27/08/2013 – La Vicka porta les aparicions a Israel

La Vicka a l’aeroport Ben Gurion de Tel Aviv el 19 d’agost amb el Pare Petar Ljubicic (el segon per l’esquerra), el Pare Gianni Sgreva,fundador de la Comunitat Oasi de Pau (tercer) i la coordinadorade Maranatha, Sabrina Covic-Radojicic (a l’esquerra)

La vident Vicka Ivankovic-Mijatovic que participava en un pelegrinatge internacional, va arribar a Israel el 19 d’agost. Durant una setmana tindrà aparicions públiques a Terra Santa. Pujarà el Mont Tabor dimarts on l’aparició tindrà lloc a la Basílica de l’Anunciació a Natzaret.

La vident de Medjugorje Vicka Ivankovic-Mijatovic va aterrar a l’aeroport Ben Gurion del Tel Aviv, a Terra Santa, dilluns al vespre. Fins el dia 27 participarà en la primera trobada de pregària Maranatha que té com a intenció la cura de la humanitat.

La Vicka continuarà cap a Natzaret i pujarà el Mont Tabor dimarts al matí amb 550 pelegrins de 13 nacionalitats. Al vespre, l’aparició tindrà lloc a la Basílica de l’Anunciació de Natzaret i la Missa serà presidida pel Bisbe local Marcuzzo. Ell concelebrarà amb l’Arquebisbe André Leonard de Brussel·les, Bèlgica, el cap del moviment Maranatha.

La Vicka a l’aeroport el 19 d’agost

La Vicka ja havia estat abans a Terra Santa, però aquesta és la primera vegada que s’ha permès que una aparició de Medjugorje tingui lloc en una església d’allà, un fet que amb joia fou recordat per la Charbel Maroun, la Presidenta del moviment marià de Galilea. Junt amb els seus col·laboradors ha treballat molt per obtenir els permisos.

De Medjugorje també hi és present el Pare Petar Ljubicic, el sacerdot franciscà escollit per la vident Mirjana Dragicevic-Soldo per revelar al món els 10 secrets profètics que la Mirjana diu que la Mare de Déu li ha confiat.

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org

 

Clica aquí per imprimir.