23/07/2013 – Una intervenció que salvà els secrets de la Mirjana

Durant la guerra a Bòsnia, el pergamí amb els 10 secrets profètics de la vident Mirjana Dragicevic-Soldo estaven a Sarajevo, inaccessibles per a ella. Però un soldat espanyol sentí la urgència d’entrar a la seva llar, trobà el pergamí i sentí una veu que l’exhortava a dur-lo a Medjugorje.

La Mirjana pregant abans de l’aparició el 18 de març de 1994, el dia del seu 29è aniversari quan la fúria de la guerra era present a Bòsnia i Hercegovina.

Les èpoques de guerra són ocasions excepcionals i durant la guerra de Bòsnia fou necessari un fet excepcional per salvar el pergamí amb els 10 secrets profètics que la Mare de Déu ha confiat a la vident de Medjugorje Mirjana Dragicevic-Soldo.

 

El pergamí, impossible d’ésser desxifrat per ningú més que la Mirjana, era a Sarajevo, la capital envaïda de Bòsnia i Hercegovina, amagat dins d’una bossa. Quan la guerra esclatà, la Mirjana era a Medjugorje i no pogué tornar a recuperar el document.

 

El fet que el pergamí fos en un indret inaccessible a Sarajevo preocupà la Mirjana. Durant una aparició, ho preguntà a la Mare de Déu. La resposta que li fou donada va ser: “No et preocupis. El Meu Fill se’n cuidarà”, comenta la Miljana Barbaric (neboda del sacerdot de Medjugorje, el Pare Slavko Barbaric) al Gabriel Paulino, el director de Medjugorje Brasil.

Miljana Barbaric

La senyoreta Barbaric és una parent llunyana de la Mirjana, mentre que el Pare Slavko també era l’oncle del marit de la Mirjana, Marko Soldo.

 

“Poc després, un soldat espanyol de les forces de pau de les Nacions Unides sentí una forta crida a entrar a la llar de la família de la Mirjana. En entrar, veié la bossa i l’agafà. Quan l’obrí hi veié el pergamí. Després el soldat sentí una veu que li deia: “Vés a Medjugorje i dóna’l a la Mirjana Dragicevic-Soldo”, explica la Miljana Barbaric.

 

Quan s’hagin d’esdevenir els 10 secrets profètics, la Mirjana donarà el pergamí al sacerdot Franciscà, el Pare Petar Ljubicic qui, segons la Mirjana, serà capaç de desxifrar només el secret relacionat amb l’esdeveniment que estarà a punt de succeir. Llavors ell i la Mirjana pregaran i dejunaran durant deu dies. Tres dies abans de cada esdeveniment, el Pare Petar revelarà què passarà.

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org