Reports Sor Emmanuel

Selecciona un article:

16 de gener de 2017: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de gener, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència de nombrosos pelegrins que van anar a Medjugorje per encomanar l’any 2017 a la Mare de Déu. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Estimats fills, el meu Fill va ser font d’amor i de llum, quan a la Terra va parlar al poble de tots els pobles. Apòstols meus, seguiu la seva llum. Això no és fàcil: heu de ser petits, heu d’aprendre a fer-vos més petits que els altres, i amb l’ajuda de la fe, omplir-vos del Seu amor. Ningú a la terra, sense fe, no pot viure una experiència miraculosa. Jo estic amb vosaltres; em manifesto a vosaltres amb aquestes vingudes, amb aquestes paraules; desitjo testimoniar-vos el meu amor i la meva preocupació maternal. Fills meus, no perdeu el temps fent preguntes a les que mai no rebreu resposta: al final del vostre viatge terrenal, el Pare Celestial us les donarà. Recordeu sempre que Déu ho sap tot, Déu veu i Déu estima. El meu estimadíssim Fill il·lumina les vides i dispersa les tenebres. El meu amor matern, que em porta a vosaltres, és indescriptible, misteriós però real. Jo expresso els meus sentiments cap a vosaltres: amor, comprensió i afecte maternal. De vosaltres, apòstols meus, busco les roses de la vostra pregària, que han de ser obres d’amor; aquestes són, per al meu Cor maternal, les pregàries més preuades i jo les presento al meu Fill que ha nascut per vosaltres. Ell us veu i us escolta; nosaltres sempre estem a prop vostre. Aquest és l’amor que crida, uneix, converteix, esperona i omple. Per això, apòstols meus, estimeu-vos sempre els uns als altres, però sobretot estimeu el meu Fill: aquest és l’únic camí cap a la salvació i cap a la vida eterna. Aquesta és la meva pregària preferida que m’omple el cor d’un perfum de roses magnífic. Pregueu, pregueu sempre pels vostres pastors, perquè tinguin la força de ser la llum del meu Fill. Us en dono gràcies! 

Podeu veure el vídeo de l’aparició al link: https://www.youtube.com/watch? v=mgBINR2KuIU

2. “Reprenguem el res del rosari!”

 

 

 

 

 

Aquest any, centenari de Fàtima, té una importància cabdal per als creients. Observem atentament el missatge que Maria va donar als tres pastorets i que ha recorregut el segle XX com un raig de llum. A Fàtima la Mare de Déu es presenta com la Mare de Déu del Rosari i ve per assenyalar un camí de pau per al món sencer. Específicament dóna un mitjà segur per aturar la primera guerra mundial (1914-1918): resar el Rosari!

 

 

 

 

 

 

Hi ha d’haver una bona raó, essencial, per la que la Mare de Déu, en totes les seves aparicions, insisteix tant amb que resem diàriament el Rosari. Per què aquesta súplica incessant, tendra i reiterada? Com a Mare que és, coneix la via per excel·lència per conduir els seus fills cap a la felicitat. Molta gent no utilitza mai aquesta pràctica, alguns directament la desconeixen i d’altres finalment s’han cansat de resar el Rosari i l’han abandonat. Però s’ha d’admetre que en aquesta pràctica hi ha un tresor amagat gens fàcil de descobrir! Per això us ofereixo aquesta petita explicació: hi ha dues formes de resar el rosari: una de dolenta i una de bona. Més ben dit: una de dèbil i una de poderosa.

La manera dèbil: sento, per exemple, una pena molt gran perquè un dels meus pares està agonitzant a l’hospital amb grans sofriments. Llavors decideixo resar un rosari per ell, amb l’esperança d’obtenir la seva curació o com a mínim un alleujament tangible dels seus dolors.

 

 

 

 

 

 

Per tant, començo a recitar les meves “Avemaries” gairebé mecànicament, amb el meu esperit tens i focalitzat en el sofriment del meu ésser estimat i sobre com procedir en aquest moment tan difícil. No cal dir que el Rosari encara em deixarà més cansat i preocupat que abans. Veritablement una pena, perquè hi he dedicat temps!

