somric i us estimo com només una mare ho pot fer. A través de l’Esperit Sant que ve per mitjà de la meva puresa, veig els vostres cors i els ofereixo al meu Fill. Des de fa temps us demano que sigueu els meus apòstols i que pregueu per aquells que no han conegut l’amor de Déu. Demano una pregària feta amb amor, que fa obres i sacrificis. No perdeu el temps pensant si sou dignes de ser els meus apòstols. El Pare Celestial us jutjarà a tots, i vosaltres, estimeu-Lo i escolteu-Lo. Sé que tot això us confon, com també la meva estada entre vosaltres, però accepteu-la amb alegria i pregueu per comprendre que sou dignes de treballar per al Cel. El meu amor és en vosaltres. Pregueu perquè el meu amor venci en tots els cors, perquè és un amor que perdona, que dóna i que no acaba mai. Us en dono gràcies!”

Preguem:

“Verge Maria, Reina de la Pau, gràcies per confirmar-nos la teva proximitat en dir-nos en el teu missatge: “aquí em teniu, entre vosaltres”.

La teva presència, la teva proximitat, la teva mirada i el teu somriure m’ajuden a obrir-me a la pregària i a rebre el teu amor tan profund, com només una Mare pot donar.

Santa Mare de Déu, avui et demano que amb l’ajuda de la teva pregària intercessora m’ajudis a rebre també la presència de l’Esperit Sant, que ve a fer estada amb meu cor. Ajuda’m a oferir-me completament a Déu, sense reservar-me res egoistament per a mi.

Per mitjà de la força espiritual que brolla dels teus missatges i de la teva benedicció materna, ajuda’m a ser apòstol teu i del teu Fill Jesucrist, i unir-me a la teva pregària per totes aquelles persones que no han conegut l’amor de Déu.

Amb la teva delicada tendresa, cura qualsevol sensació d’indignitat que freni en mi el desig de ser apòstol teu.

Amb la teva ajuda em proposo estimar i escoltar el que et teu Fill m’ha de dir, el que Ell em vulgui fer veure i acceptar-ho tot amb goig, disposat a treballar cada dia a la terra perquè arribem al cel. Amén.”

P. Gustavo Jamut