20/04/2013 – Jakov: no ens adonem del que rebem

En Jakov Colo

La Mare de Déu roman a Medjugorje tant de temps perquè és la nostra Mare i ens estima immensament. Es necessita tan poc per a estimar-la. Però nosaltres no entenem els regals que tenim a la nostra disposició, diu el vident Jakov Colo, qui demana decisions fermes per a una nova actitud.

La humanitat en general i molts visitants a Medjugorje estan lluny d’entendre el significat real dels més de 31 anys d’aparicions diàries de la Mare de Déu, comenta el vident Jakov Colo a uns pelegrins segons es recull al Glasnik Mira, la revista oficial de la parròquia.

“Necessiteu tornar a Déu i a la Nostra Mare i prometre que començareu a viure amb Ell avui, que d’ara en endavant la vostra vida canviarà, que com avui, voleu seu un exemple per a tothom, que vosaltres estimareu Déu i compartireu amb tothom la seva bondat”, digué en Jakov.

En Jakov, adolescent, als anys 80, quan encara tenia aparicions diàries. Des de que acabaren el 12 de setembre de 1998, té aparicions un cop l’any, el dia de Nadal.

“Això és el que la Mare de Déu ensenya aquí a Medjugorje. No ens adonem de quanta gràcia rebem. Veieu durant quant temps la Mare de Déu s’està apareixent? Maria fa molt temps que ve. Ve per nosaltres, perquè és la Nostra Mare, perquè som estimats immensament. La Verge digué en un dels seus missatges: “Estimats fills, si sabéssiu quant us estimo, ploraríeu d’alegria!”.

“Aquest és l’amor de la Mare de Déu envers nosaltres, i és tan poc el que necessitem per començar a estimar-la! Que aquest dia marqui la nostra promesa a la Nostra Mare: que comencem a estimar-la com a Mare nostra, que Ella esdevingui la Mare de les nostres vides senceres.

Pensem en quelcom més. Al final de cada missatge que ens dóna a Medjugorje cada mes, la Mare de Déu diu: “Gràcies per haver respost a la meva crida”.

“Qué gran que és! La Verge ens ho diu i cada dia li hauríem de donar les gràcies, gràcies a Déu pels presents que ens ha donat malgrat que sovint no els sabem reconèixer. Des d’avui, preguem per tal que reconeixem els presents de Déu i que amb la Seva Mare els tinguem sempre al nostre cor”, digué en Jakov.

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org