I la manera poderosa, tal com la Mare de Déu ens ho ensenya amb precisió des de fa 35 anys: Em trobo davant d’una situació similar: un dels meus progenitors agonitza a l’hospital enmig de grans sofriments. Decideixo compartir aquesta pena amb la meva Mare del Cel. En lloc de tancar-me en el meu problema, senzillament m’alliberaré d’ell lliurant-li, deixant-li, abandonant-lo al seu Cor Immaculat i li diré: “D’ara endavant, Mare, aquest problema és TEU! És massa pesat per a mi; tu te n’encarregaràs ja que ets la meva Mare. Que no ets totpoderosa en el Cor de Déu? Ell no pot negar-te res! Mentre tu et cuides del meu problema, el meu cor alleujat es trobarà alliberat per poder pregar amb serenitat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquesta pregària confiada permetrà que em concentri en Jesús i el contempli en les diferents situacions de la seva vida evocades en cada un dels misteris. Per descomptat, abans de pronunciar les oracions del Rosari, m’aturaré per visitar en esperit el lloc on va esdevenir aquell misteri. És aconsellable rellegir el passatge de l’Evangeli que relata l’escena. Amb tot el meu cor i amb l’ajuda de la meva imaginació, podré contemplar Jesús en aquella situació precisa, entraré a l’escena i participaré del que està esdevenint.

 

 

 

 

 

 

Suposem que contemplo el cinquè misteri lluminós, l’Últim Sopar de Jesús; em dirigeixo a Jerusalem, entro al Cenacle, m’assec a taula amb els apòstols i participo del festí. També hi ha un lloc per a mi! En efecte, quan Jesús va donar als seus amics el seu Cos i la seva Sang, ja pensava en mi, perquè en el seu esperit diví veia anticipadament totes les comunions que rebria, igual que les de tots els homes de tots els temps. Participo per tant d’un esdeveniment que m’incumbeix directament. No es tracta d’una vella història desconnectada de la meva vida, perquè aquest gest de Jesús, Ell el torna a fer ara per a mi mentre jo el miro i rebo el mateix fruit que vaig rebre en aquell moment, fa 2.000 anys. Com que “ens convertim en el que contemplem”, tot el que viu el Cor de Jesús en aquell instant es transfon dins meu i d’aquesta manera el meu cor s’enriqueix amb l’amor ardent que emana del Seu cor.

Ara comprenem per què aquesta pregària ens omple dels sentiments de Crist i ens omple d’amor cap al proïsme. Després aquest amor es tradueix en acció, perquè és molt concret. Així és com ho diu la Mare de Déu: “De vosaltres, apòstols meus, busco les roses de la vostra pregària, que han de ser obres d’amor; aquestes són per al meu Cor maternal les oracions més estimades”(cada Avemaria del Rosari és una rosa preciosa que li oferim a Maria) “estimeu-vos sempre els uns als altres; i sobretot estimeu al meu Fill: aquest és l’únic camí cap a la salvació, cap a la vida eterna. És la meva pregària preferida perquè omple el meu cor d’un magnífic perfum a roses”.

3. Una andròmina misteriosa

Una vegada, una germana de la meva comunitat (de les Benaurances) em va venir a buscar a l’aeroport de Split. Vam decidir resar el Rosari en el trajecte cap a Medjugorje. Aquell hivern era molt fred i la ruta estava relliscosa, amb plaques de gel. Era de nit i no anàvem a molta velocitat. Just acabàvem d’esquivar un precipici a la dreta quan de sobte l’automòbil va derrapar cap a les pedres que es trobaven del costat esquerre de la ruta. ‘Ens hauríem pogut estavellar contra les roques, però providencialment just allà hi havia una vorera d’uns 20 centímetres d’ample. Era com una tanca de contenció, una esquena d’ase com les que hi ha a les pistes dels circuits de carreres de cotxes. Sense impactar contra les roques, el nostre vehicle va lliscar per sobre d’aquest monticle i se’n va tornar a la carretera, sense que es produís cap accident. De quina una ens en vam lliurar!

