24/2/2017 – Invitació i informació general recessos espirituals agost-2017, Medjugorje

Medjugorje, Casa Magníficat, agost-2017

“MEDJUGORJE, L’ESCOLA DE MARIA PER ALS TEMPS PRESENTS”

Amb la intenció d’aprofundir en l’espiritualitat de Maria Reina de la Pau i d’ajudar els fidels a enfortir la seva vida espiritual, la Fundació Centro Medjugorje amb la col·laboració de la Comunitat Magníficat, té el plaer d’anunciar-vos que s’han organitzat, per quart any consecutiu, DUES JORNADES DE RECESSOS ESPIRITUALS A MEDJUGORJE (Bòsnia-Hercegovina) amb les predicacions del P. Francisco Á. Verar i del seu equip. També comptarem amb la participació de Marija Pavlovic, que exposarà el seu testimoni de vida i les seves experiències amb la Mare de Déu Santíssima. Aquest any també comptarem amb la presència del P. Rafael Zacarías de Mèxic.

Les jornades es desenvoluparan durant el mes d’agost a la Casa d’Exercicis Magníficat. Inclou: xerrades, adoracions, activitats a les muntanyes, a l’església parroquial, moments de pregària, etc.

Els recessos, que són OBERTS a tots els qui hi estiguin interessats, se celebraran en DUES DATES:

Del 6 a l’11 d’agost. Comença a les 16:00h del dia 6 i acaba després de dinar el dia 11, a las 14:30h.

De l’11 al 16 d’agost. Comença a les 16:00h del dia 11 i acaba després de dinar el dia 16, a les 14:30h.

Aquests recessos tenen com a objectiu orientar i desenvolupar l’espiritualitat de Maria Reina de la Pau a aquells que ja coneixen el Missatge però senten una crida especial per viure i difondre l’espiritualitat a les seves parròquies, comunitats i països d’origen.

INSCRIPCIÓ

Les places són limitades a 150 persones. Es donarà prioritat als primers que s’apuntin. Per tal de formalitzar la pre-inscripció, podeu posar-vos en contacte amb la Ida Delgado a l’adreça de correu retirosmedjugorje@gmail.com, tot indicant les dades següents:

1.- Nom i Cognoms

2.- Edat

3.- País de procedència

4.- Correu electrònic

5.- Telèfon

6.- Data de naixement

7.- Si viatgeu en grup o de manera particular

ALLOTJAMENT

L’allotjament serà a la Casa Magnificat. Les habitacions poden ser dobles (destinades només a matrimonis), triples o quàdruples; per tant, existeix la possibilitat que s’hagi de compartir habitació amb persones no conegudes. Per allotjar-se a la Casa Magnificat, prevaldrà la discapacitat, la malaltia, l’edat i l’ordre de la inscripció. En la mesura que quedin habitacions, es destinaran a matrimonis. L’organització es reserva el dret d’assignació en funció dels criteris esmentats.

No s’admet l’allotjament en aquest lloc ni abans ni després de les dates de la celebració dels recessos.

Per als sacerdots que desitgin assistir als recessos, la Fundació es farà càrrec del cost de la seva pensió. La seva presència ens ajudarà a poder assumir la direcció espiritual de tots els assistents. Cada país gestionarà els sacerdots que porti i ens presentarà la llista el més aviat possible per poder reservar habitació i esmorzar a casa del Patrick i la Nancy. L’allotjament i la pensió només seran gratuïts els dies del recés.

Els guies o aquells que portin un grup hauran d’informar a tots els participats dels requisits, elaborar un llistat amb les dades que es demanen i enviar-lo a l’Ida amb totes les observacions. Per tal d’assegurar la plaça, s’haurà de fer el pagament 3 mesos abans.

TRANSPORT

El transport d’avió des dels seus respectius països, així com el trasllat des de l’aeroport cap a Medjugorje, corre a càrrec de cadascú. Si ho desitgeu, podeu portar un cartellet amb la paraula “Medjugorje” i així a l’aeroport us podeu ajuntar a d’altra gent i compartir les despeses del taxi.

FORMES DE PAGAMENT

L’import de cada recés OBERT és de 280€ per persona. Inclou la participació, l’allotjament en habitació doble o triple amb pensió complerta i materials.

Cal fer una bestreta del recés de 100€ . Després caldrà enviar el justificant de pagament de l’entitat bancària per tal de formalitzar la inscripció. No es tornarà l’import de la reserva exceptuant el cas de que hi hagi llista d’espera.

Transferència: a nom de Fundació Centro Medjugorje

DES D’ESPANYA:

ES24 0081 0589 2100 0125 9426

FORA D’ESPANYA:

SWIFT: BSAB ESBB

IBAN: ES24 0081 0589 2100 0125 9426

BANC DE SABADELL: Av. Pio XII, 39 – 28016 Madrid (Espanya)

Telèfon: 0034 902 32 30 00

FUNDACIÓ CENTRO MEDJUGORJE: CIF:G85818128

C/ San Gregorio, nº 5, baixos-dreta, 41004, Sevilla (Espanya)

Mail:centro@centromedjugorje.org

B. Paypal: entrar a DONATIUS de la pàgina web i clicar a l’enllaç de Paypal

La comissió que cobren els bancs i/o Paypal, va a càrrec de cada participant. Es podrà fer a l’arribada a Medjugorje. L’import varia segons el banc i el país, entre 5€ i 15€, aproximadament. La quantitat restant s’abonarà a Medjugorje. Recordem que en el cas dels grups, hauran de fer efectiva aquesta bestreta tres mesos abans. En cas contrari hauran de pagar una penalització ja que les cancel·lacions de darrere hora fan difícil per a la casa que ens allotja de trobar més peregrins amb tan poca antelació.

Properament podreu consultar el PROGRAMA dels recessos amb les activitats i horaris al web de la Fundació, a l’apartat titulat RECESSOS MEDJUGORJE.

Esperem tenir-nos entre nosaltres novament i desitgem compartir aquestes jornades de pregària, comunió i preparació espiritual.

Que Maria Reina de la Pau us beneeixi.

Font: FUNDACIÓ CENTRO MEDJUGORJE

https://centromedjugorje.org/

Clica aquí per imprimir.