21/05/2012 – La Vicka desconeix les bilocacions que se li atribueixen

Un raig de llum amaga la Vicka mentre parla als pelegrins.

La vident de Medjugorje Vicka Ivankovic-Mijatovic ha estat vista a les llars de diverses persones, malgrat que és conegut que ella estava en d’altres llocs al moment de les seves aparicions. La Vicka confirma que la gent li ha parlat de curacions durant les seves visites, però ella diu que no sap què succeeix.

Vàries persones testifiquen que la vident de Medjugorje Vicka Ivankovic-Mijatovic ha estat a les seves llars i que s’han donat curacions al mateix moment que la Vicka estava a altres indrets.

El fenomen s’anomena bilocació i està entre els més estranys dons de l’Esperit Sant. En dècades recents, la capacitat d’estar present en més d’un indret al mateix temps ha estat associada a sant Pius de Pietrelcina.

Malgrat que ha sentit persones que parlen de la seva presència, la Vicka no té cap consciència de posseir el do, segons comenta a l’autor irlandès resident a Medjugorje Finbar O’Leary a la nova versió del seu llibre “Vicka, la seva història”:

“El teu darrer do, el do de bilocació, sembla ser semblant al que tenia sant Pius, pel qual vas a veure gent de tot el món. He sentit històries boniques sobre això, que com a resultat de la teva presència, gent malalta de càncer i amb diferents malalties són curades?”, pregunta l’autor a la Vicka.

“No ho sé. Prego per això. No puc ni confirmar-ho ni negar-ho. Són majoritàriament persones amb malalties com el càncer o que no es poden moure”, replica la Vicka.

“Quan visiten Medjugorje, em diuen que han experimentat la meva presència a les seves llars, que jo hi era. Però no en tinc cap coneixement”, afegeix la vident.

“Prego per això. No puc ni confirmar-ho ni negar-ho”, diu la Vicka sobre el que hom afirma del seu do de bilocació.

L’autor del llibre continua: “Una dona italiana compartí amb mi fa uns mesos que se li havia diagnosticat un càncer i estava pendent d’anar a l’hospital. Una nit mentre dormia a casa seva, una jove bonica aparegué, vestida de blanc. Posteriorment a l’hospital, les proves mostraren que el càncer havia desaparegut completament. Poc després, anà a Medjugorje amb un grup de pelegrins italians. Un matí ells vingueren al patí de casa teva per a escoltar-te. Al moment que ella et veié, Vicka, et reconegué com la jove que havia aparegut a casa seva”.

“Com he dit, no en tinc coneixement però hi prego molt”.

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org