 

 

 

 

 

 

 

 

Atribuïm aquesta protecció a la Mare de Déu, a qui li estàvem pregant, i als nombrosos àngels de qui n’és la Reina. ‘Els hi vam agrair de viva veu! El més sorprenent de la història ens va ser revelat alguns dies més tard quan vaig haver de tornar a fer la mateixa ruta en sentit invers. Com que sabia perfectament on havia passat l’incident, vaig examinar amb cura el lloc perquè mai no havia vist aquella mena de vorera, excepte a les pel·lícules de carreres automobilístiques. Amb gran sorpresa no en vaig trobar cap rastre! No havia existit mai! En efecte, al costat de les pedres hi havia tan sols una petita paret ben clàssica en angle recte amb la carretera, com les que existeixen per tot arreu a la regió. Vaig comprendre que aquella nit Maria havia actuat poderosament! No només ens havia protegit d’una caiguda lliure al precipici de la dreta o de quedar esclafades a les roques de l’esquerra, sinó que havia col·locat provisionalment aquella esquena d’ase sobre la nostra ruta perquè poguéssim arribar sanes i salves a casa i en un automòbil sense cap bony!

Gràcies Maria, gràcies pel poder del Rosari! Espero que molts dels teus fills l’adoptin per als seus trajectes en cotxe; I no només allà!

4. Bona noticia!

Ja està! El meu nou llibre està en procés de ser imprès! El títol: “Escandalosa misericòrdia” (Subtítol: “Quan Déu supera tots els límits”). Estarà a la vostra disposició a Editions des Béatitudes a principis de febrer. Prefaci del p. Jacques Philippe. 295 pàgines amb fotos. 18,50€. Podeu encarregar-lo a Maria Multimedia, www.mariamultimedia.com o al web de Amazon www.amazon.fr o a EDB www.editions-beatitudes.com. També el trobareu a les llibreries catòliques i molt aviat també en format E-Book.

5. Com ens podeu ajudar?

Per enllestir la traducció d’aquest llibre, necessitem les vostres pregàries i traductors experimentats de francès-anglès, francès-polonès, francès-alemany, francès-croat, francès-castellà i francès-eslovac. Podeu escriure a gospa.fr@gmail.com. Novament moltes gràcies!

Estimada Gospa, t’ho preguem, no ens deixis caure en la mandra espiritual! Ajuda’ns a aprofitar els mitjans que ens ofereixes per conèixer finalment la veritable pau i la protecció divina!

Sor Emmanuel +

PS 1 Ja teniu un sant pel 2017? Encara hi sou a temps! No us perdeu tenir un sant protector! Trobareu la llista dels Sants entrant a:

PS 2 Si enteneu l’italià:

El 24, 25 i 26 de febrer se celebrarà a Assís una gran trobada Nacional sobre la Misericòrdia: “De Fàtima al triomf del Cor Immaculat de Maria” a Santa Maria degli Angeli. Sor Emmanuel hi parlarà el dissabte a la tarda.

Més Informació:: +39 340/532 8080 segreterianazionale@misericordiamed.it

PS 3 Sor Emmanuel prepara un nou llibre sobre els Misteris del Rosari. Podeu transmetre els vostres testimonis perquè tots ens hi edifiquem. Escriviu a gospa.fr@gmail.com

PS 4 El proper Direct (en francès) serà el 3 de febrer a les 21h (hora francesa). Sor Emmanuel parlarà sobre el missatge del 2 de febrer i sobre els cent anys de Fàtima. La retransmissió del direct del 3 de gener la podeu trobar a:

http://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mob (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Equador: info@fundacionjesusdelamisericordia.com

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units: info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307

PS 6 Entrant a http://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/prier-videos.html

trobareu “petits consells espirituals” de 10 minuts (en francès). Igualment s’ha creat una nova pàgina Facebook per Children of Medjugorje (en francès) :

https://www.facebook.com/pages/Enfants-de-Medjugorje/808951742534244?ref=hl

PS 7 Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: http://www.centromedjugorje.org/

12 de desembre de 2016: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de desembre de 2016, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència d’una quantitat reduïda de pelegrins. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

