11/04/2013 – Mirjana: el Sant Pare necesita pregàries en aquest dur camí

La Mirjana parlant a uns pelegrins en una ocasió anterior. Foto: Daniel Miot, guardacom.me

Francesc és el Sant Pare que necessitemen aquests moments i l’hem posat al nostre cor de seguida. Malgrat tot, el seu camí serà molt dur amb molta feina per fer i necessitarà les nostres pregàries, diu la vident Mirjana Dragicevic-Soldo. Ella anomena gran a Benet XVI i diu que la seva renúncia és una lliçó.

 

La vident de Medjugorje Mirjana Dragicevic-Soldo té grans esperances en el Sant Pare Francesc. La seva tasca és de gran dificultat i necessita les pregàries de la gent, comenta la vident a un grup de pelegrins el 25 de març segons informa la televisió italiana TG1.

 

 

El Sant Pare Francesc amb el seu Predecessor Benet XVI

“El nostre Sant Pare Francesc, qui ha entrat de seguida al nostre cor, és el Sant Pare necessari pel moment present. Hem de pregar molt per ell, ajudar-lo amb les nostres pregàries, perquè el seu camí serà molt difícil i hi ha molta feina a fer, per tant, si no preguem per ell, qui l’ajudarà?, diu la Mirjana.

La vident també comenta la decisió de renunciar de Benet XVI dient que és quelcom que cal aprendre del predecessor del Sant Pare Francesc:

 

“És un gran home que ens ha donat una bona lliçó a tots. Veient-se gran i dèbil i no podent donar-ho tot a l’Església, ha renunciat com un gran home”, diu la Mirjana.