15/06/2013 – Sacerdots coneguts deixaran Medjugorje

El Pare Svetozar Kraljevic (esquerra) deixa Medjugorje després de quasi 30 anys, per a servir a la capital croata, Zagreb.

Tant el Festival anual de la Joventut com l’orfenat Vila de la Mare tindran nous sacerdots al capdavant quan el Pare Danko Perutina sigui enviat a la veïna Citluk, i el Pare Svetozar Kraljevic a Zagreb. Medjugorje Today també sap de l’enviament de dos franciscans més.

Medjugorje veurà l’arribada de nous franciscans properament, ja que un nombre de sacerdots coneguts deixaran la parròquia per realitzar tasques a altres indrets. El canvi posarà nous sacerdots al capdavant del festival internacional de la joventut de Medjugorje i a l’orfenat Vila de la Mare.

Des de la mort del seu fundador, el Pare Slavko Barbaric, l’orfanat ha estat dirigit pel Pare Svetozar Kraljevic, qui anirà aviat a servir a Zagreb, segons informa la germana francesa Emmanuel Maillard al Newsletter de l’organització Children of Medjugorje, confirmant així les informacions rebudes de Medjugorje Today una mica abans. El conegut pels pelegrins, Pare Svetozar, ha estat connectat amb Medjugorje des de mitjans dels anys vuitanta.

El Pare Danko Perutina

De la mateixa manera, la germana Emmanuel informa que el Pare Danko Perutina, coordinador del Festival de la Joventut, marxarà a la parròquia de Citluk, vila veïna de Medjugorje, també confirmant les informacions de Medjugorje Today.

El Medjugorje Today també destaca que l’antic rector i provincial dels franciscans, el Pare Tomislav es retirarà a Miletina, un dels llogarets que constitueix la parròquia de Medjugorje – i que el Pare Slaven Brekalo serà enviat a Mostar per estar al capdavant de l’organització juvenil dels franciscans.

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org