 

 

 

 

 

 

Estimats fills, el meu cor matern plora en veure què fan els meus fills. Els pecats es multipliquen; la puresa de l’ànima té poca importància; el meu Fill és oblidat, cada vegada se l’adora menys, i els meus fills són perseguits. Per això, fills meus, apòstols del meu amor, amb l’ànima i amb el cor, invoqueu el nom del meu Fill! Ell tindrà per vosaltres paraules de llum. Ell se us manifesta, parteix el pa amb vosaltres i us dóna paraules d’amor perquè les transformeu en obres de misericòrdia i que d’aquesta manera sigueu testimonis de la veritat. Per això, fills meus, no tingueu por. Permeteu que el meu Fill estigui en vosaltres. Ell se servirà de vosaltres per guarir els qui estan ferits i convertir les ànimes perdudes. Per això, fills meus, torneu a la pregària del Rosari. Reseu-lo amb sentiments de bondat, de sacrifici i de misericòrdia. Pregueu no només amb les paraules sinó també amb obres de misericòrdia. Pregueu amb amor cap a totes les persones. El meu Fill, amb el seu sacrifici, ha enaltit l’amor. Visqueu doncs amb Ell per tenir força i esperança, per tenir l’amor que és vida i que condueix a la Vida Eterna. Gràcies a l’amor de Déu, jo també estic amb vosaltres i us seguiré guiant amb el meu amor matern. Us en dono gràcies”.

(La Mirjana ens va dir que la Gospa estava trista durant l’aparició. Podeu veure el vídeo de l’aparició a l’enllaç següent: https://www.youtube.com/watch?v=aZVV_HF-5z8

2. Permetrem que la Mare de Déu segueixi plorant?

La Porta Santa del Jubileu de la Misericòrdia es va tancar i això va fer que se’ns oprimís el cor, com si de sobte Déu bloquegés les comportes del seu meravellós Cor misericordiós i fos menys generós en els seus dons. Es clar que no és així! Déu mai no es fa enrere en la seva magnanimitat, que és sempre desbordant! Si aquesta Porta Santa s’ha tancat a les nostres catedrals i a les nostres esglésies és perquè ara roman oberta per sempre en els nostres cors. Sí, en els nostres cors de carn!, com una nova escletxa que ha quedat oberta per a la vinguda de Déu; una porta que portem quotidianament dins nostre. “Permeteu que el meu Fill estigui en vosaltres”, ens diu Maria; i aquest Fill és precisament la Porta que ens introdueix al Regne!

 

 

 

 

 

Mentre esperem el Nadal, també podem adorar Jesús amagat en Maria, tal com ho imaginem en el miracle de Guadalupe: l’única imatge coneguda que ens ha estat donada del més Alt (igual que el Sant Sudari de Torí) i que representa la Mare de Déu Santíssima en estat. Per què no composar una pregària d’adoració en els nostres cors, demanant a “Jesús amagat en Maria” que protegeixi els seus germanets i germanetes que també avui es troben amagats en el si de les seves mares i dramàticament amenaçats de no arribar a veure la llum del dia?

A l’espera del Nadal escoltem els batecs del cor de Maria i percebrem el seu gran desig que Jesús neixi en nosaltres. Comprendrem també com pateix en veure que és rebutjat, no tingut en compte i oblidat. En els centres comercials sobreabunden nous productes llançats per a “les Festes”. Festes, de qui? On és Jesús? Quan s’esmenta el seu aniversari? On és el regal d’aniversari reservat per a Aquell que és EL regal del Pare per a nosaltres?

 

 

 

 

 

Davant de tanta buidor ens serà fàcil consolar el cor de la Mare de Déu que pateix pel seu Fill en aquest Advent de 2016. Només cal que els nostres cors es converteixin en un petit pessebre on María pugui dipositar el cos petit, fràgil i diví del seu Fill.

 

 

 

 

 

 

El seu somni: trobar-nos disposats a donar-li una càlida acollida al seu Fill! Poder comptar amb nosaltres perquè l’acollim amb el nostre amor i el col·loquem en el primer lloc en les nostres vides. Ella ens ho ha explicat tot en els seus missatges al llarg d’aquests 35 anys d’aparicions. De nosaltres depèn que avui eixuguem les seves llàgrimes!

