11/06/2016 – Suggeriments de què fer el 25 de cada mes quan rebem el missatge de la Mare de Déu

1 – REP el missatge el dia que te’l donin. El pots trobar en diversos llocs d’internet. Si no en tens, demana a un amic que te l’imprimeixi. Els missatges són molt escaients perquè contenen una gràcia per a nosaltres de seguida que els rebem i cal estar-hi oberts des del primer moment.

2 – LLEGEIX el missatge el primer cop amb esperit de pregària i acull-lo amb el cor amb pregona gratitud. La primera trobada amb el missatge és tan especial, tan personal!. És com si la Mare de Déu només te’l transmetés a tu sol. Fins a quin punt li ho hem d’agrair!

3 – COPIA el missatge i col·loca’l al llibre de pregària, a la nevera, a l’oficina, al mirall del lavabo, allà on vulguis per tal que te’n recordis i no l’oblidis. Fes que sigui el teu company diari durant tot el mes! Amb tota certesa arribarà un temps en què el recordarem amb reverencia perquè ens va donar l’oportunitat de conèixer els missatges de la Mare de Déu!

4 – COMPARTEIX el missatge amb tothom que trobis ja que conté la clau per trobar les gràcies del nostre temps. És un tresor del cel i voldràs que tothom el conegui! Addicionalment, publica’l al diari local. Fes un petit esforç perquè l’insereixin com un anunci i així podràs arribar a milers de persones. No ho dubtis! Algunes de les respostes més sorprenents vindran de qui menys t’esperes! Enganxa’l també en una de les finestretes laterals del cotxe. Penja’l, amb el permís del capellà, en el tauló d’avisos de la parròquia. Quan la gent escolti el missatge es tranquil·litzarà: rebran la calidesa de la pau sobre ells. Moltes de les preguntes tindran una resposta immediata i trobaran de nou el camí.

5 – PREGA amb el missatge cada dia del mes. Evita estar tan ocupat. En comptes d’això, dedica temps per a meditar les paraules de la Mare de Déu. Deixa’t guiar i instruir pels diferents aspectes del missatge. Per exemple, quan diu: Satanàs vol la guerra i l’odi, la Mare de Déu ens dóna la clau per entendre l’origen dels terribles esdeveniments de l’11 de setembre de 2001 (atemptat a les Torres Bessones). Ni fou obra de Déu ni Déu ho va voler. No fou una persona embogida qui ho va instigar sinó que tots els que s’hi van veure involucrats es van convertir en agents del maligne i van seguir els plans per destruir la humanitat. No es tracta, doncs, d’una batalla entre nacions o grups de persones, sinó d’una batalla espiritual que es lliura igualment al cel. Podem meditar aquests fets i ser plenament conscients de tot el que ens envolta. Podem començar a pregar i a dejunar contra aquest mal i implorar la protecció de totes les persones contra els plans de Satanàs. En efecte, aquesta és la nostra responsabilitat. Un exemple més – quan la Mare de Déu ens diu: no tingueu por, realment ens dóna un consell important. Durant el mes seria bo revisar tots els missatges que parlen de la por i pregar-hi. Cerca a l’Escriptura els passatges on Nostre Senyor ens parla sobre la por, per exemple aquell que diu: No tingueu por (Mt. 28,10). Llegeix el que diu Sant Joan sobre la por: l’amor perfecte expulsa el temor (Jn. 4,18). La por atura l’amor, atura la gràcia. La por ens aparta de la voluntat de Déu. Com podem arrencar la por del nostre cor i ser millors canals de la gràcia?

6 – DEMANA-LI al pare Slavko que t’ajudi a respondre al missatge. Sempre en va ser tan devot que n’ha sabut extreure unes bellíssimes meditacions! Des del cel t’ajudarà a rebre’ls amb el cor obert. Si permetem que la nostra vida espiritual se centri en el missatge, això ens obrirà nous horitzons de creixement, penediment, guariment i esperança. Els missatges tenen per objecte guiar-nos a la vida d’una manera real i pràctica. Però si els llegim tan sols una o dues vegades, no podran arrelar-s’hi. Si hi preguem cada dia, ens obriran un món nou i meravellós de gràcia! Quan donem prioritat al missatge en la nostra vida espiritual ens convertirem en portadors de pau en aquest món sense pau. 

Font: www.fcpeace.com

Clica aquí per imprimir.