09/03/2015 – Campionat de futbol a Medjugorje per divulgar la Sagrada Escriptura

L’Associació Bíblica Croata, en cooperació amb les Associacions Bíbliques d’Albània, Sèrbia i Macedònia han organitzat un campionat de futbol a Medjugorje del 20 al 22 de febrer de 2015 amb l’objectiu de divulgar la Sagrada Escriptura. Tot el programa s’ha desenvolupat en un marc de pregària i trobada amb la Bíblia. Els partits han estat precedits per la lectura de la Sagrada Escriptura i el p. Dugandzic, professor d’estudis bíblics, ha impartit diverses xerrades sobre la importància de la lectura i el seu estudi.

En el campionat hi han participat sis equips procedents d’Albània, Macedònia i Bòsnia-Hercegovina. L’objectiu principal de la trobada era passar una estona junts, fer coneixença i despertar en ells el desig de llegir la Santa Bíblia i de viure segons els principis de la Paraula de Déu. Un cop acabada la trobada, s’ha fet entrega als participants d’uns premis simbòlics que han rebut amb molta il·lusió.

El president de l’Associació Bíblica Croata, Damir Lipovsek, ha declarat que s’havia assolit l’objectiu de donar a conèixer la Sagrada Escriptura a través d’aquesta trobada. Els partits de futbol han contribuït a viure-ho amb més alegria. “Sens dubte ha estat una trobada realment alegre i enriquidora, ja que d’aquesta manera les Associacions Bíbliques no només connecten diverses nacions sinó també diferents grups religiosos”, ha declarat el el P. mario Cosic, president executiu del Club de l’internat del Centre Escolar Catòlic “Sant Josep” de Sarajevo.

Font: www.centromedjugorje.org

 

Clica aquí per imprimir.