3. Al novembre vaig viatjar a Malàisia per una bonica missió a la regió de Kota Kinabalu.

A Ranau hi ha una església on el rector, el p. Nick, està bojament enamorat de l’Infant Jesús. Com ja us vaig comentar l’any passat, va fomentar entre els seus parroquians el desig de rebre una imatge del Nen per honorar-lo durant 24 hores. Van ser tants els miracles i les conversions que l’Infant va realitzar a les llars visitades que el p. Nick es va veure obligat a reduir el temps de permanència de la imatge a una hora, per poder cobrir totes les demandes. Com que tot i així no donava l’abast, va decidir construir un Santuari dedicat al Nen Jesús. Allà tots podrien venerar l’Infant diví. Coneixent el nostre estret vincle amb l’Infant Jesús a Medjugorje i la presència al nostre jardí d’un estable de mida natural, el p. Nick esperava la meva arribada per consagrar aquest Santuari.

 

 

 

 

 

 

 

Però això no és tot! Una dona que anava en cadira de rodes, va anar a la Porta Santa de la seva església per travessar-la i obtenir d’aquesta manera la gràcia del Jubileu vuit dies abans que és tanqués. Estava paralítica i hemiplègica des de feia molt temps, a més de moltes altres malalties que l’afligien i la feien patir molt. Quan va sortir del temple per aquella Porta beneïda, va començar a caminar! La notícia es va difondre com la pólvora i l’endemà milers de pelegrins van anar per passar també ells per la Porta Santa.

La Providència va permetre que jo arribés justament en aquell moment! Quan em vaig dirigir a la multitud per compartir els missatges de Maria, hi havia al voltant de 20.000 persones vingudes de diferents llocs del país! Literalment em van bombardejar a preguntes sobre els missatges, i la nostra trobada es va perllongar durant diverses hores. Un petit detall: prop del 80% del meu auditori eren joves. Els vaig comentar que a Europa, una xerrada similar hagués convocat segurament un 80% de persones grans … Això els va fer molta gràcia; seria més aviat per posar-se a plorar … En la celebració de la Pasqua passada, el P. Nick va batejar 234 adults, sense comptar els nens. A les nostres Vigílies Pasquals, amb sort, es poden arribar a batejar 3 o 4 adults.

 

 

 

 

 

 

Però encara n’hi ha més! El p. Nick, volent oferir als seus feligresos una bona formació cristiana, els va proposar de fer una reafirmació de les promeses baptismals. Com que es tracta de persones molt senzilles, era important que aquest fet fos concret; per això va construir una mena de piscina a la qual s’accedeix mitjançant tres graons, l’aigua arriba fins als genolls i es travessa repetint les Promeses del Baptisme. El Senyor va confirmar que la idea venia d’Ell, perquè immediatament els miracles es van multiplicar: un home que tenia una mà completament paralitzada, en sortir de l’aigua l’agitava amb gran sorpresa; “Ell m’ha curat”, deia. Un altre gairebé cec en sortir de l’aigua va començar a cridar: “Ara hi veig bé, ara hi veig bé!”. De bona gana vaig anar a renovar les meves Promeses baptismals sabent que, segons els exorcistes, aquesta pregària és un mitjà excel·lent per expulsar els dimonis, que per cert abunden en aquest món.

 

 

 

 

 

 

 

Us agraeixo a tots i cadascú de vosaltres les vostres pregàries i sacrificis oferts per aquestes missions. Veureu els seus fruits al Cel i no en quedareu decebuts!

4. Ja heu preparat el pessebre a les vostres llars?

Feu-ho sense dilació! La Mare de Déu vol que el posem perquè ens ajudi a fer més profunda la nostra espera del Nen Déu i ens preparem per a la celebració del seu aniversari. Quan estava a Malàisia, el p. Nick em va demanar que escrivís una pregària al Nen Jesús nounat. Us la comparteixo aquí perquè pugueu llegir-la en família durant els 9 dies posteriors al Nadal. D’aquesta manera permetreu que el Nen Jesús neixi en els vostres cors i romangui allà amb goig. Ell us inspirarà obres de misericòrdia perquè les realitzeu de part seva. Aquesta serà una bona manera de consolar el cor de la seva mare!

