12/12/2013 – Mirjana: ho sé tot sobre els secrets, fins i tot les dates

“De tota manera també vull dir que els secrets només els coneix Déu”. Per fer comprendre millor el que ens vol dir amb aquesta frase, la Mirjana (una de les vidents de Medjugorje – n.d.t.) ens ha dit que els últims metges que l’han examinat en un institut sobre fets sobrenaturals d’Innsbruck, Àustria, sotmetent-la fins i tot a la hipnosi i a la màquina de la veritat, no han aconseguit que digui res diferent.

També ha confirmat que el setè secret s’ha suavitzat gràcies a les pregàries, i a una senyora que li ha aparegut un senyal al braç en forma d’M, la Mirjana li ha dit “si veus o sents alguna cosa, és per a tu! Amb les vostres pregàries entendreu el perquè, què és el que Déu vol de vosaltres”.

Ha afegit, en resposta a múltiples preguntes sobre els secrets, que el 80 per cent del que se sent i es diu al carrer és fals. Ens ha aconsellat que no comprem llibres sobre aquest tema perquè són obres de persones que han anat una setmana a Medjugorje i que ni tan sols han parlat amb els vidents. “Millor que comprem llibres de pregària”.

Llavors li he preguntat per les llàgrimes i els somriures que té de sobte durant les aparicions. “No em veig mai als vídeos. Recordo els moments de dolor. Les aparicions del dia 2 de cada mes són per aquells que encara no han conegut l’amor de Déu… Com a Mare, sent un gran dolor per els seus fills”. Però Ella també plora? “He vist llàgrimes als seus ulls tantes vegades! Ella vol que els seus fills vagin pel camí just i com a Mare pateix quan veu els nostres cors durs i freds. Em costa parlar del patiment de la Mare de Déu. Fins i tot ara tinc ganes de plorar…tots ens commocionem quan la sentim parlar d’aquestes coses…He vist patir a moltes dones però el patiment de la Nostra Mare se li veu a la cara… cada múscul tremola de dolor. Per a mi això és molt difícil de veure i de suportar…quan em giro després d’una aparició i m’adono que encara no heu entès res!. Vosaltres penseu en altres coses i no pas en el que realment és important. Sense cames i sense mà es pot anar al Paradís, però sense ànima, no! Quan entenguem això, tot serà molt diferent.”

També ha volgut subratllar que hi ha persones que reinterpreten els missatges a la seva conveniència. Un exemple és que fa poc s’ha dit que aquesta és la última vegada que la Mare de Déu està a la Terra. “No és veritat. La Mare de Déu ha dit que aquesta és la última vegada que està a la Terra d’aquesta manera…amb tants vidents i tant de temps”. I per què les aparicions duren tants anys? “La Mare de Déu ens està preparant i al final s’entendrà. Si algú vol trobar alguna cosa que no li va bé mentre està a Medjugorje, segur que ho trobarà. Però si el teu cor només busca això, millor que et quedis a casa. Si tens el cor obert a la pregària i vols conèixer millor Jesús, el coneixeràs i l’entendràs. Com aquella senyora, amb un munt de problemes familiars, que el grup l’havia deixat, i es va passar 3 hores esperant i queixat-se del grup…Li vaig dir: “perdoni senyora, si em permet que li digui…amb tots els problemes que té, s’està aquí perdent el temps? Vagi-se’n a la creu blava, agenolli’s i pregui a la Mare de Déu; no esperi que Déu li doni alguna cosa” N’hi ha que no ho entenen. Pensen ¿qui és aquesta per dir-me alguna cosa? Aquesta m’ha de dir a mi què he de fer?…Jo sóc igual que tothom. També tinc els meus problemes, les meves preocupacions, les meves creus. La Mare de Déu no m’ha dit mai “no et preocupis”. Jo també he de pregar per tot, com vosaltres. L’important és dirigir-se a Déu, parlar amb Ell. Aquí a la Terra tots som iguals. Tots som escoltats igual. Obre el teu cor, deixa que la Mare de Déu entri. No perdis el temps en coses que no són importants. Obre el cor a la pregària. El més important que la Mare de déu ha dit? Amor, estimar… Déu només ens fa una pregunta: “quant has estimat?”. Si sents amor per Jesús, pels teus germans i germanes, no podràs matar, ni robar, ni fer mal, ni trair, perquè vols el bé d’aquella persona. Per això, per a mi, el missatge més important és estimar, estimar com Jesús m’estima a mi. S’ha de pregar a Déu cada dia, per poder estimar com Ell ens estima. I no només estimar aquells que són bons amb mi sinó també aquells que no ho són. Això és molt important.”

https://medjugorjetuttiigiorni.blogspot.com.es

Clica aquí per imprimir.