Reports Sor Emmanuel

Selecciona un article:

12 de juny de 2017, Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. El 2 de juny de 2017 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència de nombrosos pelegrins. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, com en els altres llocs on he vingut, també aquí us convido a la pregària. Pregueu per aquells que no coneixen el meu Fill, per aquells que no han conegut l’amor de Déu; contra el pecat; pels consagrats, per aquells que el meu Fill ha cridat a tenir amor i esperit de fortalesa per vosaltres i per l’Església. Pregueu el meu Fill! L’amor que experimentareu per la seva proximitat us donarà força i us disposarà per a les obres d’amor que fareu en el seu Nom. Fills meus, estigueu preparats: aquest temps és un moment crucial! Per això us convido novament a la fe i a l’esperança. Us mostro el camí a seguir: el de les paraules de l’Evangeli. Apòstols del meu amor, el món té molta necessitat de les vostres mans alçades cap al Cel, cap al meu Fill i cap al Pare Celestial. Cal molta humilitat i puresa de cor. Confieu en el meu Fill i sapigueu que sempre podeu ser millors. El meu Cor matern desitja que vosaltres, apòstols del meu amor, sigueu petites llums del món que il·luminen allà on les tenebres volen regnar, i que amb la vostra pregària i el vostre amor mostreu el camí correcte i salveu les ànimes. Jo estic amb vosaltres. Moltes gràcies!”

Podeu veure l’aparició a: https://www.youtube.com/watch?v=V2BP1TOW4e0

Magnífic missatge evangèlic! “Cordem-nos els cinturons i encenem els llums” “Estigueu preparats perquè el Fill de l’home vindrà a l’hora menys pensada” (Lc 12, 35 i 40). Maria no ens dóna indicacions sobre el que ens espera ni sobre el que hem de preparar, però des de fa 36 anys ens facilita la feina donant-nos totes les dades perquè estiguem preparats i experimentem la veritable pau. Cadascú de nosaltres podrà comprendre aquesta exhortació rellegint els seus missatges i invocant l’ajuda de l’Esperit Sant (Veure PS 3). Amb molta delicadesa la Mare de Déu també ve per reconfortar aquells que, havent begut amb alegria en aquesta font de gràcies que és Medjugorje, hagin pogut deixar que el dubte s’infiltri en ells. Sí, Ella és la que ha vingut a rue du Bac (París), Lourdes, Fàtima, Guadalupe (Mèxic), Kibeho (Rwanda) … És la mateixa!

2. Adéu als piercings!

 

 

 

 

Un sacerdot italià va arribar a Medjugorje per Pentecosta amb un grup de joves. Veient que la majoria portaven tatuatges i pírcings, els va agafar a cadascun en privat i els va explicar com Déu demana a la seva gent que no es faci tatuatges ni incisions. (Levític 19:28: “No us feu incisions en senyal de dol per un difunt ni us feu gravar cap mena de tatuatge. Jo sóc el Senyor”).

Però cap d’ells no li va fer cas. Durant la nit, va passar hores pregant i els va confiar a la mare de Déu, dient-li: “Has d’actuar tu. Jo he fracassat”. Al matí següent, el grup va anar a la Creu Blava per l’aparició de Maria a la Mirjana. De tornada a la pensió, sorpresa! Cada un d’aquells joves va anar al sacerdot a donar-li els seus pírcings. No en faltava ni un!

El sacerdot va somriure, i adreçant-se a la Mare de Déu, li va dir: “El que jo no he pogut fer, ho has fet tu!”. Va posar tots els pírcings en un sobre i els va deixar al lloc de les aparicions. A la Mare de Déu li agraden molt les flors, però quan renunciem a alguna cosa nociva, em sembla que encara ho agraeix més.

3. Per què cada dia?

De vegades escolto aquestes paraules: “És molt estrany que la Mare de Déu s’aparegui a Medjugorje cada dia. Essent com és Ella de discreta, dubto que sigui realment Ella! ”

He notat que les persones que diuen això són generalment majors de 60 anys. En canvi no l’hi he sentit dir mai a una persona jove. Per què? Comprendreu ràpidament perquè, quan llegiu aquest breu qüestionari que proposo a les persones que tenen dubtes. Les seves respostes són sovint iguals.

- Quan éreu petit, a l’escola, més del 60% dels teus companys de classe tenien pares que estaven divorciats i patien ferides internes cruels?

- Ai no! N’hi havia com a màxim un o dos.

- Als 10 anys, els professors portaven preservatius a classe i us explicaven com fer-los servir?

- Als 10 anys ni tan sols sabia que existien!

- Quan éreu petit, teníeu els auriculars posats constantment, amb accés potencial il·limitat a tot tipus de programes que podien ser violents, perversos, pornogràfics o fins i tot satànics? (Tenint en compte que algunes bandes de música difonen missatges subliminals per incitar a la perversió i al suïcidi).

- Ai no! A la meva època ningú no feia servir auriculars.

- Hi havia persones que intentaven vendre drogues fora de l’escola? Hi havia traficants de drogues entre vosaltres?

- Jo no en vaig veure mai cap, tot i que suposo els traficants ja devien existir.

 

 

 

 

 

 

- A la vostra escola “catòlica”, fèieu viatges a Disney World, per exemple, el Divendres Sant?

- Impossible! En aquella època respectàvem els dies festius religiosos. D’entrada, el meu professor de religió era creient.

-Quan éreu un adolescent, us havien pegat mai al carrer sense cap motiu? O intimidat per diners mentre la policia, espantada, no feia res al respecte?

- Aquestes coses passaven, però eren molt rares.

- Hi havia la desfilada de “l’orgull gai”?

- I tant que no! En canvi desfilàvem pels carrers de la nostra ciutat però amb els vestits de la nostra companyia. Hi havia llargues processons per a la festa del Corpus, i llançàvem pètals de rosa a Jesús en custòdia. Però ara està prohibit. “Això molestaria el trànsit”, diuen.

 

 

 

 

 

 

- Com a nen i com a adolescent, parlàveu amb els amics sobre les instruccions per al “suïcidi assistit”? Coneixíeu “el joc de l’asfíxia”? els jocs de rol?

- No! No n’havíem sentit a parlar mai.

- Quan vau entrar a la Universitat, quants dels vostres companys de classe ja s’havien suïcidat?

- Cap! Se sentien alguns casos extremadament rars.

- Quan teníeu 5 anys, a l’escola us deien que podíeu canviar de sexe? Us deien que us podíeu casar amb algú del mateix sexe?

- Impensable!

- Com a nen, teníeu la possibilitat legal d’enviar un dels vostres pares a la presó dient que us havia pegat?

- Em sembla que ho començo a entendre, germana …

- Espereu, encara no he acabat! Com a jove adolescent, teníeu permès anar a clubs nocturns fins a altes hores de la nit? I si era així, corríeu el risc de despertar-vos l’endemà al llit d’un desconegut sense recordar res de la nit anterior, després d’haver ingerit medicaments barrejats amb les begudes que us havien ofert generosament?

- Perdó… No sé de què parleu?

- I no menciono les “Festes de Satanàs”, “Festes de l’infern” i les seves conseqüències catastròfiques per als joves. Ni tan sols menciono l’avortament i l’eutanàsia.

Bé, amic meu, ara tingues en compte que els teus néts que avui tenen entre 4 i 25 anys són bombardejats amb aquest tipus de propostes, que els danyen profundament i de vegades els destrueixen. I llavors retraiem a la Mare de Déu, que també és la seva Mare, que vingui cada dia durant 3 breus minuts per a beneir-los, ajudar-los i resar per ells, mentre que Satanàs és viu i actiu les 24 hores del dia?

- No m’ho havia mirat així … hi pensaré …

- En pensar-hi no n’hi ha prou. Us demano, si us plau, que protegiu els vostres fills i deixeu que el Cel els protegeixi! Estem en un moment crític, estigueu preparats!

 

Estimada Gospa,

Tu, impertorbablement, vens cada dia des de fa 36 anys, independentment del que la gent pugui dir sobre tu. GRÀCIES!

Et demano, si us plau: segueix venint, et necessitem tant!

Moltes gràcies per tot el bé que has fet des del 24 de juny de 1981, gràcies per tantes vides salvades, moltes famílies reconciliades, tantes vocacions al matrimoni cristià i al sacerdoci, tants cors que finalment poden trobar la pau.

Gràcies per donar la benvinguda a tants dels teus fills que porten creus pesades! Els has consolat i els has permès provar una nova felicitat en la seva vida. La llista seria massa llarga.

Estimada Gospa, ja que el final de les teves aparicions s’apropa, ja que la revelació dels secrets no es perllongarà durant moltes més dècades, et demano que continuïs donant al nostre món la gràcia de les teves visites diàries, i perdona la nostra indiferència culpable a les teves crides. T’implorem, continua estrenyent-nos contra el teu cor maternal i impecable!

Feliç Mare de Déu de Fàtima i de Medjugorje, no ens deixis! En nom de molts nens petits i joves, et dic que t’agraïm que estiguis per ells cada dia, mentre que la majoria de les seves llars estan buides. Prega el teu Fill, perquè la seva infinita misericòrdia ens allunyi de la degeneració, corrupció, calamitats, guerres i, sobretot, la mort de l’ànima. A tu, la seva Mare, t’ha donat tant de poder sobre el seu Cor! No es pot resistir a cap petició teva.

Sí, la mare més estimada, digna’t a respondre a la nostra crida. T’estimem immensament!

Germana Emmanuel +

 

P.S.1 – Del 16 al 24 de juny fem la Novena que precedeix el 36è aniversari de les aparicions a Medjugorje. No us la perdeu, fins i tot si heu començat tard. Podem oferir a la Mare de Déu un rosari extra, les lletanies, un petit / gran acte de caritat … Estic segura que les vostres idees per fer-la feliç fluiran en el vostre cor. Tingueu en compte que la festa del Cor Immaculat de Maria, en aquest any de Fàtima, cau el dissabte 24 de juny, que poques vegades passa!

P.S. 2 – El Papa Francesc i Medjugorje!

A l’avió de Lisboa, el Papa Francesc va dir que esperava la conclusió de l’informe del bisbe Hosier (enviat especial del Papa) sobre l’assistència pastoral organitzada a Medjugorje. Monsenyor Hosier ja ha finalitzat aquest treball. Per tant, esperem la seva reunió amb el Sant Pare i les decisions que se’n derivaran. Preguem amb confiança i amb especial agraïment per aquest bon bisbe escollit pel Papa.

PS 3 – Al llibre “Escandalosa misericòrdia” cap. 43 “Escaparem de l’amenaça?” sor Emmanuel ha donat una resposta personal a aquesta qüestió.

PS 4 – Les nostres properes missions: Espanya al setembre, Itàlia a l’octubre i Argentina al novembre. Agraïm les vostres pregàries!

