17/12/2015 – Projecte humanitari “Per Posavina de cor”

La regió de Posavina, al nord de Bòsnia-Hercegovina, va patir inundacions greus el mes de maig passat. Molta gent encara no ha pogut tornar a casa seva i, tal com deia el P. Marijan Zivkovic -capellà i guardià de Tolisa- ells també esperen l’arribada del Nadal aquest any i estan desitjant que arribi la llum i l’escalfor del Nen Jesús la nit de Nadal. Moltes de les seves famílies es troben sumides en una gran pobresa i esperen amb il·lusió qualsevol ajuda que pugui venir de la gent de bona voluntat i de bon cor.

Radio Mir de Medjugorje, l’Associació Humanitària “Medjugorje Mir” i el Veïnat de la Mare han organitzat una campanya humanitària anomenada “Per Posavina de cor”. En aquest temps d’Advent us convidem a tots a obrir els vostres cors i col·laborar amb les necessitats dels nostres veïns en el que pugueu, amb aportacions econòmiques, menjar, productes d’higiene, electrodomèstics o mobles de segona mà. Podeu portar-ho al magatzem de l’Associació Humanitària del Veïnat de la Mare cada dia de la setmana de 8 a.m. a 4 p.m.

Responguem a aquesta petició d’ajuda i recordem les paraules del P. Marijan: “No ens oblideu, encara necessitem la vostra ajuda!”

Font: www.centromedjugorje.org