13/10/2014 – Entre les aparicions i la Santa Missa, trieu sempre la Santa Missa

Fills meus, si heu de triar entre les aparicions i la Santa Missa, trieu sempre la Santa Missa, perquè durant la Santa Missa el meu Fill està amb vosaltres. La Missa de Nadal se celebra a mitjanit i no a la nit.

Seguiu atentament la Santa Missa. Heu de ser disciplinats i no xerrar durant la Santa Missa. No participeu en la Missa com ho hauríeu de fer. Si sabéssiu quants dons i quantes gràcies
se us donen en l’Eucaristia, us prepararíeu com a mínim una hora abans. Sigueu bons i
veniu a Missa sense buscar excuses. Us recomano participar a la Santa Missa cada dia.
Quan sortiu de casa per anar a Missa, comenceu un llarg camí per preparar-vos i recollir-vos espiritualment. I després de la Missa no sortiu mai de l’església sense haver donat les gràcies a Déu adequadament.

Fills meus, heu de tenir una voluntat especial quan aneu a Missa. Si fóssiu conscients del que esteu a punt de rebre, saltaríeu d’alegria en acostar-vos a la comunió. Si és possible, participeu cada dia de la Missa, però no com a simples espectadors sinó com a persones que en el moment del sacrifici de Jesús a l’altar estan preparades per unir-se a Ell i convertir-se amb Ell en un petit sacrifici per a la salvació del món.

Abans de la Missa, prepareu-vos amb la pregària i després de la Missa, doneu gràcies a Jesús
i quedeu-vos una estona amb Ell en silenci. Aneu a Missa, perquè aquest temps se us dóna com un do. Estimats fills, n’hi ha molts que vénen regularment a Missa, fins i tot quan fa mal temps, perquè m’estimen i desitgen manifestar de manera especial el seu amor. Us demano que demostreu el vostre amor venint a Missa. El Senyor us recompensarà àmpliament. Us convido a viure la Santa Missa. Molts de vosaltres heu experimentat la bellesa, però també hi ha qui no hi ve voluntàriament. Jo us he escollit, estimats fills; i Jesús, a la Santa Missa, us dóna les gràcies. Per això, viviu conscientment la Santa Missa, i que la vostra vinguda sigui plena de gràcia. Veniu amb amor i acolliu en vosaltres la Santa Missa. Abans de la Missa es necessita preparar l’Esperit Sant. Les oracions a l’Esperit Sant han d’acompanyar sempre la Missa. La Missa és la forma més sublim de pregària. No us podeu ni imaginar la seva grandesa. Per això, sigueu humils i respectuosos en la seva preparació.

Fills meus! Desitjo que la Santa Missa sigui per a vosaltres el regal del dia. Espereu-la, desitgeu que comenci perquè Jesús mateix estigui amb vosaltres durant la Missa. Anheleu doncs aquest moment en què sou purificats. Pregueu molt perquè l’Esperit Sant renovi la vostra parròquia. Si la gent només va a Missa perquè sí, se’n torna a casa freda i amb el cor buit. Participeu en la Missa. I després de Missa, a dins l’església, faríeu bé de resar el credo i els set parenostres, les set Avemaries i els set Glòries, com es fa a la Pentecosta.

Que la Santa Missa sigui per a vosaltres vida. Intenteu comprendre que l’església és la casa de Déu, el lloc on us reuniu. Desitjo mostrar-vos el camí que condueix a Déu. Veniu a pregar. No mireu als altres, no els critiqueu. Que la vostra vida en canvi sigui el testimoni del camí de la santedat. Les esglésies són dignes de respecte i consagrades perquè Déu, que s’ha fet Home, hi és dins dia i nit.

La Santa Missa no és una obligació per a vosaltres, sinó vida. Vivint cada dia la Santa Missa tindreu necessitat de santedat i creixereu en santedat.

Font: https://medjugorjetuttiigiorni.blogspot.com