PS 5 - El 26 de juny a les 21h hi haurà un “Direct Especial Aniversari” al dia següent del 36è Aniversari de les aparicions. Serà l’últim d’aquesta temporada i es retransmetrà a partir del 27 de juny a www.enfantsdemedjugorje.fr. No hi haurà Direct el juliol ni a l’agost per vacances. Començarem de nou el 3 de setembre, si Déu vol. El Direct del 3 de juny es pot veure a http://www.enfantsdemedjugorje .fr/direct-3-juin-2017/

PS 6 - Entrant a http://www.enfantsdemedjugorje .fr/index.php/prier-videos. Html

trobareu “petits consells espirituals” de 10 minuts de durada (en francès). Igualment s’ha creat una nova pàgina a Facebook per Children of Medjugorje (en francès) https://www.facebook.com/pages /Enfants-de-Medjugorje/8089517 42534244?ref=hl i a Youtube: https://www.youtube.com/playli st?list=PLfiDVjNunGOiR0KBoyKir AToCwttny2u3

PS 7 – Pensem a obsequiar els nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mob (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Equador: info@fundacionjesusdelamisericordia.com

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibrería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307

 

 

 

12 de maig de 2017, Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 d’abril de 2017 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència de nombrosos pelegrins. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

Estimats fills, us convido a pregar, no pas demanant sinó oferint sacrificis: sacrificant-vos vosaltres mateixos. Us convido a anunciar la veritat i l’amor misericordiós. Prego el meu Fill per vosaltres, per la vostra fe, que cada vegada es fa més petita en els vostres cors. Li prego que us ajudi amb l’Esperit Diví, així com jo desitjo ajudar-vos amb el meu esperit matern. Fills meus, heu d’esdevenir millors. Només aquells que són purs, humils i plens d’amor sostenen el món, se salven ells i salven el món. Fills meus, el meu Fill és el cor del món; cal que l’estimeu i que li pregueu enlloc de tornar-lo a trair. Per tant, vosaltres, apòstols del meu amor, difoneu la fe en el cor dels homes amb el vostre exemple, amb la vostra pregària i amb amor misericordiós. Jo estic al vostre costat i us ajudaré. Pregueu perquè els vostres pastors tinguin tota la llum possible, a fi que puguin il·luminar tots aquells que viuen en la foscor. Gràcies”.

Podeu veure el vídeo de l’aparició a: https://www.youtube.com/watch?v=n-kv8ZGwBYw

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visca la Reina del Rosari! Algunes comunitats religioses tanquen per falta de vocacions. És un signe d’aquest temps? Hi ha solució? Una solució ben simple? Deixeu-me compartir amb vosaltres el següent:

Ens trobem a Quito, Equador, l’any 1984 … El Carmel anomenat “Carmen Alt” era molt pobre i estava morint per falta de vocacions. Totes les germanes eren molt grans i ja havien hagut de tancar el noviciat. No es perfilava cap vocació i això des de feia molts anys. La mare Superiora, Mare Maria Elena del Cor de Jesús havia sentit parlar de Medjugorje i la seva esperança revifà: una religiosa italiana de la Comunitat Dorotea, la germana Luicela, la va anar a veure un dia per anunciar-li que anava a Medjugorje amb un grup de peregrins. Immediatament la Mare María Elena li va demanar que quan fos allà pregués perquè sorgissin vocacions pel seu Carmel. Sabent que es podien escriure cartes a la Mare de Déu -que després Ella responia al cor durant la pregària (a principis dels anys 80 a vegades la Mare de Déu contestava a preguntes específiques)-, la Mare María Elena li va escriure una carta i la va confiar a la germana Luicela perquè la fes arribar a algun dels vidents amb aquesta intenció.

La germana Luicela no va poder contactar personalment amb cap dels vidents però va assistir a una aparició pública. Quan el vident va transmetre el que havia dit la Santíssima Verge durant l’aparició, la religiosa va quedar molt commoguda. Aquest va ser el missatge: “M’ocuparé personalment de totes les comunitats els membres de les quals preguin junts diàriament el Rosari complet (les 3 parts) per les intencions del meu Cor Immaculat i jo triaré les seves vocacions”.

De tornada, la germana Luicela va transmetre el missatge a la mare Superiora del Carmel, que va sentir profundament en el seu cor que el missatge anava per a ella. Al principi es preguntava què podria voler dir “les intencions del meu Cor Immaculat”; després ho va comprendre: “És clar! Les intencions de la Mare de Déu són les intencions de Déu”.

Llavors, en el capítol comunitari va proposar a les germanes que preguessin diàriament juntes les tres parts del Rosari i elles van acollir amb entusiasme la comanda de Maria. Van ajustar els seus horaris per introduir aquesta novetat, i també resaven el Rosari durant el seu temps de treball. D’aquesta manera va començar un període de gran fervor marià en el convent.

Uns mesos més tard va aparèixer la primera vocació, sor Maria dels Àngels, que va ser seguida d’altres. Van arribar a ser tan nombroses que fa 18 anys la Superiora va haver de fundar un altre Carmel, el de Santo Domingo, també a l’Equador. Com que la quantitat de germanes superava les 21 (quota màxima per a un Carmel), es van veure obligades a fundar un altre Carmel més, aquest cop a Panamà. No cal dir que en aquests nous Carmels es manté ben viva la tradició de resar juntes cada dia les 3 parts del Rosari!

Amb motiu de la meva missió a Galilea fa poc, una monja del Carmel de Haifa em va compartir aquesta història i va afegir: “Sóc un fruit d’aquest missatge de Maria i del rés del Rosari, perquè vaig ingressar al Carmel de Sant Domingo!

Fa un temps, la Mare Maria Elena va visitar un monestir de Clarisses. Després d’haver escoltat el seu testimoni, les Clarisses van decidir adoptar també aquesta pràctica, d’acord al missatge de Maria, per obtenir vocacions. No cal dir que poc temps després van començar a acollir noves vocacions!

Comprenem millor per què la Mare de Déu ens repeteix tan sovint: “Estimats fills, us convido a viure els meus missatges”. Avui dia els desafiaments de l’Església i del món són immensos. No hem de menysprear cap clau que ens porti a la victòria. Que aquesta arma donada per María, Reina del Rosari, inspiri un nou impuls per als seus fills que estan aclaparats sota el pes de greus problemes i es desanimen. Maria mai no ens decebrà.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els beats Francisco i Jacinta han estat canonitzats aquest 13 de maig a Fàtima. Quantioses gràcies ens esperen en aquesta canonització, agermanada amb el centenari de les aparicions de Maria als tres pastorets d’aleshores. Era gran la seva innocència i la seva bona voluntat en posar en pràctica tot el que la Mare de Déu els demanava. Heus aquí un exemple: La Mare de Déu els demanava insistentment que preguessin per “Rússia” i els nens creien que es tractava d’una gran pecadora que causava molt de mal. S’esmerçaven a pregar i a sacrificar-se per ella. No va ser fins molt temps després de les aparicions que van descobrir que es tractava d’un gran país i no d’una dona… Preguem a Francisco i a Jacinta perquè protegeixin la innocència dels nens, tan amenaçada en l’actualitat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per acollir les gràcies d’aquest Centenari i que no se’ns escapin, prenguem-nos un temps per rellegir i meditar els missatges preciosos que Maria va donar a Fàtima (repetits a Medjugorje). Si els haguéssim seguit, els milions de morts de la segona guerra mundial s’haurien evitat, entre d’altres catàstrofes.

“Pregueu diàriament el Rosari per obtenir la pau per al món i la fi de la guerra”.

“Jesús vol servir-se de tu (Lucía) per donar-me a conèixer i fer-me estimar. Vol difondre al món la devoció al meu Cor Immaculat”.

“Pregueu, pregueu molt i feu sacrificis pels pecadors: moltes ànimes van a l’infern perquè no hi ha ningú que pregui i es sacrifiqui per elles”.

De vegades la Jacinta rebia missatges de la Mare de Déu i els transmetia a la Lucía. Un dia li va explicar el que Maria esperava d’ella: “Aviat me n’aniré al Cel. Tu et quedaràs aquí perquè Déu vol difondre al món la devoció al Cor Immaculat de Maria. Quan arribi el moment, no t’amaguis. Digues a tothom:

Que Déu ens concedeix les gràcies a través del Cor Immaculat de Maria.

Que les hi hem de demanar a Ella.

Que el Cor de Jesús vol que venerem, amb Ell, el Cor Immaculat de Maria.

Que demanem la pau al Cor Immaculat de Maria perquè és a Ella a qui Déu l’ha confiat”.

En un missatge per les seves pròpies vides, Maria els va demanar encaridament: “Voleu oferir-vos a Déu, suportant tots els sofriments que Ell us vulgui enviar com a actes de reparació pels pecats pels quals és ofès i per intercedir per la conversió dels pecadors?” ells van acceptar immediatament. Francisco va emmalaltir i va morir, talment com la Jacinta, una mica més tard. Havien ofert les seves vides en sacrifici pels pecadors i havien entès l’immens tresor de la vida eterna.

 

 

 

 

 

 

 

Estimada Gospa, mira els nostres cors: estan oberts de bat a bat per acollir les gràcies especials d’aquest Centenari! Volem col-laborar activament en el triomf del teu Cor Immaculat!

Sor Emmanuel +

 

PS 1 María i els nens. El llibre difós a Espanya com “Niños ayudad a mi Corazón a vencer” (hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Telf (+ 34) 676 05 95 94) i a Argentina com Fátima explicada a los niños: ¡Ayuden a que triunfe mi Corazón!, Ediciones Paulinas és un bonic regal per Maria: que molts nens s’acostin a la seva crida i es consagrin al seu Immaculat Cor. En aquest llibre Sor Emmanuel ens facilita material perquè els nens facin la seva novena de preparació a aquest compromís tan bonic.

PS 2 En aquestes dates Sor Emmanuel és a Irlanda. Després anirà a Àsia (el juliol) i a Espanya (el setembre). Intercedim pels fruits de totes aquestes missions.

PS 3 Als pelegrins de Terra Santa els aconsellem vivament que visitin el Centre Internacional de María de Natzaret, creat per la Comunitat Camí Nou, molt a prop del Santuari. Una joia! Compten amb pel·lícules molt commovedores que fan viure per etapes la vida de Jesús i assaborir profundament la seva Paraula. No us ho perdeu!

15A Casa Nova Street, POB 50199, 16161 Natzaret, Israel. Tél fijo : +972 4646 1266

PS 4 La Vicka torna a ser a Medjugorje però de moment encara no rep als pelegrins. Això ja és un progrés! Continuem recolzant-la amb les nostres oracions.

PS 5 El proper Direct (en francès) serà el 3 de juny a les 21 h (hora francesa). Sor Emmanuel parlarà sobre el missatge del dia anterior. El directe del 3 de maig el podeu trobar a http://www.enfantsdemedjugorje.fr/direct-du-3-avec-sr-emmanuel-3-mai-2017.

