24/03/2015 – “Estrelles de Jesús i María”

Melinda Dumitrescu, violinista de Romania, va venir per primera vegada a Medjugorje als anys 90 i va quedar completament “tocada” per aquest lloc. Tot i ser estudiant de violí a l’Acadèmia de Música d’Alemanya i que tot feia pensar que tindria una carrera brillant gràcies a la seva extraordinària habilitat, va decidir instal·lar-se a Medjugorje.

Amb un somriure gran a la cara, ens comentava: “En tots aquests anys mai no m’he penedit d’haver pres aquella decisió ja que sóc plenament feliç. Fins i tot he après una mica de croata.” Tant la seva música com el so del seu violí es guanyen immediatament tots els qui venen a Medjugorje a l’Adoració del Santíssim o a altres trobades. També se la coneix amb el sobrenom de “la violinista de la Gospa”. Acompanyada d’un grup de músics, va iniciar un projecte d’Evangelització en concerts, anomenat “Estrelles de Jesús i María”. Aquest projecte ja s’ha introduït amb gran èxit a un parell de països. Es basa en el missatge de la Reina de la Pau: “Medjugorje és el Cel a la terra”.

“Veig la meva pròpia evolució durant aquests anys a l’escola de la Gospa des que vaig sentir la seva crida a venir a viure a Medjugorje. Sóc testimoni dels fruits d’aquesta decisió i no hi ha dubte que aquest projecte és fruit dels missatges de la Gospa”, declarava la Melinda en la seva entrevista a Radio Mir Medjugorje.

 

Clica aquí per imprimir.