17/09/2014 – Una breu entrevista al cardenal Christoph Schöborn, arquebisbe de Viena sobre Medjugorje i la Comissió d’Investigació Internacional.

El dia 13 de setembre d’enguany, quan va finalitzar la visita del papa Francesc a Redipuglia, em vaig apropar al cardenal.

Amb simpatia i cordialitat, va afirmar sense cap dubte que té confiança en el Senyor i en el Seu projecte, que té el seu principal escenari a Medjugorje.

“Han fet una bona feina”, va dir referint-se a la comissió vaticana. “Després d’això la sabiduria de l’Església ens donarà les seves conclusions. Pregueu i tingueu fe”.

Quan se li pregunta sobre protegir Medjugorje, fent referència als bons fruits espirituals que segurament allí són presents, però algunes vegades ofuscats per situacions menys celestials, ens aconsella tenir confiança en la presència de la Mare de Déu. Hi ha la Mare de Déu, hi ha la Mare de Déu, no estem sols, el Senyor s’ocupa del seu poble. Tinguem confiança.

Explícitament, el cardenal confia en la presència de Maria a Medjugorje i de la seva ajuda a fi de portar a terme el desig del Senyor de que mai abandonarà el Seu poble.

A porta tancada ens ha confiat l’actual situació del Vaticà: “El papa Francesc ens ha cridat fent-nos amb la mà que ens hi apropéssim i li hem entregat tota la documentació, i ara l’està examinant. No ha dit si es pronunciarà o no immediatament.; pot passar un any o més.

Tot i que la comissió va acabar el seu treball el gener d’aquest any, havent recollit tots els testimonis i entrevistes sobre Medjugorje, es pensava o probablement algú pensava que el Sant Pare es pronunciaria de forma immediata. Probablement haurem d’esperar encara molt temps. 

“Mentrestant no ens preocupem, ha conclós el cardenal Christoph Schöborn, i anem a Medjugorje amb fe. L’important és la fe.”

El Cardenal Bagnasco també ha respost alguna pregunta sobre el mateix tema. El seu punt de vista, certament menys apassionat que el del cardenal Schobörn, es basa en la constatació objectiva de les nombroses conversions que hi tenen lloc, sense entrar en arguments delicats com la presència o no de Maria a Medjugorje.

Una resposta diplomàtica que satisfà molt l’Església.

Font: https://www.guardacon.me

 

Clica aquí per imprimir.