PS 6 Entrant al lloc http://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/prier-videos.html trobareu “petits consells espirituals” de 10 minuts de durada (en francès). També s’ha creat una nova pàgina Facebook per Children of Medjugorje (en francès)

https://www.facebook.com/pages/Enfants-de-Medjugorje/808951742534244?ref=hl i també a

Youtube: https://www.youtube.com/playlist?list=PLfiDVjNunGOiR0KBoyKirAToCwttny2u3

PS 7 – Pensem en obsequiar als nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mob (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Equador: info@fundacionjesusdelamisericordia.com

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibrería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307

2 d’abril de 2017, Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 d’abril de 2017 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, apòstols del meu amor, de vosaltres depèn difondre l’amor del meu Fill a tots aquells que no l’han conegut; vosaltres, petites llums del món, a les que amb amor maternal us ensenyo a brillar amb esplendor plena. La pregària us ajudarà, perquè la pregària us salva, la pregària salva el món. Per això, fills meus, pregueu amb paraules, amb sentiments, amb amor misericordiós i amb sacrifici. El meu Fill us ha mostrat el camí, Ell, que s’ha encarnat i ha fet de mi el primer calze, que amb el seu Sacrifici sublim us ha mostrat com heu d’estimar. Per tant, fills meus, no tingueu por de dir la veritat. No tingueu por de canviar vosaltres mateixos i de canviar el món difonent l’amor i fent-ho tot perquè el meu Fill arribi a ser conegut i estimat, estimant els altres en Ell. Jo, com a Mare, estic sempre amb vosaltres. Prego al meu Fill perquè us ajudi per tal que en la vostra vida hi regni l’amor: l’amor que viu, l’amor que atreu, l’amor que dóna vida. Aquest és l’amor que jo us ensenyo, l’amor pur. De vosaltres depèn, apòstols meus, reconèixer-lo, viure’l i difondre’l. Pregueu pels vostres pastors amb sentiment, perquè amb amor puguin testimoniar el meu Fill. Moltes gràcies!”

2. Medjugorje en estat de xoc!

El dimecres 29 de març va ser un dia històric a Medjugorje! Per primera vegada en gairebé 36 anys d’aparicions, un enviat especial del Papa va entrar oficialment a la parròquia de Medjugorje. Ben aviat Monsenyor Hoser va resultar ser un amic, un amic de veritat. El dissabte 1 d’abril de 2017 va celebrar la missa internacional del vespre en presència d’una gran multitud. En veure’l caminar en processó cap a l’altar, amb la seva mitra d’arquebisbe, vam pensar: “Aquí tenim Roma venint a Medjugorje!”

Al principi, ens preguntàvem què diria sobre Medjugorje en la seva homilia. Ens hem inspirat i sorprès per les seves paraules. Les seves paraules eren les d’un pastor, un home a la terra amb un esperit de bon cor que, per sobre de tot, busca el bé de les ànimes i no dubta d’impartir la veritat de l’Evangeli. L’homilia, així com la conferència de premsa que va oferir als periodistes l’endemà, eren plenes de pau. El millor de tot, la seva alegria d’estar amb nosaltres, era molt palpable. Ell va superar les nostres expectatives! De fet, Mons. Hoser ens va animar! Aquestes són algunes de les coses que va dir:

“Aquest culte, que és tan intens aquí, és extremadament important i necessari per a tothom … Preguem per la pau, perquè avui dia les forces de la destrucció són enormes … Necessitem una intervenció del Cel, i això és el que la presència de la Mare de Déu és! És una iniciativa de Déu. I així m’agradaria animar i confortar com a enviat especial del Papa!”

(Aquesta frase va provocar un gran aplaudiment. Molts es va sentir superats per l’emoció i pel plor d’alegria (jo entre ells!). Podeu escoltar a la seva homilia en anglès aquí:!. Http://marytv.tv/?page_id=1647

I l’homilia en francès a :. www.enfantsdemedjugorje.fr)

Aquestes paraules són significatives venint d’un enviat oficial del Papa! Ens omplen d’una alegria immensa. El diumenge 2 d’abril va visitar en privat la meva comunitat de les Benaurances, amb el pastor Fra Marinko Sakota.

Per als periodistes va dir: “Digueu a tothom que a Medjugorje ens trobem amb la Llum! Desitjo que tingueu la possibilitat d’inscriure-us en un seminari aquí, per descobrir el que encara no sospiteu. “(Veure PD 1)

3. Fàtima, preparació de Medjugorje!

El 13 de maig celebrarem el 100è aniversari de la primera aparició de Maria a Fàtima, així que tenim tot un mes perquè aquest esdeveniment sigui una veritable festa! Però com?

En primer lloc, rellegint els missatges donats per la Mare de Déu als 3 visionaris. Aquesta és una necessitat si es desitja ser educat per la Mare de Déu. De fet, aquestes aparicions són una iniciativa divina d’importància capital, que posen una llum especial en el resultat final de la nostra lluita i ens omplen d’esperança. “Al final, el meu Cor Immaculat triomfarà!”, va dir als pastorets Lucía, Francisco i Jacinta el 13 de juliol de 1917.

Quina profecia tant meravellosa!

Per fer la celebració més completa, podem tornar-nos a consagrar al Cor Immaculat de Maria i tenir en compte cadascuna de les seves peticions, que, si les haguéssim seguit abans, ens hauríem estalviat milions de morts i molts altres problemes.

Quina és la relació amb Medjugorje? Segons Sant Joan-Pau II, “Medjugorje és la continuació i la realització de Fàtima.” (Veure PD2). Les 6 aparicions a Fàtima van donar al món un programa a seguir per posar fi a la Primera Guerra Mundial i per aconseguir finalment un veritable temps de pau per al món, un problema que avui és més rellevant que mai.

A Medjugorje, la Mare de Déu no només repeteix les mateixes peticions per aconseguir la pau (el rés del Rosari, la penitència, la consagració, etc.), sinó que també ens ofereix una cosa excepcional: entrenar-nos diàriament per fer de nosaltres “apòstols del seu amor”. En resum, podem dir que Medjugorje és el manual d’instruccions de Fàtima. Alegrem-nos: la Reina de la Pau compta amb cada un de nosaltres per ajudar-la a portar a terme el seu pla que tan sovint ens recorda!

Heus aquí un petit testimoni: el 1989, durant la meva segona peregrinació a Medjugorje, em va cridar l’atenció un missatge: “Estimats fills, cada un de vosaltres sou importants per a mi, us necessito! Sense vosaltres no puc ajudar el món. “Em va commoure profundament! Jo sabia que la necessitàvem a Ella, però mai m’hauria imaginat que Ella ens pogués necessitar a nosaltres. Així que immediatament vaig respondre: “Mare, sóc aquí, si em necessites” Com a resultat, Ella ràpidament em va contractar i encara no ha acabat!

Aquesta crida tan urgent es dirigeix a tots i cadascun dels seus fills, sense excepció. Qualsevol, ja sigui algú postrat en un llit en un hospital o algú sa, jove o vell, ric o pobre, casat o solter, la Mare de Déu espera que anem a dir-li que Sí amb tot el nostre ésser per convertir-nos en els seus instruments, i millor encara: en els seus Apòstols. No cal que dubtis perquè mai ningú no s’ha penedit de donar-se a si mateix sense reserves a Maria! Amb aquesta corona de Sis, el profund desig de Maria, que ja va anunciar a Fàtima, s’accelerarà enormement: el triomf del seu Cor Immaculat sobre la foscor que ens envolta.

4. De genolls per França

Les eleccions presidencials són a tocar, no és massa tard per posar-nos de genolls davant Déu i demanar la seva gràcia per al meu estimat país, que està en una situació desastrosa. Entre d’altres iniciatives ben assessorades proposo “De genolls per França” per a tots aquells que són conscients de la magnífica crida per França, i que volen fer retrocedir l’apostasia que s’està imposant ara, i per reviure la fe cristiana.

Aquí teniu algunes propostes que cada un de nosaltres pot triar i adoptar: oferir una missa, resar, oferir una hora d’adoració davant el Santíssim Sagrament (fins i tot ocult en el tabernacle), oferir un camí de la Creu, pregar als Sants francesos preferits (veure PD 3), rebre el sagrament de la Reconciliació, fer reparació pels teus pecats, dejuni de paraules innecessàries, del tabac, la televisió, el menjar, etc.

5. Sta. Teresa de Calcuta i el pecat del judici.

Durant aquesta campanya electoral és bo d’observar l’actitud dels sants per netejar la ment de tots els discursos polítics. Tot i que els candidats al poder poden sentir-se obligats a demolir als seus oponents a fi de pujar en les enquestes, els sants van adoptar altres mètodes per aconseguir la veritable grandesa, el tipus que construeix i porta la pau.

Com qualsevol nen, la mare Teresa estava en bones mans amb la seva mare a Skopje. A casa, quan un dels seus 3 fills remugava contra un mestre o una altra persona, ella apagava immediatament el llum. A continuació explicava que ella no volia pagar l’electricitat per als nens que estaven dient coses dolentes d’altres.

En el seu estil tan directe, la mare Teresa, que havia après la lliçó, emetia un bon raig de llum sobre el pecat del judici que sempre li fa mal a l’amor fraternal. Uns quants exemples:

“És millor excusar que acusar.”

“Mentre jutges algú, no tens temps d’estimar-lo.”

Davant d’algú que estava criticant la corrupció que estava molt estesa a Calcuta, va exclamar: “Sé molt bé que hi ha corrupció a Calcuta! Però també sé que hi ha el bé, i trio veure el bé! “

Quant als insults que un pot rebre, ella va dir: “Si algú t’acusa, pregunta’t: té raó?” Si té raó, vés a demanar-li perdó. Si s’equivoca, llavors aprofita l’insult que has rebut amb les dues mans. No el deixis caure, aprofita aquesta oportunitat per oferir-lo a Jesús com un sacrifici. Alegra’t de poder-li oferir una cosa valuosa”.

Ella mateixa ho va practicar i va arribar a dir: “Hi ha un pecat que mai he hagut de confessar, el de jutjar a algú.” (Veure PD 4)

El proper Direct serà el 3 de maig a les 9 p.m. en francès

Parlaré sobre el missatge del dia 2 el dia 3 a:

http://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html

8. La Novena de la Divina Misericòrdia comença el 14 d’abril fins el diumenge després de Pasqua, el 22 d’abril.

Aprofitem la gràcia promesa per Jesús a Santa Faustina per a tots nosaltres, especialment per a la conversió dels cors més endurits i els moribunds. Jesús està buscant nous apòstols de la Divina Misericòrdia!

Es concedeix indulgència plenària als qui resin aquesta Novena en les condicions requerides. Vegeu www.faustine-message.com.

Una lectura obligatòria: el Diari de Santa Faustina, disponible en llibreries i a Amazon.

