12/12/2014 – F. Slavko Barbaric

J.M.J.

24 de novembre, 2014

14è aniversari de la mort de F. Slavko

Estimada família de Maria!

“Estimats fills! Avui quan el cel està a prop vostre, d’una manera especial us convido a la pregària, perquè a través de la pregària col·loqueu a Déu en primer lloc. Fillets, avui estic a prop vostre i us beneeixo a cadascú de vosaltres amb la meva benedicció maternal perquè tingueu la força i l’amor per a totes les persones que us trobeu a la vida terrenal i a qui podeu donar l’Amor de Déu. M’alegro amb vosaltres i desitjo dir-vos que el vostre germà Slavko ha nascut al cel i intercedeix per vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida.“ (25 de novembre del 2000).

Aquest missatge va ser donat el dia després de la mort de F. Slavko a la muntanya del Krisevac. Tothom va quedar sorprès, encara no tenia 60 anys quan va morir. Tots nosaltres depeníem d’ell, de la seva saviesa i direcció espiritual. Semblava indispensable per a Medjugorje. I en un moment donat se’n va anar.

Per tant, no és estrany que en aquest missatge la Mare de Déu ens digués: “Fillets, avui estic a prop vostre i us beneeixo a cadascú de vosaltres amb la meva benedicció maternal perquè tingueu la força i l’amor per a totes les persones que us trobeu a la vida terrenal i a qui podeu donar l’Amor de Déu”. Ella no volia que ens sentíssim abandonats o sols sense en F. Slavko. La Mare de Déu volia que sabéssim que Ella encara estava prop nostre. Encara ens beneïa. Així ens dóna força i amor a la nostra vida terrenal. Aquestes són les paraules que una mare dóna als seus fills que poden estar espantats o pertorbats.

I llavors Ella ens diu quelcom increïble: “Estic alegre amb vosaltres i desitjo dir-vos que el vostre germà Slavko ha nascut al cel i intercedeix per vosaltres”. Quin consol i alegria per a tots nosaltres quan ens va dir que F. Slavko estava al cel i que resava per cadascun de nosaltres! La Mare de Déu no volia deixar-nos sols en aquest moment. I ara mateix, a través de la pregària, F. Slavko podria estar encara més a prop nostre que quan vivia aquí a la terra.

Buscant llibres escrits per F. Slavko vaig trobar una pregària que incloc en un llibre titulat Madre, guíanos a la Paz, que és una recopilació de les seves reflexions dels missatges entre 1990 i 1994, elaborats per Nicky Eltz. Podem estar segurs que el pare Slavko prega aquesta oració amb nosaltres des del cel:

Oh, Pare Totpoderos, et donem gràcies perquè ens has enviat Maria que ens portarà al paradís i que vol portar-nos més a prop teu. Et demanem donar-ho tot de nosaltres, les nostres famílies i de tota l’Església amb un nou esperit de pregària. Demanem que puguem experimentar la pregària i el dejuni com a salvació nostra. Deslliura’ns de tot allò que obstrueix el camí cap a Tu, de tot allò que ofega el nostra anhel de Tu i del camí cap al Paradís. Beneeix a tots el que ara viuen en conflicte, en la desconfiança, en les guerres i en les dificultats. Deslliura tots els joves immorals que són incapaços de respondre a aquesta crida. Beneeix tots aquells que escolten veus totalment diferents, i que per tant, no fan cas a la teva veu. Guareix-los perquè els seus cors puguin obrir-se a Tu i puguis omplir-los amb la teva Llum i Salvació. Oh Pare, beneeix també tots els malalts i tots els que en el seu patiment han perdut tot l’amor i l’esperança. Pare, beneeix tots els grups de pregària i tots els que et cerquen. Beneeix-los a tots a través de la intercessió de Maria, Reina de la Pau, la teva humil servidora i la Mare del teu Fill, Jesús, que viu i regna amb tu per tota l’eternitat. Amén.

F. Slavko, pregueu per nosaltres!

Amb Jesús, Maria i Josep!

Cathy Nolan

©Mary TV 2014 

https://www.marytv.tv/daily-reflection-s/1491-11-24-14-fr-slavko-barbaric

 

Clica aquí per imprimir.