4/01/2015 – La Jelena Vasilij explica la visió celestial del Nadal

La Jelena, una de les dues noies privilegiades per la Mare de Déu amb el do de locució interior, va explicar un fet extraordinari que li va passar l’any 1984: el naixement de Jesús.

Explica que dies abans de Nadal en el cinema de Citluk feien una pel·lícula, entre d’altres, sobre el naixement de Jesús. La pel·lícula començava a les set de la tarda. “La Marijana i jo cada tarda anàvem a missa i després ens quedàvem a l’església per pregar i fer el Rosari. Jo tenia moltes ganes d’anar al cinema però el meu pare em va fer pensar en la promesa que li havia fet a la Mare de Déu d’anar cada tarda a missa i per tant, no podia anar al cinema. Vaig entristir-me molt, però just llavors, se’m va aparèixer la Mare de Déu i em va dir “no estiguis trista. Per Nadal t’ensenyaré com va néixer Jesús”; i així va ser. El dia de Nadal, tal com la Mare de Déu m’havia promès, vaig tenir la visió del naixement de Jesús”.

“Al principi vaig veure un àngel que de seguida va desaparèixer i tot es va tornar fosc. Poc a poc, la foscor es va transformar en un cel estrellat i a l’horitzó vaig veure algú que s’acostava. Era Sant Josep amb un bastó a la mà que caminava i al fons hi havia un conjunt de casetes il·luminades. A un costat, a sobre la mula, vaig veure la Mare de Déu que semblava molt trista. Li va dir a Sant Josep que estava molt cansada i que volia provar si algú els donava hospitalitat aquella nit. Josep li va dir: “Allà hi ha les cases. Trucarem allà”.

Van arribar a la primera casa i Josep va trucar a la porta; algú va obrir però en veure Josep i Maria els va tancar ràpidament la porta. Aquesta escena es repeteix vàries vegades i inclús en algun cas s’apaguen els llum de l’interior de les cases quan veuen que s’acosten Maria i Josep. Josep està confós i pertorbat per aquelles actituds de rebuig. Maria, tot i que també està trista, l’encoratja i li diu: “Queda’t en pau, Josep. El dia de la Glòria ha arribat. Ara vull pregar amb tu perquè hi ha molta gent que no deixa néixer Jesús”.

Després d’haver pregat, Maria li diu a Josep: “Josep, mira, allà baix hi ha un vell estable. Segur que allà no hi dorm ningú. Deu estar abandonat”. I se’n van cap allà. A dins hi ha un bou. Posen la seva mula davant de la menjadora. Josep va a recollir una mica la llenya per fer foc. Posa una mica de palla però el foc s’apaga ràpidament perquè la llenya i la palla són molt humides. Maria mentrestant intenta escalfar-se al costat dels dos animals. De seguida ve la segona escena. L’estable que fins ara havia estat poc il·luminat, de cop i volta s’il·lumina com si fos de dia. Al costat de Maria hi ha el nen Jesús, recent nascut, que mou les manetes i els peuets. Té una cara molt dolça i sembla que somrigui. El cel, mentrestant, s’omple d’estrelles lluminoses. A sobre l’estable hi veig dos àngels que tenen quelcom molt gran a la mà, com si fos una bandera on s’hi llegeix “Et glorifiquem oh Senyor”, i a sobre d’aquests àngels hi havia una altra filera d’àngels que canten i glorifiquen Déu.

Una mica més lluny de l’estable hi ha un grup de pastors que guarden els ramats. Estan cansats i alguns ja dormen. De sobte, un àngel se’ls acosta i els diu: “pastors, escolteu la Bona Nova: Déu ha nascut entre vosaltres! El trobareu al pessebre de l’estable. Això que us dic és cert”.

Els pastors ràpidament van cap a l’estable i hi troben Jesús; s’agenollen i li ofereixen els seus humils regals. Maria els hi dona les gràcies amb dolcesa i els diu: “us dono les gràcies per tot, però ara us demano que preguem junts perquè molts no volen acollir Jesús nascut”.

Després d’això i davant dels meus ulls desapareix aquesta escena i n’apareix una tercera. Veig els Reis Mags a Jerusalem que demanen per Jesús, però ningú no els sap dir on és, fins que veuen l’estrella que els porta a Betlem. Commocionats i extasiats, els Reis Mags miren l’Infant Jesús, s’inclinen per adorar-lo i li ofereixen béns preciosos. Maria els dona les gràcies i els diu: “Ara vull pregar amb vosaltres perquè hi ha molts homes que no volen adorar Jesús”.

Font: https://www.lasacrafamiglia.it/jelena-vasilj-racconta-la-celeste-visione-della-nativita/

 

Clica aquí per imprimir.