Estimada Mare de Déu, com podem no estar en comunió amb el teu cor maternal, en aquests dies de passió i glòria quan tu estaves unida en un sol cor amb el del teu Fill Jesús! Si us plau, introdueix-nos en aquesta comunió d’amor que tan bé coneixes, i que és un tastet de la nostra felicitat al Cel!

Germana Emmanuel

 

PD 1 - Si l’Arquebisbe Hoser hagués pronunciat alguna paraula negativa sobre Medjugorje, el dia següent els mitjans de comunicació “catòlics” ho haurien publicat amb grans titulars. Per què no han dit res sobre aquest esdeveniment que marca un punt d’inflexió en el cas de Medjugorje? Què tenen por de mostrar al públic?

La conferència de premsa de Monsenyor Hoser la podeu veure aquí:

https://www.youtube.com/watch?v=G27kqzXY4G4

P.D. 2 – Joan Pau II va dir això a l’arquebisbe Paolo Hnilica, 7 anys abans que la mateixa Mare de Déu hagués explicat la connexió entre Fàtima i Medjugorje en el seu missatge d’agost de 1991. El Bisbe Hnilica tornava de Moscou, on havia consagrat Rússia en unió amb els bisbes del món sencer i el Sant Pare, el 24 de març de 1984.

Vegeu la història completa d’aquest esdeveniment a “Medjugorje, el triomf del cor” (EDB), el capítol 25 de agost de 1991, “Pravda deia la veritat.”

Aquí teniu el missatge: “Estimats fills, avui també us convido a l’oració, ara més que mai el meu pla ha començat a realitzar-se. Satanàs és fort i vol escombrar tots els plans de pau i alegria i fer-vos pensar que el meu Fill no és fort en les seves decisions. Per tant, us crido a tots, benvolguts fills, a pregar i dejunar encara més fermament. Us convido renunciar durant nou dies perquè amb la vostra ajuda tot el que volia fer a través dels secrets que van començar a Fàtima es pugui complir. Us convido, estimats fills, a entendre la importància de la meva vinguda i la serietat de la situació. Jo vull salvar totes les ànimes i presentar-les a Déu. Per tant, preguem perquè tot el que he començat es realitzi en la seva plenitud. Gràcies per haver respost a la meva crida “.

(25 d’agost de 1991)

P.D. 3 – Aquí teniu un llistat de sants francesos, entre d’altres: St. Denis, St. Martin, St. Remi, St. Louis, Sta. Geneviève, Sta. Jeanne d’Arc, Sta. Odile, St. Bruno, St. Bernard, St. Dominique, St. Jean Eudes, Sta. Marguerite-Marie, St. François de Sales, Sta. Jeanne de Chantal, St. Benoît Labre, St. Vincent de Paul, Sta. Louise de Marillac, St. Yves, St. Alain de la Roche, St. Claude de la Colombière, St. Louis-Marie Grignon de Montfort, St. Jean-François Régis, St. Jean Vianney Curé d’Ars, St. Louis i Zélie Martin, Sta. Thérèse de l’Infant Jesús, Sta. Elisabeth de la Trinitat, Sta. Germaine, Sta. Bernadette, Sta. Catherine Labouré, Sta. Agnès de Langeac, St. Jean-Baptiste de la Salle, pare Brottier, St. Fréderic Ozanam, Sta. Sophie Barrat, Anne-Marie Javouhey, Sta. Thérèse Couderc, Sta. Marie de l’Incarnation, Sta. Jeanne Jugan, tots els sants màrtirs de la Revolució Francesa, St. Josep Marchand a la Cotxinxina, St. Pierre Chanel a Oceania, St. Théophane Venard au Tonkin, st Jacques Berthieu à Madagascar, St. Jean-Gabriel Perboyre a la Xina, St. Charles de Foucauld, els monjos màrtirs de Thibhirine, la venerable Marthe Robin, Anne de Guigné, Benoîte Rancurel de Laos, Marie-Eugène de l’Infant Jesús, Marie-Marthe Chambon, Mare Yvonne-Aimé de Malestroit, i tots els sants de les nostres famílies, etc.

P.D. 4 – El Pare Leo Maasburg va descriure la vida diària amb la Mare Teresa al seu meravellós llibre, “Mother Teresa of Calcutta: A Personal Portrait”: Lighthouse Media.

P.D. 5 – Les nostres properes missions seran a Galilea (abril), a Irlanda (maig), a Àsia (juliol) i a Espanya (setembre). La vostra intercessió serà molt ben rebuda!

PD 6 – Del 24 al 27 de maig de 2017 es celebrarà a Medjugorje un seminari internacional per a la vida, facilitat pel Pare Ante Vuckovic sobre el tema “Que la teva caritat sigui gran i més abundosa” (Fil 1: 9). Aquest seminari és per als metges, personal mèdic, els que defensen la vida, les persones que han perdut un fill, aquells que han estat ferits per una avortament o per un avortament involuntari, per les parelles què desitgen tenir fills, per als activistes pro-vida, víctimes de la violència en la família, les mares solteres, dones embarassades … Tarifes: 40 € per pers. Registrar-se per escrit a seminar.marija@medjugorje.hr o per fax + 387 36 651 999 (per Marija Dugandzic).

PD 7 - Com ens pots ajudar? Per accelerar la traducció del llibre “Escandalosa Misericòrdia”, encara necessitem la pregària i experimentats traductors eslovac-Italià Francès-Anglès-hebreu o en hebreu, francès-eslovac. Si us plau, escriviu-nos atgospa.fr@gmail.com. Gràcies!

PD 8 – La Vicka encara és a Zagreb per a la seva teràpia, però s’està recuperant molt. Continuem pregant perquè pugui tornar a casa aviat.

P.D. 9 – Les Newletters de la germana Emmanuel es poden rebre en molts idiomes!

Francès: Gospa.fr@gmail.com

Italià: Vannalvisepg@gmail.com

Alemany: Wolfgang@trautmann.ca

Anglès: Commentscom@gmail.com

Castellà: Gisele.riverti@gmail.com

Flamenc: Gclaes@scarlet.be

Croat: Djeca.medjugorja@gmail.com

Portuguès: Medjugorje.portugal@gmail.com

Xinès: Teresamedj@gmail.com

Àrab: Friendsofmary@live.com

15 de març de 2017: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de març, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la creu blava. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

Estimats fills, amb amor maternal vinc a ajudar-vos perquè tingueu més amor, cosa que significa més fe. Vinc per ajudar-vos a viure amb amor les paraules del meu Fill, de manera que el món sigui diferent. Per això, apòstols del meu amor, us reuneixo al meu voltant. Mireu-me amb el cor, parleu-me com a una mare dels vostres sofriments, afliccions i alegries. Demaneu-me que jo pregui al meu Fill per vosaltres. El meu Fill és misericordiós i just. El meu cor matern desitja que vosaltres també sigueu així. El meu Cor matern desitja que vosaltres, apòstols del meu amor, parleu amb la vostra vida del meu Fill i de mi a tots els qui us envolten, perquè el món sigui diferent, perquè retorni la simplicitat i la puresa, perquè retorni la fe i l’esperança. Per això, fills meus, pregueu, pregueu, pregueu amb el cor, pregueu amb amor, pregueu amb bones obres. Pregueu perquè tots coneguin el meu Fill, perquè el món canviï, perquè el món se salvi. Viviu amb amor les paraules del meu Fill. No jutgeu: estimeu-vos els uns als altres perquè el meu cor pugui triomfar. Moltes gràcies”.

Vegeu el vídeo de l’aparició:

https://www.youtube.com/watch?v=SB5MeugJYCU

2. El que vaig aprendre a Egipte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El mes passat vaig tenir la gran alegria de poder tornar a Egipte. La gent em deia: “No hi vagis, és perillós!” Però, on no hi ha el perill en aquests dies? No n’hi ha igualment a París, Niça, o Brussel·les, on hem tingut bombardejos darrerament? El veritable perill és no estar on Déu ens crida!

En el seu missatge del 2 del març, Maria ens diu dues vegades que Ella ve a ajudar-nos. Això em recorda el que he après durant la meva visita a una petita església amagada als carrers atapeïts i estrets, a la part més antiga del Caire. En aquesta església s’hi troba una de les tres icones de la Mare de Déu pintades per l’apòstol Lluc. A aquesta icona de la Mare de Déu se l’anomena “El Ezbaweya” (les altres dues pintures de Sant Lluc es troben a Roma i a Jerusalem).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Es tracta d’una icona miraculosa. Molts cristians i no cristians vénen aquí per honorar la Mare de Déu, que es mostra amb el nen Jesús. Alguns passen hores davant d’ella, asseguts a terra, xiuxiuejant una barreja de lloança i de pregària. Entre els molts miracles que hi han hagut en aquest lloc, un d’ells, explicat pel sacerdot copte a càrrec d’aquest santuari, realment m’ha tocat.

A la dècada de 1940, durant la Segona Guerra Mundial, una dona de nacionalitat grega va arribar al Caire, i durant 12 dies es va posar als peus de la Mare de Déu, amb llàgrimes als ulls, pregant-li i suplicant-li. Cada dia li oferia una nova ofrena. El que passava és que el seu fill s’havia unit a l’exèrcit britànic i havia estat enviat al Líban. Li enviava cartes a la seva mare amb regularitat, però en la seva última carta li havia dit que estava malalt. Després d’això…no va rebre ni una sola paraula més d’ell! Silenci total! No va rebre més notícies, així que aquesta pobra mare tenia por que alguna cosa dolenta li hagués passat al seu fill, potser fins i tot que hagués mort. I va venir de tant lluny per implorar l’ajuda de El Ezbaweya, pregant-li que tingués cura del seu fill allà al Líban, que estigués sa i que el tornés a casa.

Un dia, el capellà la va trobar molt d’hora al matí dreta davant de la porta de l’Església, joiosa. Ella li va dir que havia rebut una carta del seu fill. A la carta li donava les gràcies a la seva mare dient: “Mare, gràcies per la senyora que m’has enviat! Jo estava molt malalt, però aquesta senyora va venir i em va portar una medicina. Ella em va dir: ‘La teva mare m’ha enviat!’ La medicació que em va portar, em va curar. La vaig prendre i estic curat. ‘Li vaig demanar com es deia, i ella em va dir:’ !. El meu nom és El Ezbaweya’ (el seu fill no coneixia aquest nom de res).

El capellà va arribar a la conclusió: “La Senyora de El Ezbaweya ha respost a les pregàries, les llàgrimes i les virtuts d’una mare!”

