11/06/2013 – L’Ivan diu que en dues ocasions li ha estat mostrat el Cel

L’Ivan pregant abans de l’aparició del 28 d’abril a Middletown, NJ (USA)

A diferència d’altres vidents de Medjugorje que diuen haver vist el Cel en una ocasió, l’Ivan Dragicevic diu que la Mare de Déu l’hi mostrà en dues ocasions els anys 1984 i 1988. L’Ivan descriu l’experiència de la mateixa manera que la vident Vicka Ivankovic-Mijatovic, qui diu haver estat al Cel el 1981.

El vident de Medjugorje Ivan Dragicevic ha vist el Cel en dues ocasions diferents, segons revela en una entrevista del director de Ràdio Maria, el Pare Livio Fanzaga, publicada al diari italià Il Giornale.

– “La Mare de Déu ha mostrat als vidents el més enllà, per a recordar-nos que som pelegrins aquí a la Terra. Parla’ns d’aquesta experiència”, pregunta el Pare Livio.

“El 1984 i també el 1988 la Nostra Mare em mostrà el Paradís. M’ho dia el dia abans de mostrar-me’l. En aquells dies recordo que la Mare de Déu m’agafava de la mà i en un moment jo arribava al Paradís”, contesta l’Ivan.

“És un espai sense fronteres internes com a la vall de Medjugorje, sense límits, on es canten cançons. Hi ha àngels i gent caminant i cantant, i tots duen vestits llargs. La gent sembla de la mateixa edat”.

“És difícil trobar les paraules. La Mare de Déu ens mena cap el Cel i cada dia ens duu una mica de Paradís”, diu l’Ivan.

La descripció que dóna l’Ivan sobre el Cel coincideix amb la donada per la vident Vicka Ivankovic-Mijatovic qui diu que el seu cos va ser dut al Cel a la tardor de 1981 juntament amb el vident Jakov Colo. La gent els buscà durant mitja hora, però ningú fou capaç de trobar-los.

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org