28/04/2013 – Representació de l’obra de teatre “Una visita inesperada”, d’Agatha Christie, per el grup Okabango

Estimats amics,

Perdoneu que us molesti dos minuts amb la lectura d’aquest e-mail però m’agradaria proposar-vos una iniciativa simpàtica.

El diumenge 28 d’abril el grup de teatre Okabango representarà a Barcelona una obra d’intriga d’Agatha Christie titulada “Una visita inesperada”. La finalitat d’aquesta iniciativa és recollir diners per a l’Associació Cultural Amor de Déu, la qual, com ja sabeu, es dedica principalment a difondre les aparicions de la Reina de la Pau a Medjugorje.

El cost de moltes iniciatives que portem a terme: el manteniment de 8 pàgines web, l’edició d’estampes, díptics, butlletins… l’organització de diversos pelegrinatges, alguns d’ells amb beques per a persones amb pocs recursos econòmics, l’organització de recessos mensuals a diferents ciutats de Catalunya, diversos projectes humanitaris, etc. converteix aquesta iniciativa del grup Okabango en un gran regal per a nosaltres.

L’entrada és gratuïta… només es demana una aportació voluntària que pot ser de 2 euros, de 5, de… o del que a un li surti del cor.

Penso que és una manera bonica de col·laborar ja que he vist molta generositat per part de tothom: en primer lloc per part del grup de teatre Okabango, amb la seva representació gratuïta. En segon lloc pels Corazonistes, per la cessió del saló d’actes. En tercer lloc per la disponibilitat del servei de cangurs. I finalment per la quantitat d’amics que estan difonent aquesta iniciativa.

Ara només falta la vostra disponibilitat a assistir a la representació, que per cert… proporcionarà a tothom una tarda plena d’intriga i emoció. La magnífica peça de teatre que es representarà, una de les més cèlebres de l’autora, manté l’espectador en suspens fins l’últim segon, al llarg d’una trama teixida magistralment.

Bé… resumint:

Dia: diumenge 28 d’abril a les 18h.

Grup Teatral: Okabango.

Lloc: Col·legi Sagrado Corazón (Hermanos Corazonistas). Carrer Eduardo Conde 17-23, 5ª planta de Barcelona. Al saló d’actes.

Hi haurà servei de guarderia per als més petits de 17.30 a 20.30h. (per a una millor organització, aviseu a la Joana: 680 952 999. També podeu enviar un e-mail a: joanavives@arquired.es

Gràcies per llegir aquest correu i si Déu vol ens veiem el diumenge 28.

Units en Crist i en l’oració,

Oriol Vives