10/04/2013 – La Vicka torna uns dies a l’hospital

Problemes continus a la seva esquena fan que la vident Vicka Ivankovic-Mijatovic hagi de tornar a l’hospital a Roma uns deu dies. L’examen mèdic decidirà si és necessària una nova operació. Si es dóna aquest cas, en seria la quarta en menys de dos anys. Mentrestant, Medjugorje prega.

La Vicka, la setmana passada durant una de les seves darreres trobades amb pelegrins abans d’anar a l’hospital el 9 d’abril.

La vident Vicka Ivankovic-Mijatovic marxà de Medjugorje dimarts per anar a l’hospital on els metges hauran de decidir si el seu problema a l’esquena requereix una quarta operació després de ser accidentalment ferida per un pelegrí el juny de 2011.

“Bon dia estimats amics. És un nou matí amb la Vicka. Després ella marxarà cap a l’hospital per rebre un tractament. Preguem per tal que la nostra estimada amiga torni a casa amb la seva família i amb els pelegrins encara més forta i amb més salut i poder així incrementar aquests moments de joia amb ella. Que tinguis un bon viatge, Vicka. Si et plau, torna aviat a Medjugorje”, informa la guia oficial de Medjugorje, Anita Pehar al seu compte Facebook de Informazioni da Medjugorje.

El Medjugorje Today també informa que la Vicka anirà a l’Hospital Gemelli de Roma, Itàlia, on el Beat Joan Pau II també fou hospitalitzat, i hi serà durant uns deu dies.

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org