3/06/2014 – La benedicció especial i maternal de la Mare de Déu

Sor Emmanuel explica:

A Medjugorje la Mare de Déu ha fet un regal al món, ha donat la benedicció especial i materna: jo l’he rebuda amb agraïment i la Mare de Déu ens demana, a mi i a tot aquell qui la rebi, que la transmetem a tothom; no existeix una fórmula especial, es transmet amb el cor. La benedicció especial de Maria és un do gratuït, un do de Déu que es dóna a través d’Ella com a Mare.

Aquells que viuen els missatges tenen aquest regal i poden transmetre’l als altres. La Mare de Déu ens dóna una eina de treball, una solució que resol els problemes que, humanament parlant, no semblen tenir solució. Aquest regal forma part d’un tot per a aquells que volen seguir l’escola de la Mare de Déu.

Aquesta benedicció donada per la Mare de Déu només pot sorgir d’un cor ple. Amb aquesta benedicció tinc quelcom per donar als altres, quelcom de la Reina de la Pau. Per tant, he rebut un regal.

La Mare de Déu ens aconsella parlar d’aquesta benedicció i transmetre-la només a les persones compromeses amb aquest camí; als altres els hem de beneir silenciosament.

Un dia, la vident Marija em confià que ella mateixa donava aquesta benedicció especial i maternal simplement dient: “Mira, he rebut la benedicció especial i maternal de la Mare de Déu i te la transmeto”. Llavors es poden afegir les pregàries que hom vulgui, amb el cor.

Aquesta benedicció es pot transmetre només a una persona cada vegada.

Als incrèduls els podem beneir silenciosament.

Llavors, aquesta persona és revestida de tot tipus de gràcia, pau, alegria i conversió.

Quan beneeixo als meus enemics (Jesús ho demana a tothom) amb aquesta benedicció, Maria m’ajuda a estimar a aquests enemics amb un cor maternal, amb el Seu Cor.

La vident Marija ens ha especificat que la benedicció dels sacerdots és més gran ja que les seves mans han rebut la sagrada unció i la seva benedicció fa baixar moltes gràcies del cel.

Una amiga de Sor Emmanuel explica: “Quan estic al metro beneeixo tothom, i malgrat ser tímida i reservada, la gent s’acosta a mi per parlar-me i obrir-me el cor”. Continua Sor Emmanuel: “En Bertrand, un infermer parisenc, detestava el seu treball: cada dia veia morir joves de SIDA sense cap assistència espiritual i es lamentava de no poder ajudar-los, perquè en aquests grans hospitals els infermers hi són escassos i tenen el temps just de realitzar les cures mínimes abans de córrer cap a una altra habitació; fins el dia en el qual en Bertrand descobreix a Medjugorje la famosa benedicció especial de la Mare de Déu. Hi torna al cap d’un any i ja no és el mateix, és fantàstic, la Mare de Déu m’ha donat la solució. Quan he d’anar per feina per curar un malalt de SIDA, li dono la benedicció especial i materna de forma silenciosa, i sé que la mateixa Maria l’acompanyarà a la seva mort. Un cop, un malalt de SIDA moribund recobrà la salut”.

Estem encara lluny de comprendre l’abast d’aquesta benedicció.

La Mare de Déu ens demana que visquem i donem testimoni dels seus missatges. Per què ha afegit transmetre la benedicció? Perquè el testimoni no substitueix la benedicció, és una altra realitat.

La Mare de Déu demana, per exemple als pares, que donin exemple, que siguin portadors de pau, però els demana també que beneeixin els seus fills.

Només amb el testimoni no transmeten la protecció com ho fa la benedicció.

El testimoni exerceix una bona influència, una atracció; la benedicció exerceix una acció invisible.

MEDJUGORJE, A L’ESCOLA DE MARIA

“La gent prega de forma equivocada. S’acosten a les esglésies i als santuaris a demanar gràcies materials. En canvi, molt pocs demanen el do de l’Esperit Sant. El més important per vosaltres és implorar que davalli sobre vosaltres l’Esperit Sant, ja que si teniu el Seu do, ho teniu tot” (missatge del 29 de desembre de 1983).

“Estimats fills, també avui us convido a la pregària. Renoveu la vostra pregària personal. De forma particular, pregueu a l’Esperit Sant per tal que us ajudi a pregar amb el cor. Intercedeixo per tots vosaltres, estimats fillets, i us convido tots a la conversió. Si us convertiu, tots aquells que són al vostre entorn, també seran renovats. I la pregària es convertirà en la seva alegria”. (missatge de 25 de maig de 2003)

Font: https://www.medjugorjeliguria.it/Danko%2025%20MAGGIO%2009.htm