Pregària al Nen Jesús nounat.

Nen Jesús, t’estimo! Quan et contemplo, et veig tan petit, tan innocent, tan vulnerable … i no obstant això, ets el meu Senyor i el meu Déu. Juntament amb Maria, Josep i els pastorets de Betlem també jo vinc a adorar-te. Fes del meu cor un petit pessebre i vine a habitar en mi!

Infant Jesús, Herodes volia matar-te, a tu que venies a salvar-nos. Resguarda’m de tot pecat i de tot el que en la meva vida pugui causar-te tristesa. Omple la meva ànima d’amor i d’aquesta pau divina a la que tant aspiro. Com voldria prendre’t en braços com Maria, la teva mare, i cobrir-te de dolços petons!

Tremolaves de fred a l’hivern de Betlem, i jo vull escalfar-te amb els cants de la meva ànima. Que cada un dels meus actes d’amor secrets sigui per a tu com un petita bri de palla que t’abrigui i t’escalfi.

Preserva’ns de Satanàs, no permetis que sembri l’odi i la divisió en les nostres famílies. Vine a crear novament el món. Que el mal quedi aniquilat davant la teva innocència!

T’ho prego, Nen Jesús, cura les ferides del meu cor i sana les meves malalties. Diví Pastor, que la teva benedicció romangui sempre sobre nosaltres. Condueix-nos a tots pel camí de la salvació.

 

Estimada Gospa, amb tu esperem ansiosament la vinguda del teu Fill! Dóna’ns un desig ardent de la seva vinguda, aquest anhel que crema al teu cor maternal. Fes que siguem creatius en l’amor per poder eixugar així teves llàgrimes!

Sor Emmanuel +

Nota bene: Un regal del Cel que no us podeu perdre!

Cada any se’ns convida a rebre a un sant en particular, un company de ruta, que ens ajudarà a encaminar-nos cap a la santedat. Trobareu una llista de sants adjunta que podreu imprimir, retallar i oferir als vostres familiars i amics durant les vostres trobades de Nadal i Any Nou.

PS 1.Unim-nos en oració demanant que la Vicka, que està molt afeblida, es refaci aviat i torni a reprendre les seves trobades amb els pelegrins per compartir el seu testimoni. Ella prega molt i ofereix els seus patiments per tots nosaltres.

PS 2 Escriviu-li una carta al Nen Jesús pel seu aniversari! Podeu enviar-la a “Reine de la Paix”, BP 2157, F-06103 Nice cedex, França; la farem arribar a un dels vidents i l’Infant us respondrà en la pregària. (NT: També li podeu lliurar les vostres cartetes al Nen Jesús amb molt d’amor en una petita cerimònia familiar o comunitària dipositant-les al costat del vostre pessebre o en una cistelleta i cremant-les després!).

PS 3 – Pensem en obsequiar als nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel en diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mob (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Equador: info@fundacionjesusdelamisericordia.com

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibrería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307

PS4 Sor Emmanuel està a punt d’acabar el seu nou llibre sobre la Misericòrdia que molt aviat estarà a la venda en francès i començarà el procés de traducció a d’altres llengües, com es va fer amb les altres publicacions seves.

PS 5. El proper Direct (en francès) tindrà lloc el 3 de gener a les 21h (hora de França); Sor Emmanuel parlarà sobre el missatge del dia 2. EL Direct del 3 de desembre es pot veure a http://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html S’ha creat una pàgina pel Direct del 3: https://www.facebook.com/directdu3

PS 6 Entrant a http://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/prier-videos.html trobareu “petits consells espirituals” de 10 minuts (en francès). Igualment s’ha creat una nova pàgina Facebook per Children of Medjugorje (en francès) :

https://www.facebook.com/pages/Enfants-de-Medjugorje/808951742534244?ref=hl