25/06/213 – Marija: hem de respondre amb les nostres vides

Marija Pavlovic-Lunetti

 

És més fàcil predicar que viure els missatges de la Mare de Déu, però el que funciona és la darrera opció. Com a Cristians estem cridats a dirigir a través de l’exemple, diu la vident Marija Pavlovic-Lunetti, qui s’inspira en el Sant Pare. Alerta que de forma contrària, el món ofereix un camí de perdició.

El testimoniatge de la fe cristiana només funciona quan és viscuda, no merament comentada, va dir la vident de Medjugorje Marija Pavlovic-Lunetti el 25 de maig a Ràdio Maria.

Ella acabava de rebre el nou missatge de la Mare de Déu que diu:

Donant testimoni amb la seva vida i exemple:
La vident de Medjugorje Vicka Ivankovic-Mijatovic amb l’entrevistador, el director de Ràdio Maria, el Pare Livio Fanzaga.

“Estimats fills! Avui us exhorto a ser forts i decidits en la fe i la pregària fins que les vostres pregàries siguin tan fortes que obrin el Cor del meu estimat Fill Jesús. Pregueu fillets sense interrupció fins que el vostre cor s’obri a l’amor de Déu. Estic amb vosaltres i intercedeixo per tots vosaltres i prego per la vostra conversió. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

“Nosaltres els cristians parlem amb el testimoni de les nostres vides. Tantes vegades professem la fe, però a la pràctica, no som coherents. Des de bon principi la Mare de Déu digué: “Viviu els meus missatges i poseu-los en pràctica”, comentà la Marija.

 

El Sant Pare Francesc

“Tantes vegades parlem de dejuni, però no dejunem. No! Amb les nostres vides hem de dirigir a través de l’exemple, malgrat sigui més difícil que predicar la nostra fe. Cap paraula és tan efectiva com la vida, tal i com hem vist en molts sacerdots, amb molta gent que se n’ha anat al cel abans que nosaltres”.

La Marija mencionà “una generació de sacerdots” a Medjugorje com a exemples i després assenyalà Roma per un de recent i encara més conegut:

“El Sant Pare Francesc està responent amb la seva vida al cent per cent. Amb la seva vida i amb petits i simples missatges està donant un fort exemple de senzillesa, humilitat, devoció i amor. Això és el que hauríem d’estar fent tots nosaltres”, digué la Marija mentre descrivia dues alternatives clares:

La Marija durant l’aparició pública del 27 de gener a Pàvia (Itàlia)

“Naturalment sabem que no és fàcil ser sant perquè, per anar al cel, hem de prendre el camí estret, no pas l’ample, però avui el món ens ofereix una autopista de perdició”, digué la vident.

La Marija també digué que fins i tot després de 32 anys d’aparicions, els vidents de Medjugorje encara es pregunten per què Déu actua de determinades formes i permet certes coses:

“Quan ens enfrontem a determinades creus, tant de patiment, fam, pobresa i moltes altres coses al món, nosaltres (els vidents) també ens ho preguntem: per què Déu permet aquestes coses? Aquí rau el per què la Mare de Déu ens exhorta a ser forts en la fe, units a Déu, ja que si tenim a Déu ho tenim tot, tal i com digué Sant Agustí”.

Marija: “La Mare de Déu ens exhorta a ser forts en la fe, units a Déu, ja que si tenim Déu, ho tenim tot”

“Encarats amb aquestes preguntes, la Mare Nostra ens exhorta a pregar i a oferir el nostre patiment, per tal que el nostre patiment tingui sentit”, digué la Marija.

“Sempre dic que la nostra pregària no té límits, ni fronteres ni parets. A vegades només podem pregar. Aleshores, el Senyor dóna, el Senyor veu la nostra bona voluntat, veu el nostre desig, el nostre patiment, el nostre dolor. Quan en som més conscients, hauríem de pregar. La Mare ens exhorta a pregar durament i sense defallir. I a aquells qui lluiten en la fe, qui la perden i marxen, Ella ens demana que els donem l’exemple de les nostres vides”.

 

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org