15/05/2013 – Els millors futbolistes de Croàcia visitaran Medjugorje

L’equip nacional de futbol de Croàcia

L’equip nacional de futbol de Croàcia es prepararà a Medjugorje abans del partit de classificació pel Mundial contra Escòcia el 7 de juny. L’entrenador de l’equip nacional, Igor Stimac n’ha estat un freqüent visitant i per tant els millors futbolistes croats seguiran la concentració a Medjugorje.

La febre pel futbol ve a Medjugorje del 27 de maig al 2 de juny quan hi hagi la selecció nacional de Croàcia per preparar el partit contra Escòcia corresponent a la classificació per la Copa del Món, el 7 de juny a Zagreb.

La seva presència a Medjugorje fou confirmada per la Federació Croata de Futbol el divendres, segons informa el diari de Zagreb Jutarnji List.

L’entrenador nacional Igor Stimac

L’entrenador nacional, Igor Stimac, té família a Medjugorje, i n’ha estat un visitant regular durant molt temps. Al mes de setembre, abans del partit de classificació contra Sèrbia, hi estigué de visita amb el seu assistent Alen Boksic.

“La visita poc tingué a veure amb el futbol. Vinguérem per donar gràcies per la bona salut, i pel que som capaços de superar cada dia, per donar gràcies per cada matí que ens llevem vius i bé. Aquí ens sentim com a casa, hi trobem la llar i la pau necessària per tornar a casa totalment renovats”, digué l’Igor Stimac a Ràdio Mir Medjugorje.

Abans del partit contra Escòcia, Croàcia i Bèlgica estan empatats al capdavant de la classificació del seu grup per a la copa del món, ambdós amb 16 punts. Sèrbia és tercer amb 7 punts mentre que els escocesos són sisens ocupant la darrera posició del grup amb 2 punts

El guanyador de cada grup està automàticament classificat per a la Copa del Món de Brasil de 2014 mentre que els segons de cada grup s’han de disputar una plaça d’accés.

Entre els futbolistes croats, n’hi ha alguns que ja han visitat abans Medjugorje amb els equips de futbol Dinamo de Zagreb i Hajduk Split, que han estat a Medjugorje per a les preparacions de pre-temporada.

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org