3. No us oblideu de Sant Josep! El 19 de març, ho celebrarem amb alegria!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seguir els passos de la Sagrada Família a Egipte ens fa adonar de com aquest home, elegit per Déu, va ser capaç de tenir cura de la seva família en les pitjors condicions possibles! Com a refugiats polítics sota l’amenaça constant d’espies d’Herodes, menyspreats per la gent a causa de la seva pobresa, Josep, Maria i Jesús deuen la seva supervivència únicament a la Providència! La seva confiança indestructible en els propòsits de Déu i el seu amor mutu els va permetre sotmetre’s a aquesta prova i créixer més forts gràcies a ella; el que és un magnífic exemple per a nosaltres, que tenim les famílies bombardejades com mai pel destructor!

De fet, tot i que Satanàs està sempre disposat a subvertir i trencar el que Déu va crear des del principi, és a dir, el nucli sagrat de la vida que és la família, el Creador és més present que mai per vessar les seves gràcies especials a totes les famílies que realment confien en Ell! El sagrament del matrimoni és incomparablement més ric, perquè col·loca a la família sota la benedicció de Déu. Als nostres dies, qui no voldria ser cobert per la benedicció de Déu? Per descomptat, si hem demanat una benedicció, no podem actuar al mateix temps amb desgrat al Senyor. El món ens està empenyent a trepitjar la Paraula de Déu, que és la vida, perquè és Déu, però Sant Josep ens ajudarà a mantenir-la i conservar-la com un tresor!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Entre les virtuts adreçades a Sant Josep en les seves lletanies (veure la nostra web), n’hi ha una que hem d’esmentar ara més que mai, “Josep castíssim.” Recentment hem vist una campanya horrible per pervertir els nens a través de la pornografia, intel·ligentment imposada pel Ministeri d’Educació i els mitjans de comunicació. Però Jesús, que és tan misericordiós, va parlar clarament en contra dels que volen escandalitzar els nens (veure PS 1). Ai de nosaltres! La destrucció de la innocència dels nens és criminal. Tot el nostre futur serà seriosament desordenat i el potencial dels nostres fills i el seu afecte quedarà molt ferit, fins i tot desviat. Déu pot reparar-ho tot amb molta oració i cura, però es podrien evitar tants sofriments íntims si tan sols ens adonéssim de la violència de la pornografia. Sant Josep, si us plau, protegeix els nens!

Sant Josep, el meu pare de tendresa,

Em poso sempre sota la teva protecció.

Considera’m fill teu i protegeix-me de tot pecat.

Em llanço als teus braços perquè em portis pel camí de la santedat.

(Una cançó escrita en francès, utilitzada per a la nostra pregària del matí a Medjugorje)

4. Viure la Quaresma, la Pasqua ja s’acosta!

Per a les setmanes de Quaresma que ens queden, aquí deixo tres idees perquè ens siguin més fructíferes:

- Cada vegada que tingui la temptació d’agafar el mòbil per trucar a algú, em preguntaré: “És realment necessari?” Si puc evitar aquesta trucada, la substitueixo per una breu pregària demanant la benedicció de Déu sobre aquella persona i el món sencer. Decideix no jutjar mai.

- Em senyaré -correctament- tal com Maria ho va ensenyar a Santa Bernadette a Lourdes, en la primera aparició l’11 de febrer de 1858. Aquell dia la Bernadette no sabia fer el senyal de la Creu. Llavors, la Mare de Déu va fer, davant d’ella, un gest molt ampli i lent, des del front fins al melic i del costat esquerra fins al dret del pit. Des d’aquell dia, la Bernadette va fer el senyal de la creu sobre si mateixa amb gran reverència i pietat. En realitat, amb aquest senyal invoquem a Déu tres vegades sant. L’intercanvi d’amor entre les tres persones de la Trinitat comença a treballar dins nostre. El senyal de la creu ben fet, amb el cor, té el poder de l’exorcisme! Li recorda a l’enemic com i per qui ha estat derrotat per sempre: Jesús a la creu. Una de les meves assistents es va convertir simplement fent el senyal de la creu un dia. En un moment, va creure en Déu i va començar a canviar la seva vida. Per a ella, va significar un vessament de l’Esperit Sant.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-. Cada dia, a casa, llegiu uns quants versets de la Bíblia, especialment el text de la missa diària, encara que aneu a missa cada dia. Preneu una paraula que us cridi l’atenció, repetiu-la, mastegueu-la, reflexioneu-hi, alimenteu-vos-en durant tot el dia. Després, compartiu-la amb la família o amics o veïns, ajudeu els altres a aprendre de la Paraula de Déu, que és llum per als nostres passos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Bones notícies!

S’ha creat un nou web (en francès) sobre la gran mística francesa, estigmàtica i profeta, la venerable Marthe Robin, nascuda al cel el 6 de febrer de1981.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No deixeu de visitar aquest lloc. Us en beneficiareu enormement i hi trobareu informació nova que ni tan sols havíeu somiat!  http://www.martherobin.com/

6. La propera transmissió en viu serà el 3 d’abril a les 9 del vespre, en francès.

Parlaré sobre el missatge del dia 2 el dia 3 de març a:

http://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html

Estimada Mare de Déu, ¿com vas viure les setmanes prèvies a la Passió del teu Fill? Tu sabies que ressuscitaria després de derrotar el pecat a la creu. Tu et comunicaves plenament amb la seva vocació d’un Redemptor, Tu, la “Corredemptora”. Si us plau, ajuda’ns a contemplar Jesús com ho vas fer i unir les nostres ànimes a la Seva!

Sor Emmanuel

PD 1 – A Mateu.18: 5-6, Jesús diu: “Però al qui fa caure en pecat un d’aquests petits que creuen en mi, més li valdria que li pengessin al coll una mola de molí i l’enfonsessin enmig del mar

Ai del món i els seus escàndols! ”

PD 2 – Inscripció en el SEMINARI INTERNACIONAL PER A LA VIDA! Es durà a terme a Medjugorje del 24 al 27 de maig de 2017. Serà dirigit pel P. Davant Vuckovic sobre el tema, “el vostre amor s’ompli més i més encara” (Fil 1: 9). El seminari està dirigit a metges, personal mèdic, als defensors de la vida, als que han perdut un fill, aquells que han estat ferits per un avortament o un avortament involuntari, a les parelles que desitgen tenir fills, a persones víctimes de violència domèstica, mares solteres, dones embarassades… El seminari costa 40€. Per inscriure-us:

Fax 387 36 651 999 (a l’atenció de Marija Dugandzic) o escriviu a:

seminar.marija@medjugorje.hr

PD 3 – Les nostres properes missions seran a Galilea (abril), Irlanda (maig) i Àsia (juliol). Necessitem molt la vostra intercessió, gràcies!

PD 4 – Com ajudar-nos? Per accelerar la traducció del meu llibre sobre la Misericòrdia, necessitem traductors de francès-hebreu o anglès-hebreu, francès- eslovac o italià-eslovac. Escriviu a  gospa.fr@gmail.com

Gràcies!

PD 5 – El proper Directe serà el 3 d’abril, a les 9 pm hora de Roma. Parlaré en francès sobre el missatge del dia 2.

PD 6 – La meva pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard

PD 7 – “El meu Cor triomfarà” de Mirjana Soldo es pot comprar a: : www.MyHeartWillTriumph.com. Co-publisher: Catholic Publishing, 317 Riveredge Blvd., Ste 208, Cocoa, Florida 32922

PD 8 – Les Newletters de la germana Emmanuel es poden rebre en molts idiomes!

Francès: Gospa.fr@gmail.com

Italià: Vannalvisepg@gmail.com

Alemany: Wolfgang@trautmann.ca

Anglès: Commentscom@gmail.com

Castellà: Gisele.riverti@gmail.com

Flamenc: Gclaes@scarlet.be

Croat: Djeca.medjugorja@gmail.com

Portuguès: Medjugorje.portugal@gmail.com

Xinès: Teresamedj@gmail.com

Àrab: Friendsofmary@live.com

15 de febrer de 2017: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de febrer, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu en presència d’un nombre reduït de pelegrins reunits en una sala de la seva casa d’hostes. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, vosaltres que us esforceu per presentar al meu Fill cada dia de la vostra vida, vosaltres que procureu viure amb Ell, vosaltres que pregueu i us sacrifiqueu, vosaltres sou l’esperança en aquest món inquiet. Vosaltres sou els raigs lluminosos del meu Fill, l’Evangeli viu, i sou els meus estimats apòstols de l’amor. El meu Fill està amb vosaltres. Ell està amb els qui pensen en Ell, amb els qui preguen. Però de la mateixa manera, Ell espera pacientment els qui no el coneixen. Per això vosaltres, apòstols del meu amor, pregueu amb el cor i mostreu amb les vostres obres l’amor del meu Fill.

Aquesta és l’única esperança per a vosaltres i l’únic camí cap a la vida eterna. Jo, com a Mare, sóc aquí amb vosaltres. Les pregàries que m’adreceu són per a mi les roses d’amor més boniques. No puc no estar allà on oloro perfum de roses. Hi ha esperança! Moltes gràcies”.

2- L’11 de febrer de 2017, en la festa de la Mare de Déu de Lourdes, el Sant Pare va confiar a l’Arquebisbe Henryk Hoser, S.A.C., bisbe de Varsòvia-Praga (Polònia), de venir a Medjugorje com a enviat especial de la Santa Seu.

La missió té l’objectiu d’adquirir un coneixement més profund de la situació pastoral de Medjugorje i sobretot d’avaluar les necessitats dels fidels que viatgen aquí en peregrinació. El Sr. Greg Burke, director de l’Oficina de Premsa de la Santa Seu, va assenyalar que la missió de l’Arquebisbe Hoser és una qüestió sobre les “necessitats de la gent.” Va explicar, a més, que l’estudi de les “necessitats pastorals” del poble vol dir: “vida pastoral, litúrgia, catequesi, sagraments i l’experiència de la devoció que tenen allà”, i no pas la gestió de les parròquies locals. Així va dir: “Això és més “a favor” que “en contra”. És per a la vida dels pelegrins que hi van.

Aquest estudi sens dubte propiciarà suggeriments per a possibles iniciatives pastorals en el futur. Per tant, la missió tindrà un caràcter exclusivament pastoral. S’espera que l’arquebisbe Hoser, que seguirà exercint el seu paper de bisbe de Varsòvia-Praga, acabi el seu mandat com a enviat especial l’estiu d’aquest any.

Preguem amb fervor i amb confiança per aquest enviat especial; l’estiu que ve veurem els fruits que haurà portat aquesta missió. Em baso en gran mesura en les paraules que la Vicka repeteix sovint: “La Mare de Déu complirà el seu pla!”. Ara bé, nosaltres podem retardar o accelerar aquest pla. La Mare de Déu ens recorda cada mes, que compta amb els qui responen a la seva crida, amb “els Apòstols del meu amor”, per escurçar aquest temps de prova i accelerar l’arribada del triomf del seu Cor Immaculat.

3. La Mare de Déu, una superestrella?

Una nova confusió pel que fa a Medjugorje que darrerament s’ha comentat en molts mitjans de comunicació. Hem de mantenir la calma i estar amatents. Els periodistes, per tal de cridar l’atenció, sovint volen crear titulars sense cap mena de preocupació real per la realitat.

