18/09/21013 – La vident Marija visita Sor Emmanuel

Una visita excepcional! Us agraeixo molt a tots els que heu contribuït des de fa anys a què el nostre jardí sigui acollidor. Llegim a la carta als Hebreus: No oblideu de practicar l’hospitalitat, ja que gràcies a ella alguns, sense saber-ho, allotjaren els àngels” (Hb 3,2). El dia 28 del mes passat el Cel ens reservava una gràcia veritablement celestial. Vaig demanar a la vident Marija que rebés l’aparició de la Mare de Déu de les 18.40h al nostre jardí. Ho va acceptar i la Mare de Déu va venir aquí, a aquest lloc tan familiar per a tants pelegrins.

L’aparició va ser a prop del gran crucifix blanc. En efecte, els vidents sempre s’hi agenollen abans i mentre dura l’aparició de la Mare de Déu. Els ha dit que on hi hagi la Creu, també hi és present al costat del seu Fill.

Aquell dia, pelegrins de diferents països, llengües i pobles van venir, alguns d’ells amb 4 hores d’antelació (els italians!) per assegurar-se un lloc. El bosquet estava atapeït de persones, fins i tot n’hi havia darrera de la vident Marija, de les quals 25 eren sacerdots. Vam preparar la vinguda de la Mare de Déu amb cants i rosaris en diferents llengües, entre elles l’hebreu, l’àrab, l’hongarès, l’eslovac, etc.

La Marija es va agenollar davant la creu sobre la grava i no sobre la catifa que li havíem preparat. Durant el rés dels 7 Parenostres, Avemaria i Glòria la Mare de Déu s’aparegué i la veu de la Marija es va deixar de sentir. Un gran silenci ens va embargar a tots. La Gospa va romandre més temps del què és habitual. Cadascú pogué oferir-li una oració íntima i intensa, i tenir una veritable trobada amb la seva Mare del Cel. Hem pregat per tots vosaltres! Les vostres cartes foren col·locades al peu del Crucifix.

Un cop acabada l’aparició, la Marija ens va dir: Quan la Gospa ha arribat, ens ha saludat i ens ha beneït a tots. Li he confiat totes les vostres intencions, necessitats, les vostres famílies, i a tots aquells que porteu en el cor. Després, la Gospa ha pregat acuradament sobre nosaltres en la seva llengua materna. A continuació va donar aquest missatge: “Estimats fills, pregueu, pregueu, pregueu”.

La vident Marija tenia el rostre seriós, perquè vivim un moment cabdal per la pau a l’Orient Mitjà. Ens ha exhortat a pregar molt més perquè, va dir, la pau ha de començar primer als nostres cors i la nostra conversió personal és la que pot fer avançar la pau entre les nacions. El 28 d’agost, més que un àngel, fou la Mare de Déu, Reina dels àngels, la que hem acollit a casa. Beneïda sigui per sempre!

Algunes fotos de la trobada:

Fragment del Butlletí © Children of Medjugorje del día 13 de setiembre de 2013

Clica aquí per imprimir.