10/03/2015 – Recessos a Medjugorje amb el P. Francisco Verar i la participació de la Marija Pavlovic

Invitació a participar en els recessos a Medjugorje amb el P. Francisco Verar i amb la participació de la Marija Pavlovic.

 

 

Medjugorje, Casa Magnificat, agost 2015

«CONSTRUINT JUNTS LA PAU AMB UN COR PUR»

Per tal d’aprofundir en l’espiritualitat de Maria Reina de la Pau i d’ajudar els fidels a enfortir
la seva vida espiritual, la Fundació Centre Medjugorje amb la col·laboració de la Comunitat Magnificat, es complau a anunciar-vos que s’han organitzat per segon any consecutiu DUES JORNADES DE RECESSOS ESPIRITUALS a Medjugorje (Bòsnia i Hercegovina) amb les predicacions del P. Francisco À. Verar i del seu equip; també comptarem amb la participació de la Marija Pavlovic que donarà el seu testimoni de vida i les seves experiències amb la Mare de Déu Santíssima. Aquest any, a més, comptarem amb la presència del P. Rafael Zacaries de Mèxic.

Les jornades tindran lloc durant el mes d’agost a la Casa d’Exercicis Magníficat. Aquestes jornades inclouen xerrades, adoracions, activitats a les muntanyes, a l’església parroquial, moments de pregària amb la Marija, etc. i tots els desplaçaments interns amb autobús.

Les dues dates i les modalitats dels recessos que es celebraran són:

1r – OBERT a tots els interessats, del 6 a l’11 d’agost de 2015.

2n -OBERT a tots els interessats, de l’11 al 16 d’agost de 2015. A més comptarà amb sessions especials per als matrimonis que hi assisteixin.

Aquests recessos tenen com a finalitat orientar i desenvolupar l’espiritualitat de Maria Reina de la Pau als qui ja coneixen el Missatge però senten una crida especial per viure i difondre l’espiritualitat en les seves parròquies, comunitats i països d’origen. Tots dos recessos començaran a les 16.00h.

Les places són limitades a 200 persones, preguem no retardar la inscripció ja que es donarà prioritat als primers a apuntar-se. Per formalitzar la pre-inscripció contacteu amb Sonia Pachecoretiroenmedjugorje@hotmail.com

L’import de cada recés OBERT és de 250 € (280 $) per persona. Inclou participació, allotjament amb pensió completa i materials.
Per als sacerdots que desitgin assistir als recessos, la Fundació es fa càrrec del cost de la seva pensió. La seva assistència ens ajudarà a poder assumir la direcció espiritual de tots els assistents.

El transport d’avió des dels respectius països i el trasllat des de l’aeroport fins a Medjugorje, corre a càrrec de cadascú.

En breu adjuntarem el programa dels recessos amb les activitats i horaris.

Pel que fa a les FORMES DE PAGAMENT, cal avançar una bestreta de 100 € ($ 112) que es pot fer efectiu amb dues modalitats diferents. No es retornarà l’import de la reserva exceptuant que hi hagi llista d’espera:

A. Transferència:

Fundació Centre Medjugorje
IBAN: ES24 0081 0589 2100 0125 9426 BIC: BSAB ESBB

B. Paypal:

 

Maria Reina de la Pau us beneeixi

FUNDACIÓN CENTRO MEDJUGORJE

https://www.centromedjugorje.org/