13/03/2016 – Un sacerdot polonès: Medjugorje és un lloc beneït

Hi ha molta gent que aprofita aquest període hivernal més tranquil per anar de peregrinació a Medjugorje. De fet, durant tot aquest temps, a l’oficina d’informació s’hi han registrat petits grups de peregrins procedents de França, Anglaterra, Hongria, Corea, Itàlia, Espanya, Estats Units i Polònia.

El pare Krystian Strycharsky, que ha vingut amb un grup de peregrins polonesos, ha estat convidat a Radio Mir de Medjugorje. És sacerdot des de fa 4 anys i exerceix el seu ministeri a la parròquia de la Divina Providència de Wilarow. Va venir per primera vegada a Medjugorje fa 17 anys i des d’aleshores “he vingut cada any. El més important és que l’esperit Sant estigui amb nosaltres. Aquest és un lloc de pau i quan sóc aquí sento la presència i la protecció de la Santa Mare de Déu. Reforço la meva relació amb Jesús, pujo al Krizevac a pregar i cada estació em toca profundament l’ànima. Medjugorje és un lloc beneït on els cors s’obren i les persones reben gràcies. Veient tants peregrins, que són un do de Déu, nosaltres els sacerdots enfortim la nostra fe. Aquí, i de manera especial mitjançant la confessió, percebem la misericòrdia de Déu. Els peregrins que venen amb mi, em diuen que Medjugorje és com la Terra Santa europea. El seu testimoni és que les seves vides canvien. Intenten arribar a Jesús mitjançant la Verge María. M’agradaria convidar tothom a venir a aquest lloc sant perquè cadascú pugui conèixer realment Jesús i veure com canvia la seva vida, tenir la necessitat d’una plenitud de gràcia com la que va tenir la Verge María per poder ser instruments de fe per a altres persones. Per això us dic que vingueu, agafeu el Rosari i la Bíblia i aquí descobrireu la vostra missió, perquè verdaderament aquest és un lloc sant.”

Font: www.medjugorje.hr/it/attualita/un-sacerdote-polacco-%E2%80%9Cmedjugorje-%C3%A8-un-luogo-benedetto%E2%80%9D,7733.html

Clica aquí per imprimir.