Agafen una paraula fora de context i això es tradueix en una manipulació totalment enganyosa per al lector! El fet és que hi ha persones (potser amb bones intencions) que cada dia envien missatges al Sant Pare dient-li que són missatges de la Mare de Déu. En aquest cas, podem entendre la seva reacció negativa als bombardejos que rep de missatges falsos. Però tinguem en compte que ell no ha dit res sobre la Mare de Déu de Medjugorje.

En canvi, la Mare de Déu que ell descriu, no s’assembla en res a la Mare de Déu a Medjugorje en tres formes particulars:

1.) D’acord als informes, aquests missatges falsos vénen cada dia. En canvi la Mare de Déu a Medjugorje només dóna un missatge el dia 25 i el dia 2 de cada mes.

2.) Es suggereix que aquesta verge falsa se centra en si mateixa. En canvi, a Medjugorje, la Mare de Déu ens convida a posar Déu en primer lloc a les nostres vides, a participar en la missa, a confessar-se, a pregar amb el cor i adorar el Santíssim, a llegir la Bíblia cada dia i a dejunar a pa i aigua els dimecres i els divendres.

3.) La verge de la que parlen els mitjans de comunicació recents se la descriu com una superestrella per als seus apòstols. En canvi els peregrins que vénen a Medjugorje no pensarien mai a fer de la Mare de Déu una súper estrella, Ella és algú que ens reorienta cap a l’amor del seu Fill.

Per tant, igual que en el joc de Enfonsar la flota: tocat i enfonsat! I així posem fi a aquesta controvèrsia!

4. Bones notícies!

Finalment s’ha publicat el meu últim llibre en francès. Aviat el podreu trobar en anglès. El llibre es diu “escandalosa Misericòrdia.” El P. Jacques Philippe, CDB, en va escriure el prefaci. M’agradaria anticipar-vos un fragment del llibre i citar alguns extractes del P. Jacques Philippe perquè brilli una llum bonica en el perdó.

“Com puc suportar la resta de la meva vida com un invàlid en aquesta ala?”, es preguntava. Una pena terrible es va apoderar d’ell. Es van plantar en ell les llavors de la depressió. Nit rere nit, el pare John se sentia cada vegada més angoixat, i els sentiments de desesperació es van apoderar d’ell. Era allà, confinat al seu llit sense res a fer, sense cap esperança de millora. Era allà, el treballador incansable i actiu per excel·lència. Quin contrast amb la seva vida anterior, plena d’activitats i de reunions! Lluitant amb la seva solitud, i amb una terrible sensació d’impotència, cada dia clamava al Senyor: “Ajuda’m!, ajuda’m!”

Tot d’una va sentir la veu de Crist que li va preguntar: “Fill meu, quina edat tinc jo?” El pare John va respondre: “Senyor, tens 33 anys!”

I tu? “, va preguntar Jesús.

“Tinc 50 anys”, va respondre el pare John.

Llavors, el Senyor va continuar: “Per què no m’has donat mai les gràcies? T’he donat 18 anys més de vida. Jo, als 33 anys ja havia mort”.

“Sí, Senyor. Ho sento. Perdona’m per no haver apreciat aquests 18 anys de vida extres que m’has donat”.

“Sempre has parlat bé de mi, John, però no em coneixes. Prova’m. “(El P. John va recalcar que Jesús va fer servir aquesta paraula: Prova’m.)

“Senyor, què vols dir amb això?”

“Fill meu, jo no et vaig consagrar a ser un treballador. No et vaig consagrar a ser un administrador. Et vaig consagrar ser JO. A ser Jo! ”

El pare John va quedar glaçat en sentir la forma en que Jesús va dir “A ser Jo”. Jesús va afegir: “Mentre jo estava patint, em vaig sentir abandonat, rebutjat, condemnat i clavat. Era una situació molt dolorosa. Ara ja ho saps.”

… El Pare John va entendre una realitat que ens pertoca a tots. Abans feia mil i una obres per Déu, però li mancava perillosament la pregària. A través de la seva deixadesa en l’acompliment d’una persona amb discapacitat, el Senyor li va fer comprendre què esperava Ell del seu sacerdot, que anava a fer les obres DE Déu, en comptes de PER Déu; és a dir, les obres que Déu mateix havia preparat per a ell, per realitzar-les d’acord al seu disseny Diví.

 

Del P. Jacques Philippe:

“Aquest llibre ens dóna l’oportunitat, a través d’una diversitat d’històries, de veure la misericòrdia en el treball d’una manera viva i personal. La misericòrdia no és una idea abstracta, és una realitat que ha canviat i transformat profundament la vida de moltes persones. Els diferents capítols il·lustren com l’amor benvolent i gratuït de Déu pot esclatar en una existència humana i, allà on tot semblava perdut, donar lloc a veritables resurreccions. La força d’aquest llibre no ve de discursos, sinó de testimonis vivents.

Estimem la llibertat i, no obstant això, és força sorprenent que el nostre món no entén del tot la força alliberadora del perdó. Aspirem a la llibertat, però no sempre fem el que cal per aconseguir-ho! Per ser veritablement lliures, hem de perdonar. Mentre no perdoni a algú que m’ha fet mal, estic atrapat en el meu passat i seguiré sent dependent d’aquest enemic a qui culpo i cap a qui sento ira i ressentiment. La rancúnia s’instal·larà en el meu cor i m’impedirà ser lliure i viure la vida al màxim. El perdó de vegades és difícil; pot semblar impossible. El perdó és una gràcia que cal demanar humilment en la pregària; i de vegades triga molt de temps a arribar. No obstant això, és absolutament necessari.

Qui no perdona, mai no es curarà completament del mal que ha patit i de les ferides que li han estat infligides.

A la societat moderna, tenim molta cura de les persones que han estat víctimes, els hi donem suport, els ajudem a expressar el seu dolor i oferim llum sobre el seu sofriment, per garantir que també troben la veritat i la justícia a la qual tenen dret. Això és molt bo. No obstant això, potser a vegades ens oblidem de transmetre a les víctimes que no poden recuperar-se completament del seu passat llevat que decideixin, un dia, perdonar. Aquesta no és una decisió que es pren amb naturalitat; cal valor, però és necessari per trobar la pau, la curació i la llibertat.

L’última font de tot perdó està en Déu, al cor infinitament misericordiós del Pare.”

 

Estimada Mare de Déu, quanta paciència que tens amb nosaltres. No et cansis de nosaltres. Si us plau continua visitant-nos! Què faríem sense tu? A aquells que et rebutgen, quina benvinguda els donaries si tan sols et coneguessin.

Germana Emmanuel

 

PD 1 – Les pròximes missions de Sor Emmanuel seran a Itàlia i Egipte aquest mes. Parlarà sobre la Misericòrdia i de la Mare de Déu de Fàtima. Les vostres pregàries per fer que la seva missió sigui segura i fructífera seran molt benvingudes. Si vius en un d’aquests dos països i t’agradaria obtenir més informació, posa’t en contacte amb Betty Cassis a Egipte:

bettycassis14juillet@gmail.com

o a Itàlia, a la Secretaria Nacional de la Misericòrdia a:

segreterianazionale@dmisericordiamed.it

PD 2 - La nostra estimada Rosie que va passar dos anys amb nosaltres al servei de la Mare de Déu acaba de ser mare d’una nena, la Maria Emmanuelle a Nova Jersey, EUA .. Ella i el Mathew estan plens d’alegria.

PD 3 - Sor Emmanuel està preparant un nou llibre sobre els misteris del rosari. Envieu els vostres testimonis sobre el rosari que puguin “tocar” a tots els que el llegeixin. Escriviu a: gospa.fr@gmail.com.

PD 4 - Buscant Traductors.

Busquem traductors experimentats del francès a l’alemany, castellà i polonès. Si pots ajudar, si us plau, posa’t en contacte amb  gospa.fr@gmail.com.

amb les paraules “Traductor Misericòrdia llibre” a la casella del assumpte.

PD 5 - El proper directe en viu serà el 3 de març de 2017 les 9 del vespre, hora de Roma. Sor Emmanuel us parlarà en francès sobre el missatge del dia. La retransmissió es pot trobar a:  www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html

PD 6 - La meva pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard

PD 7 - “El meu Cor triomfarà” per Mirjana Soldo ja és a la venda. En anglès el podeu trobar a:   www.MyHeartWillTriumph.com.

PD 8 - Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mob (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Equador: info@fundacionjesusdelamisericordia.com

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307

16 de gener de 2017: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de gener, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència de nombrosos pelegrins que van anar a Medjugorje per encomanar l’any 2017 a la Mare de Déu. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Estimats fills, el meu Fill va ser font d’amor i de llum, quan a la Terra va parlar al poble de tots els pobles. Apòstols meus, seguiu la seva llum. Això no és fàcil: heu de ser petits, heu d’aprendre a fer-vos més petits que els altres, i amb l’ajuda de la fe, omplir-vos del Seu amor. Ningú a la terra, sense fe, no pot viure una experiència miraculosa. Jo estic amb vosaltres; em manifesto a vosaltres amb aquestes vingudes, amb aquestes paraules; desitjo testimoniar-vos el meu amor i la meva preocupació maternal. Fills meus, no perdeu el temps fent preguntes a les que mai no rebreu resposta: al final del vostre viatge terrenal, el Pare Celestial us les donarà. Recordeu sempre que Déu ho sap tot, Déu veu i Déu estima. El meu estimadíssim Fill il·lumina les vides i dispersa les tenebres. El meu amor matern, que em porta a vosaltres, és indescriptible, misteriós però real. Jo expresso els meus sentiments cap a vosaltres: amor, comprensió i afecte maternal. De vosaltres, apòstols meus, busco les roses de la vostra pregària, que han de ser obres d’amor; aquestes són, per al meu Cor maternal, les pregàries més preuades i jo les presento al meu Fill que ha nascut per vosaltres. Ell us veu i us escolta; nosaltres sempre estem a prop vostre. Aquest és l’amor que crida, uneix, converteix, esperona i omple. Per això, apòstols meus, estimeu-vos sempre els uns als altres, però sobretot estimeu el meu Fill: aquest és l’únic camí cap a la salvació i cap a la vida eterna. Aquesta és la meva pregària preferida que m’omple el cor d’un perfum de roses magnífic. Pregueu, pregueu sempre pels vostres pastors, perquè tinguin la força de ser la llum del meu Fill. Us en dono gràcies! 

Podeu veure el vídeo de l’aparició al link: https://www.youtube.com/watch? v=mgBINR2KuIU

2. “Reprenguem el res del rosari!”

