16/09/2013 – Fan circular un fals missatge atribuït a la Mare de Déu

ACLARIMENT SOBRE UN SUPOSAT MISSATGE ATRIBUÏT A LA MARE DE DÉU

Pare Francisco Á. Verar

Responent a nombroses consultes que ens han arribat, desitgem aclarir que el següent missatge atribuït a la Mare de Déu mitjançant l’Ivan Dragicevic és del tot fals:

“La guerra a l’Orient Mitjà serà seriosa i s’estendrà a tot el món. Per a aturar-la, tot el món ha de pregar cada minut i ràpid. Els sacerdots han d’obrir les portes de les seves esglésies i convidar la gent a resar el Rosari i a pregar intensament. Pregueu, pregueu, pregueu.

Tots els dies a les 6:30p.m., siguis on siguis, deixa-ho tot i resa l’Avemaria tres cops. Envieu aquest missatge per tot el món i sobretot poseu-lo en pràctica. És urgent!”

PER TANT: ES PREGA NO PARAR ATENCIÓ AL SEU CONTINGUT NI DIFRONDRE’L

El moment és propici per aclarir que el mateix Santuari de Medjugorje difon els missatges atribuïts a la Mare de Déu al seu portal oficial: www.medjugorje.hr  i  www.centromedjugorje.org. per a Hispanoamèrica.

Cal aclarir també que quan els vidents Ivan, Marija o Vicka reben missatges extraordinaris a les jornades de pregària on han estat convidats- o bé fora del dia 25 a Medjugorje mateix- aquests són dirigits per la Mare de Déu als fidels que són presents al moment de l’aparició, com passà a Lonigo, Itàlia, el passat 4 de setembre on l’Ivan hi havia estat convidat. Vegi’s la diferència d’aquest missatge, on la Mare insisteix una vegada més que s’està “vivint un temps de la gràcia”.

Missatge extraordinari de la Mare de Déu Reina de la Pau, mitjançant l’Ivan Dragicevic el 4 de setembre de 2013 a Lonigo, Itàlia.

“Estimats fills, que la vostra vida sigui novament una decisió per la pau. Sigueu joiosos portadors de la pau i no oblideu que esteu vivint en el temps de gràcia, on Déu, per mitjà de la meva presència, us concedeix grans gràcies. Fillets, no us deixeu il·lusionar, ans el contrari, aprofiteu aquest temps i cerqueu els dons de la pau i de l’amor per a la vostra vida de manera que pugueu fer-vos testimonis pels demés. Us beneeixo amb la meva benedicció materna i gràcies, estimats fills, ja que avui també heu respost a la meva crida!”.

Clica aquí per imprimir.