 

 

 

 

 

Aquest any, centenari de Fàtima, té una importància cabdal per als creients. Observem atentament el missatge que Maria va donar als tres pastorets i que ha recorregut el segle XX com un raig de llum. A Fàtima la Mare de Déu es presenta com la Mare de Déu del Rosari i ve per assenyalar un camí de pau per al món sencer. Específicament dóna un mitjà segur per aturar la primera guerra mundial (1914-1918): resar el Rosari!

 

 

 

 

 

 

Hi ha d’haver una bona raó, essencial, per la que la Mare de Déu, en totes les seves aparicions, insisteix tant amb que resem diàriament el Rosari. Per què aquesta súplica incessant, tendra i reiterada? Com a Mare que és, coneix la via per excel·lència per conduir els seus fills cap a la felicitat. Molta gent no utilitza mai aquesta pràctica, alguns directament la desconeixen i d’altres finalment s’han cansat de resar el Rosari i l’han abandonat. Però s’ha d’admetre que en aquesta pràctica hi ha un tresor amagat gens fàcil de descobrir! Per això us ofereixo aquesta petita explicació: hi ha dues formes de resar el rosari: una de dolenta i una de bona. Més ben dit: una de dèbil i una de poderosa.

La manera dèbil: sento, per exemple, una pena molt gran perquè un dels meus pares està agonitzant a l’hospital amb grans sofriments. Llavors decideixo resar un rosari per ell, amb l’esperança d’obtenir la seva curació o com a mínim un alleujament tangible dels seus dolors.

 

 

 

 

 

 

Per tant, començo a recitar les meves “Avemaries” gairebé mecànicament, amb el meu esperit tens i focalitzat en el sofriment del meu ésser estimat i sobre com procedir en aquest moment tan difícil. No cal dir que el Rosari encara em deixarà més cansat i preocupat que abans. Veritablement una pena, perquè hi he dedicat temps!

I la manera poderosa, tal com la Mare de Déu ens ho ensenya amb precisió des de fa 35 anys: Em trobo davant d’una situació similar: un dels meus progenitors agonitza a l’hospital enmig de grans sofriments. Decideixo compartir aquesta pena amb la meva Mare del Cel. En lloc de tancar-me en el meu problema, senzillament m’alliberaré d’ell lliurant-li, deixant-li, abandonant-lo al seu Cor Immaculat i li diré: “D’ara endavant, Mare, aquest problema és TEU! És massa pesat per a mi; tu te n’encarregaràs ja que ets la meva Mare. Que no ets totpoderosa en el Cor de Déu? Ell no pot negar-te res! Mentre tu et cuides del meu problema, el meu cor alleujat es trobarà alliberat per poder pregar amb serenitat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquesta pregària confiada permetrà que em concentri en Jesús i el contempli en les diferents situacions de la seva vida evocades en cada un dels misteris. Per descomptat, abans de pronunciar les oracions del Rosari, m’aturaré per visitar en esperit el lloc on va esdevenir aquell misteri. És aconsellable rellegir el passatge de l’Evangeli que relata l’escena. Amb tot el meu cor i amb l’ajuda de la meva imaginació, podré contemplar Jesús en aquella situació precisa, entraré a l’escena i participaré del que està esdevenint.

 

 

 

 

 

 

Suposem que contemplo el cinquè misteri lluminós, l’Últim Sopar de Jesús; em dirigeixo a Jerusalem, entro al Cenacle, m’assec a taula amb els apòstols i participo del festí. També hi ha un lloc per a mi! En efecte, quan Jesús va donar als seus amics el seu Cos i la seva Sang, ja pensava en mi, perquè en el seu esperit diví veia anticipadament totes les comunions que rebria, igual que les de tots els homes de tots els temps. Participo per tant d’un esdeveniment que m’incumbeix directament. No es tracta d’una vella història desconnectada de la meva vida, perquè aquest gest de Jesús, Ell el torna a fer ara per a mi mentre jo el miro i rebo el mateix fruit que vaig rebre en aquell moment, fa 2.000 anys. Com que “ens convertim en el que contemplem”, tot el que viu el Cor de Jesús en aquell instant es transfon dins meu i d’aquesta manera el meu cor s’enriqueix amb l’amor ardent que emana del Seu cor.

Ara comprenem per què aquesta pregària ens omple dels sentiments de Crist i ens omple d’amor cap al proïsme. Després aquest amor es tradueix en acció, perquè és molt concret. Així és com ho diu la Mare de Déu: “De vosaltres, apòstols meus, busco les roses de la vostra pregària, que han de ser obres d’amor; aquestes són per al meu Cor maternal les oracions més estimades”(cada Avemaria del Rosari és una rosa preciosa que li oferim a Maria) “estimeu-vos sempre els uns als altres; i sobretot estimeu al meu Fill: aquest és l’únic camí cap a la salvació, cap a la vida eterna. És la meva pregària preferida perquè omple el meu cor d’un magnífic perfum a roses”.

3. Una andròmina misteriosa

Una vegada, una germana de la meva comunitat (de les Benaurances) em va venir a buscar a l’aeroport de Split. Vam decidir resar el Rosari en el trajecte cap a Medjugorje. Aquell hivern era molt fred i la ruta estava relliscosa, amb plaques de gel. Era de nit i no anàvem a molta velocitat. Just acabàvem d’esquivar un precipici a la dreta quan de sobte l’automòbil va derrapar cap a les pedres que es trobaven del costat esquerre de la ruta. ‘Ens hauríem pogut estavellar contra les roques, però providencialment just allà hi havia una vorera d’uns 20 centímetres d’ample. Era com una tanca de contenció, una esquena d’ase com les que hi ha a les pistes dels circuits de carreres de cotxes. Sense impactar contra les roques, el nostre vehicle va lliscar per sobre d’aquest monticle i se’n va tornar a la carretera, sense que es produís cap accident. De quina una ens en vam lliurar!

 

 

 

 

 

 

 

 

Atribuïm aquesta protecció a la Mare de Déu, a qui li estàvem pregant, i als nombrosos àngels de qui n’és la Reina. ‘Els hi vam agrair de viva veu! El més sorprenent de la història ens va ser revelat alguns dies més tard quan vaig haver de tornar a fer la mateixa ruta en sentit invers. Com que sabia perfectament on havia passat l’incident, vaig examinar amb cura el lloc perquè mai no havia vist aquella mena de vorera, excepte a les pel·lícules de carreres automobilístiques. Amb gran sorpresa no en vaig trobar cap rastre! No havia existit mai! En efecte, al costat de les pedres hi havia tan sols una petita paret ben clàssica en angle recte amb la carretera, com les que existeixen per tot arreu a la regió. Vaig comprendre que aquella nit Maria havia actuat poderosament! No només ens havia protegit d’una caiguda lliure al precipici de la dreta o de quedar esclafades a les roques de l’esquerra, sinó que havia col·locat provisionalment aquella esquena d’ase sobre la nostra ruta perquè poguéssim arribar sanes i salves a casa i en un automòbil sense cap bony!

Gràcies Maria, gràcies pel poder del Rosari! Espero que molts dels teus fills l’adoptin per als seus trajectes en cotxe; I no només allà!

4. Bona noticia!

Ja està! El meu nou llibre està en procés de ser imprès! El títol: “Escandalosa misericòrdia” (Subtítol: “Quan Déu supera tots els límits”). Estarà a la vostra disposició a Editions des Béatitudes a principis de febrer. Prefaci del p. Jacques Philippe. 295 pàgines amb fotos. 18,50€. Podeu encarregar-lo a Maria Multimedia, www.mariamultimedia.com o al web de Amazon www.amazon.fr o a EDB www.editions-beatitudes.com. També el trobareu a les llibreries catòliques i molt aviat també en format E-Book.

5. Com ens podeu ajudar?

Per enllestir la traducció d’aquest llibre, necessitem les vostres pregàries i traductors experimentats de francès-anglès, francès-polonès, francès-alemany, francès-croat, francès-castellà i francès-eslovac. Podeu escriure a gospa.fr@gmail.com. Novament moltes gràcies!

Estimada Gospa, t’ho preguem, no ens deixis caure en la mandra espiritual! Ajuda’ns a aprofitar els mitjans que ens ofereixes per conèixer finalment la veritable pau i la protecció divina!

Sor Emmanuel +

PS 1 Ja teniu un sant pel 2017? Encara hi sou a temps! No us perdeu tenir un sant protector! Trobareu la llista dels Sants entrant a:

PS 2 Si enteneu l’italià:

El 24, 25 i 26 de febrer se celebrarà a Assís una gran trobada Nacional sobre la Misericòrdia: “De Fàtima al triomf del Cor Immaculat de Maria” a Santa Maria degli Angeli. Sor Emmanuel hi parlarà el dissabte a la tarda.

Més Informació:: +39 340/532 8080 segreterianazionale@misericordiamed.it

PS 3 Sor Emmanuel prepara un nou llibre sobre els Misteris del Rosari. Podeu transmetre els vostres testimonis perquè tots ens hi edifiquem. Escriviu a gospa.fr@gmail.com

PS 4 El proper Direct (en francès) serà el 3 de febrer a les 21h (hora francesa). Sor Emmanuel parlarà sobre el missatge del 2 de febrer i sobre els cent anys de Fàtima. La retransmissió del direct del 3 de gener la podeu trobar a:

http://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mob (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Equador: info@fundacionjesusdelamisericordia.com

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units: info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307

PS 6 Entrant a http://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/prier-videos.html

trobareu “petits consells espirituals” de 10 minuts (en francès). Igualment s’ha creat una nova pàgina Facebook per Children of Medjugorje (en francès) :

https://www.facebook.com/pages/Enfants-de-Medjugorje/808951742534244?ref=hl

PS 7 Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: http://www.centromedjugorje.org/

12 de desembre de 2016: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de desembre de 2016, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència d’una quantitat reduïda de pelegrins. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

 

 

 

 

 

 

Estimats fills, el meu cor matern plora en veure què fan els meus fills. Els pecats es multipliquen; la puresa de l’ànima té poca importància; el meu Fill és oblidat, cada vegada se l’adora menys, i els meus fills són perseguits. Per això, fills meus, apòstols del meu amor, amb l’ànima i amb el cor, invoqueu el nom del meu Fill! Ell tindrà per vosaltres paraules de llum. Ell se us manifesta, parteix el pa amb vosaltres i us dóna paraules d’amor perquè les transformeu en obres de misericòrdia i que d’aquesta manera sigueu testimonis de la veritat. Per això, fills meus, no tingueu por. Permeteu que el meu Fill estigui en vosaltres. Ell se servirà de vosaltres per guarir els qui estan ferits i convertir les ànimes perdudes. Per això, fills meus, torneu a la pregària del Rosari. Reseu-lo amb sentiments de bondat, de sacrifici i de misericòrdia. Pregueu no només amb les paraules sinó també amb obres de misericòrdia. Pregueu amb amor cap a totes les persones. El meu Fill, amb el seu sacrifici, ha enaltit l’amor. Visqueu doncs amb Ell per tenir força i esperança, per tenir l’amor que és vida i que condueix a la Vida Eterna. Gràcies a l’amor de Déu, jo també estic amb vosaltres i us seguiré guiant amb el meu amor matern. Us en dono gràcies”.

(La Mirjana ens va dir que la Gospa estava trista durant l’aparició. Podeu veure el vídeo de l’aparició a l’enllaç següent: https://www.youtube.com/watch?v=aZVV_HF-5z8

2. Permetrem que la Mare de Déu segueixi plorant?

La Porta Santa del Jubileu de la Misericòrdia es va tancar i això va fer que se’ns oprimís el cor, com si de sobte Déu bloquegés les comportes del seu meravellós Cor misericordiós i fos menys generós en els seus dons. Es clar que no és així! Déu mai no es fa enrere en la seva magnanimitat, que és sempre desbordant! Si aquesta Porta Santa s’ha tancat a les nostres catedrals i a les nostres esglésies és perquè ara roman oberta per sempre en els nostres cors. Sí, en els nostres cors de carn!, com una nova escletxa que ha quedat oberta per a la vinguda de Déu; una porta que portem quotidianament dins nostre. “Permeteu que el meu Fill estigui en vosaltres”, ens diu Maria; i aquest Fill és precisament la Porta que ens introdueix al Regne!

 

 

 

 

 

Mentre esperem el Nadal, també podem adorar Jesús amagat en Maria, tal com ho imaginem en el miracle de Guadalupe: l’única imatge coneguda que ens ha estat donada del més Alt (igual que el Sant Sudari de Torí) i que representa la Mare de Déu Santíssima en estat. Per què no composar una pregària d’adoració en els nostres cors, demanant a “Jesús amagat en Maria” que protegeixi els seus germanets i germanetes que també avui es troben amagats en el si de les seves mares i dramàticament amenaçats de no arribar a veure la llum del dia?

A l’espera del Nadal escoltem els batecs del cor de Maria i percebrem el seu gran desig que Jesús neixi en nosaltres. Comprendrem també com pateix en veure que és rebutjat, no tingut en compte i oblidat. En els centres comercials sobreabunden nous productes llançats per a “les Festes”. Festes, de qui? On és Jesús? Quan s’esmenta el seu aniversari? On és el regal d’aniversari reservat per a Aquell que és EL regal del Pare per a nosaltres?

 

 

 

 

 

Davant de tanta buidor ens serà fàcil consolar el cor de la Mare de Déu que pateix pel seu Fill en aquest Advent de 2016. Només cal que els nostres cors es converteixin en un petit pessebre on María pugui dipositar el cos petit, fràgil i diví del seu Fill.

 

 

 

 

 

 

El seu somni: trobar-nos disposats a donar-li una càlida acollida al seu Fill! Poder comptar amb nosaltres perquè l’acollim amb el nostre amor i el col·loquem en el primer lloc en les nostres vides. Ella ens ho ha explicat tot en els seus missatges al llarg d’aquests 35 anys d’aparicions. De nosaltres depèn que avui eixuguem les seves llàgrimes!

3. Al novembre vaig viatjar a Malàisia per una bonica missió a la regió de Kota Kinabalu.

A Ranau hi ha una església on el rector, el p. Nick, està bojament enamorat de l’Infant Jesús. Com ja us vaig comentar l’any passat, va fomentar entre els seus parroquians el desig de rebre una imatge del Nen per honorar-lo durant 24 hores. Van ser tants els miracles i les conversions que l’Infant va realitzar a les llars visitades que el p. Nick es va veure obligat a reduir el temps de permanència de la imatge a una hora, per poder cobrir totes les demandes. Com que tot i així no donava l’abast, va decidir construir un Santuari dedicat al Nen Jesús. Allà tots podrien venerar l’Infant diví. Coneixent el nostre estret vincle amb l’Infant Jesús a Medjugorje i la presència al nostre jardí d’un estable de mida natural, el p. Nick esperava la meva arribada per consagrar aquest Santuari.

 

 

 

 

 

 

 

Però això no és tot! Una dona que anava en cadira de rodes, va anar a la Porta Santa de la seva església per travessar-la i obtenir d’aquesta manera la gràcia del Jubileu vuit dies abans que és tanqués. Estava paralítica i hemiplègica des de feia molt temps, a més de moltes altres malalties que l’afligien i la feien patir molt. Quan va sortir del temple per aquella Porta beneïda, va començar a caminar! La notícia es va difondre com la pólvora i l’endemà milers de pelegrins van anar per passar també ells per la Porta Santa.

La Providència va permetre que jo arribés justament en aquell moment! Quan em vaig dirigir a la multitud per compartir els missatges de Maria, hi havia al voltant de 20.000 persones vingudes de diferents llocs del país! Literalment em van bombardejar a preguntes sobre els missatges, i la nostra trobada es va perllongar durant diverses hores. Un petit detall: prop del 80% del meu auditori eren joves. Els vaig comentar que a Europa, una xerrada similar hagués convocat segurament un 80% de persones grans … Això els va fer molta gràcia; seria més aviat per posar-se a plorar … En la celebració de la Pasqua passada, el P. Nick va batejar 234 adults, sense comptar els nens. A les nostres Vigílies Pasquals, amb sort, es poden arribar a batejar 3 o 4 adults.

 

 

 

 

 

 

Però encara n’hi ha més! El p. Nick, volent oferir als seus feligresos una bona formació cristiana, els va proposar de fer una reafirmació de les promeses baptismals. Com que es tracta de persones molt senzilles, era important que aquest fet fos concret; per això va construir una mena de piscina a la qual s’accedeix mitjançant tres graons, l’aigua arriba fins als genolls i es travessa repetint les Promeses del Baptisme. El Senyor va confirmar que la idea venia d’Ell, perquè immediatament els miracles es van multiplicar: un home que tenia una mà completament paralitzada, en sortir de l’aigua l’agitava amb gran sorpresa; “Ell m’ha curat”, deia. Un altre gairebé cec en sortir de l’aigua va començar a cridar: “Ara hi veig bé, ara hi veig bé!”. De bona gana vaig anar a renovar les meves Promeses baptismals sabent que, segons els exorcistes, aquesta pregària és un mitjà excel·lent per expulsar els dimonis, que per cert abunden en aquest món.

 

 

 

 

 

 

 

Us agraeixo a tots i cadascú de vosaltres les vostres pregàries i sacrificis oferts per aquestes missions. Veureu els seus fruits al Cel i no en quedareu decebuts!

4. Ja heu preparat el pessebre a les vostres llars?

Feu-ho sense dilació! La Mare de Déu vol que el posem perquè ens ajudi a fer més profunda la nostra espera del Nen Déu i ens preparem per a la celebració del seu aniversari. Quan estava a Malàisia, el p. Nick em va demanar que escrivís una pregària al Nen Jesús nounat. Us la comparteixo aquí perquè pugueu llegir-la en família durant els 9 dies posteriors al Nadal. D’aquesta manera permetreu que el Nen Jesús neixi en els vostres cors i romangui allà amb goig. Ell us inspirarà obres de misericòrdia perquè les realitzeu de part seva. Aquesta serà una bona manera de consolar el cor de la seva mare!

Pregària al Nen Jesús nounat.

Nen Jesús, t’estimo! Quan et contemplo, et veig tan petit, tan innocent, tan vulnerable … i no obstant això, ets el meu Senyor i el meu Déu. Juntament amb Maria, Josep i els pastorets de Betlem també jo vinc a adorar-te. Fes del meu cor un petit pessebre i vine a habitar en mi!

Infant Jesús, Herodes volia matar-te, a tu que venies a salvar-nos. Resguarda’m de tot pecat i de tot el que en la meva vida pugui causar-te tristesa. Omple la meva ànima d’amor i d’aquesta pau divina a la que tant aspiro. Com voldria prendre’t en braços com Maria, la teva mare, i cobrir-te de dolços petons!

Tremolaves de fred a l’hivern de Betlem, i jo vull escalfar-te amb els cants de la meva ànima. Que cada un dels meus actes d’amor secrets sigui per a tu com un petita bri de palla que t’abrigui i t’escalfi.

Preserva’ns de Satanàs, no permetis que sembri l’odi i la divisió en les nostres famílies. Vine a crear novament el món. Que el mal quedi aniquilat davant la teva innocència!

T’ho prego, Nen Jesús, cura les ferides del meu cor i sana les meves malalties. Diví Pastor, que la teva benedicció romangui sempre sobre nosaltres. Condueix-nos a tots pel camí de la salvació.

 

Estimada Gospa, amb tu esperem ansiosament la vinguda del teu Fill! Dóna’ns un desig ardent de la seva vinguda, aquest anhel que crema al teu cor maternal. Fes que siguem creatius en l’amor per poder eixugar així teves llàgrimes!

Sor Emmanuel +

Nota bene: Un regal del Cel que no us podeu perdre!

Cada any se’ns convida a rebre a un sant en particular, un company de ruta, que ens ajudarà a encaminar-nos cap a la santedat. Trobareu una llista de sants adjunta que podreu imprimir, retallar i oferir als vostres familiars i amics durant les vostres trobades de Nadal i Any Nou.

PS 1.Unim-nos en oració demanant que la Vicka, que està molt afeblida, es refaci aviat i torni a reprendre les seves trobades amb els pelegrins per compartir el seu testimoni. Ella prega molt i ofereix els seus patiments per tots nosaltres.

PS 2 Escriviu-li una carta al Nen Jesús pel seu aniversari! Podeu enviar-la a “Reine de la Paix”, BP 2157, F-06103 Nice cedex, França; la farem arribar a un dels vidents i l’Infant us respondrà en la pregària. (NT: També li podeu lliurar les vostres cartetes al Nen Jesús amb molt d’amor en una petita cerimònia familiar o comunitària dipositant-les al costat del vostre pessebre o en una cistelleta i cremant-les després!).

PS 3 – Pensem en obsequiar als nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel en diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mob (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Equador: info@fundacionjesusdelamisericordia.com

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibrería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307

PS4 Sor Emmanuel està a punt d’acabar el seu nou llibre sobre la Misericòrdia que molt aviat estarà a la venda en francès i començarà el procés de traducció a d’altres llengües, com es va fer amb les altres publicacions seves.

PS 5. El proper Direct (en francès) tindrà lloc el 3 de gener a les 21h (hora de França); Sor Emmanuel parlarà sobre el missatge del dia 2. EL Direct del 3 de desembre es pot veure a http://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html S’ha creat una pàgina pel Direct del 3: https://www.facebook.com/directdu3

PS 6 Entrant a http://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/prier-videos.html trobareu “petits consells espirituals” de 10 minuts (en francès). Igualment s’ha creat una nova pàgina Facebook per Children of Medjugorje (en francès) :

https://www.facebook.com/pages/Enfants-de-Medjugorje/808951742534244?ref=hl